Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadek 32 Radom

Poznalem dziewczynę, zapytala ile zarabiam, powiedzialem, a ona

Polecane posty

Gość ola z sąsiedniego przedszkola
Chłopaki, wszak sami szukacie lasek -opalonych (koszty solarium) szczupłych (koszty siłowni i aerobiku) , z ładnymi rączkami (tipsy co roboty nie tkną), z zadbanymi włoskami (fryzjer) ładnymi buziami (kosmetyki), w fajnych ciuchach (ciuchy) i z fajnymi nogami (dodaj buty, depilacja). Dlaczego sądzicie, że fryzjer, kosmetyczka, krawcowa, manicurzystka i inne usługi - pracują za darmo? I potem taki Jarek ma pretensje, że się ktoś tam zapuścił po ślubie. No bo się partner dowiedział, ile to wszystko kosztuje. I że na to ma pójść lwia część jego pensji. Na Waszym miejscu badanie rynku żeńskiego rozpoczęłabym od intelektu, ale zapomniałam, boicie się tych mądrych. A właśnie, Jarku, nie słyszałeś w szkole, że Kartagina padła daaaaawno teeeeeemu? I już ją ktoś zburzył?? Hannibal chyba, ale nie wiem na pewno. Chłopaki, głowa do góry, te fajne też istnieją, a że się dowiedzieliście przed tym ostatecznym kontraktem, że te wasze nie halo, to dajcie na mszę.

Gość dfsfsdd
A od kiedy to trzeba tyle kasy wydawac, zeby byc zadbaną? :D Aerobik, silownia, zeby byc szczuplym? Daj pani spokoj

Gość ale bzdury
"ktoś tam zapuścił po ślubie. No bo się partner dowiedział, ile to wszystko kosztuje." co kosztuje? Wystarczy nie wpierdalac posilkow za 3 i mozna sie nie zapuscic.

Gość youuuu
banda kretynów i nieudaczników:D:D:D

Gość youuuu
a wy też przestańcie wpierdalać. i ruchać.

Gość NO CÓŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
"znam przesliczna kobiete(zawodowo nauczycielke) bendonca żoną policjanta.. pozatym czemu np.strazak mgr.ratownictwa medycznego ma mieć głupia zonkę strazak(to tylko przykłada zawodu) to nie jakis mebel z monopolowego... tylko kasa sie liczy..." KASA JAK KASA, ALE RÓWNIEŻ ORTOGRAFIA:)

Gość youuuu
banda walniętych analfabetów.

Gość dla mnie jest tak ze
niewazne , ile facet zarabia w danej chwili. Jak jest sam,moze zarabiac 500, jesli wiecej nie potrzebuje, jego sprawa. Wazne natomiast dla kobiety jest to,zeby ze wzgledu na jego wyksztalcenie, zdolnosci, pracowitosc, zaradnosc, w momencie, gdy ona urodzi dzieci ,mogl utrzymac rodzine na przyzwoitym poziomie>.Ona bedzie mogla wziac urlop macierzynski i spokojnie poswiecac sie dziecku ( z ryzykiem nawet, ze po urlopie nie przyjma jej do pracy). Jak wychodzilam za mojego meza nie myslalam o dzieciach jeszcze, bylismy biedni ja myszy koscielne, oboje na nedznych asystenckich pensjach w uczelni. Ale gdy urodzilam on sie zmobilizowal i zaczal naprawde zarabiac kupe kasy, a ja moglam spokojnie wychowac dzieci. Nie ma sensu zyc tylko dla pieniedzy, trzeba zyc tak,zeby nie odczuc ich braku wtedy,kiedy naprawdę beda potrzebne.

Gość życie jest okrutne
i każdy szuka swojego szczęścia. Niech biedny chłopak poszuka sobie tez takiej niedorajdy i będzie git. Poza tym jak nie ma kasy, to sa kłotnie o to a potem rozwody i bijatyka o kazdy mebel. Wlaśnie dlatego część Pań szuka zaradnego faceta... A co do Jarka, to powinien kandydatkę na zonę poszukać w sobie w ZOO.

Gość życie jest okrutne
albo na cmentarzu, bo wtedy mu żadna nie odmówi:))) Poza tym kości dla Jareczka są sexi:)))

Gość biedny Jareczku
a takie lenie patentowane bez perspektyw i wiedzy piszą, że miłość jest najważniejsza...

Gość biedny Jareczku
i nazywają siebie prawdziwymi facetami, eh

Gość ona bendonca żoną menela
mi sie podoba jak mlode siksy ze wsi piszą ze kasa faceta ich w ogole nie obchodzi bo szukają partnera a nie sponsora, kilka lat potem mając bezrobotnego męza zostają k u r w a m i

Gość youuuu
No dokładnie. Kobiety dbają o ognisko domowe a faceci przynoszą kasę, tak było od tysiącleci i było git> A teraz się facetom poprzewracało w głowach i zaczęli wymyślać, bo dlaczego nie mogą lezeć? A niech baby zarabiają, i robią wszystko w domu i im nadskakują. EEch, gdzie ci mężczyźni.... Same cioty.

