Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczyzdw

jak zachecicic dziewczyne na wspolzycie

Polecane posty

Gość tajemniczyzdw

prosze o wszystki pomysly

Gość i nawzajem
Zaimponuj jej znajomością zasad pisowni. Na pewno będzie oszołomiona :P

Gość takie niby wyzwolone i femina
wziąć ślub , zazwyczaj pomaga.

Gość bajerant
najlepiej to bajerować ile wlezie.Ponieważ dziewczyny są najbardziej podatne na bajer o wspaniałym ślubie, więc musisz się na tym założeniu cały czas opierać. Tak więc roztaczaj przed nią wspaniałe opowieści jaki to będzie wspaniały wasz ślub : biała, wspaniała suknia ślubna, koniecznie z długim ogonem,masa ludzi,pelno kwiatów,wspaniałe prezenty,oraz cudowna podróż poślubna.Potem to już tylko sama sielanka,będziesz zarabiał kupę kasy,a ona będzie tym rządzić.Większość dziewczyn wierzy w taki bajer,bo mysli cipą zamiast głową,no a wtedy masz to co chciałeś. Wiem, wiem, że zaraz odezwą się oburzone kobiety,co za cham i jak tak można postępować,ale to nie moja wina,że jak jesteś łatwowierna/y,to zawsze ktoś cię wykoleguje.Samo życie :-O

Gość papryczka 12
umyj sie :P

Gość takie niby wyzwolone i femina
bajerant A to baby tak pragną tego ślubu ? przecież to kicz takie to przerysowane , ja nie mówię że to złe ale to nic cudownego , sakramentalne tak popijawa i balet rano kac i zwykłe życie.

Gość tajemniczyzdw
Oboje mamy po 34 lata , czekam już 7 lat to chyba mam prawo wymagać kontaktu fizycznego prawda ?

Macie po 34 lata, więc oboje macie swoje prawa. Ty masz prawo współżyć, ona ma prawo odmówić współżycia. Zmuszanie do współżycia grozi konsekwencjami prawnymi :P Skoro masz dosyć to dlaczego nie znajdziesz bardziej chętnej?

Gość frufru
jakby baby myslały cipą a nie głowa toby ich nie trzeba bylo namawiac tylko dawalyby od razu. wiec teoria sie wali :P

Gość bajerant
@ frufru - ta teoria wcale się nie wali,w 90% działa,a że są wyjątki ? Tak, to potwierdza regułę. @ wychodzi na to że cipa - jeżeli się zakocha, to nie musi być orszak lub gruby portfel,ale jak jest niezdecydowana,ten bajer jest skuteczny

Gość do bajeranta
masz racje,potwierdzam,mało która się do tego przyzna, bo prawda jest czasami bolesna i niewygodna