Gość ona bendonca żoną menela
banda kretynow bez kasy ktora marzy o dziewczynach o wygladzie modelki no i zeby nie miala zadnych wymagan

Jarku, zwracam honor, weszłam na Kartaginę i fakt, sypnęłam się z tym Hannibalem, :)) :)) ale z tym, że to było dawno- nie. Wiem ile kosztuje siłownia i aerobik bo tam chodzę, większość z was zapewne też, więc nie cytuję cen. Nie trzeba mnie obrażać (Jarku) inwektywami o tłustych coś tam , bo jestem szczupła i zgrabna. Też uważam, że tipsy są okropne, ale to moda, która przeminie. Natomiast temat wyjścia zamąż za bogatego, to temat stary jak świat, kiedys to faceci żenili się dla posagu, mieli większe możliwości wyboru, no tak to już jest. Myślę, że każdy z Was kogoś tam w końcu znajdzie, kto go pokocha i niekoniecznie trzeba pluć jadem na wszystko i wszystkich.

Gość youuuu
Właśnie nie musimy-możemy prosto z mostu na pierwszej randce powiedzieć takiemu niedorajdzie jak ty, że przy takich niskich zarobkach nie będziemy ani go pożądać, ani szanować. A to, że taka ciota szuka potem zrozumienia i dowartościowania się na kobiecym forum - śmiech na sali:classic_cool:

Gość youuuu
właśnie dzięki kumpelom feministkom możemy same się utrzymać. Ale faceta bym nie utrzymywała, to poniżające;)

Gość facet zaradny życiowo
jest bardziej pociagający sexualnie. To normalne. Inaczej bysmy chodziły za menelami spod sklepu ( w tym za Jarkiem). Nie ma co nazywać kobiety, która woli przedsiębiorczego faceta od pijaka spod sklepu materialistką. To tylko natura. Jarek a Ty tez chcesz szczupłą kobietę. A dlaczego nie grubą? Mozna powiedzieć, że jesteś egoistą i patrzysz tylko na wygląd. To tez prawa natury. Naprawdę spośród tylu kobiet na całym globie nie możesz znaleźć jednej? A przecież tyle puszystych kobiet tu szuka miłości....

:)) :)) :))

Gość youuuu
Ale jest postęp, Jarek wykasował ze stopki "nienawidzę kobiet", obłudnik.

:)) :)) :)) :)) :))

Gość youuuu
Po co marnować życie na przegrańców, doprawdy, zakończmy już ten temat.

Gość przecież nikt wam nie
pisze, żeby wiązać się z materialistką. Wiążcie się z niematerialistkami:) Mam wrażenie, że chcielibyście związać się z materialistką, tyle one was nie chcą. Czy mam rację?

Gość Jarek a wiesz że im mniejsza
dziewczyna tym mniej je? szukasz więc karlicy?

Gość on szuka takiej
trzeba mierzyć siły na zamiary. Ty powinieneś nie miec żadnych wymagań a i tak wielkim szczęściem dla ciebie będzie jak któryś pasztet cię zechce.

Gość hurtownia srubek
to niby ile powinien zarabiac facet,zeby nie nazwac go frajerem ? I czy jak bedziecie z facetem np.kilka lat i on nagle straci swietna prace czy np.ulegnie jakiemus wypadkowi i bedzie musial obnizyc swoje oczekiwania finansowe, to Go zostawicie, bo nagle stanie sie frajerem?

1) 4000 zł na reke nie jest zle ale tez i nie dobrze. Stać cie na kredyt na mieszkanie na 30 lat, 2 pokoje, kilkunastoletniego golfa, zakupy w Lidlu czy Tesco z listą i kalkulatorkiem. Szału nie ma, a kalkulacja kupić dziecku buty czy może lepiej kurtkę zabija wszelkie uczucia. 2) pytanie się o zarobki na pierwszej randce? żenada. Widocznie umawiasz się z pewnym typem kobiet,które oczekują kasiastego faceta. Może zmień target? Pewnie zwracasz uwage tylko na określony typ kobiet, takich, którym do twarzy w BMW i białych kozaczkach. 3) kobieta chce żeby mężczyzna jej imponował. Większości kobiet imponują pieniądze, tak jak większości mężczyzn podobają się cycate, szczupłe blondynki. Można płakać że mężczyźni to chamy bo patrzą tylko na wygląd a kobiety to suki bo patrzą na portfel, nic to nie zmienia. Dla większości kobiet facet, który zarabia mniej niż ona ma marne szanse, bo nie jest dla niej oparciem. Równie dobrze poradzi sobie z nim jak i bez niego. 4) Strażak, ratownik medyczny zarabiają grosze. Podobnie jak pracownicy naukowi, nauczyciele. Jakoś nie przeszkadza im to tworzyć udanych związków.

Gość kobietaaaaaaaaaaaaaa
Chyba jestem jakaś "dziwna" ponieważ ja z kolei nie zapytałabym się nigdy mężczyzny ile zarabia. To jego osobista sprawa. Ta kobieta raczej casting na mężów przeprowadzała.

Gość kasa jest wazna
miłośc również. Ale rachunki się same nie płacą...