Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadek 32 Radom

Poznalem dziewczynę, zapytala ile zarabiam, powiedzialem, a ona

Polecane posty

ja sam się utrzymie więc mam to wszystko w dupie :) jak bede sam to bede

Gość cv
argumenty sa takie, ze poza netem nie spotkalem zadnej szmaty, dla ktorej zarobki faceta bylyby problemem. Tyle

Gość youuu
Cv otóż to. Jakbym widziała, że nierób albo użalająca sie nad soba ciota, od razu bym wykopała.

Gość cv
A co wy soba reprezentujecie? Tez o tym pomylscie

Gość Bruneteczka 26 lat
:) no wiesz wszystko zalezy jakiej laski szukasz, ja znam takie dla ktorych jak facet zarabia 1500 i ma na fajki i piwko to jest jak wielkie cos ;) hehehe kwestia tylko tego kogo sie szuka :)

Już nie wykłócajcie się tak o te zarobki. Przeżyć można i za 1500zł jak się chce:P Nie każdy marzy o wspaniałej pracy, super zarobkach i realizowaniu drogich marzeń. I ci którym zależy tylko na miłości, rodzinie itd, to wiążą się ze sobą. Dla mnie to logiczne, że ja jako osoba ambitna nie zwiąże sie z kimś kto ma pracę, która nie daje mu możliwości rozwoju. Ludzie dobierają się pod względem charakteru i podobieństw. Tak więc skoro ja w tym wieku mogłam dojść do większych pieniędzy to faceta nieudacznika nie chcę:P

Gość ja w centrum warszawy splacam
tacy faceci jak z tego topiku to zenada, po prostu brak słów

Gość youuu
Jak chcecie żyć tak, żeby "jakoś starczało" to sobie żyjcie, bez żon, rodziny, dzieci itp.

bruneteczka ma racje, my mamy na glowie kredyt, ktorego rata wynosi 3900 (warszawa), do tego sam czynsz 930 i juz mamy prawie 5 tysiakow...

ja sie wypisuje z szukania dziewczyny więc jednego faceta macie mniej 🖐️

Gość cv
"Jakbym widziała, że nierób albo użalająca sie nad soba ciota, od razu bym wykopała." no wlasnie, a gdybys byla normalna i kochajaca kobieta, to wspieralabys go

Gość jlolololo
a jak takiego faceta trzeba by bylo wspierac cale zycie to co?

Gość youuu
Wspierałabym takiego, który ma jakieś perspektywy, a chwilowo popadł w dołek. Po co wspierać i kochać nieroba i ciotę? Musiałabym zejść na jego poziom, żeby go zrozumieć, i byłoby 2 nierobów i 2 cioty. Żal. Cv i Cream, wy zamiast rozejrzeć się za lepszą posadą, rezygnujecie z lepszego życia. Wspierać was? Wolne żarty. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Jesteście niezaradni, bo w dzisiejszych czasah, żeby żyć na średnim poziomie, wybrać się z żonką od czasu do czasu na kolacyjkę, basen lub kino, trzeba zarabiać ciut więcej. Czy jestem szmatą mówiąc, że niezaradny facet to łajza? Nie dość, że mało arabiacie, to jeszcze nic nie robicie, żeby to zmienić. I nie widzicie w tym nic złego. A to jest najgorsze. Kijem bym was nie dotknęła. Jesteście beznadziejni.

Gość jlolololo
no i słusznie :D a tych nieudacznikow trzeba zostawic w spokoju, tacy zawsze byli i bedą, a jak ktoras sie na takiego decyduje to niech ma pozniej pretensje do siebie

ja jestem zadowolony ze swojej pracy :) wiec po co mam zmieniac na inną???

Gość youuu
Hehe baranie, ja na swoje prawko zarobiłam jeszcze w liceum, na zbieraniu truskawek, od rodziców nie dostałam ani złotówki, a dziś pracuję, studiuję i mam własne autko. Biedny Tadziu. Żal mi ciebie.

\"jak wiec absolwent studiów ma miec prawko? ZA CO?\" - powiem ci. można pracować w wakacje przy zbiorach owoców, w knajpie, w markecie, w McDonaldzie itp. Ja mając 17 lat zrobiłam prawko i kupiłam starego malucha za WŁASNE, zarobione ciężką pracą pieniądze. Chcieć to móc. Facet, który skalał rączki pracą dopiero mając 26 lat to leń śmierdzący, zero ambicji i w życiu bym nie chciała takiego, nawet gdyby był ostatnim facetem na tej planecie. Ciekawe co robiłeś przez całe studia, za co spędzałeś wakacje, pewnie za pieniążki rodziców??

Gość youuu
Zarabiasz 1900 zl i stac cie na samochód i prawko? Nie zartuj sobie. Chyba, ze mowisz o maluchu, ale takiego to wstyd miec.

Gość dziwna jestem
bo ja faceta spisałam na straty tylko dlatego, że ma za dużo kasy i jest zbyt duża przepaść między nami. Poza tym jest całkiem fajny i nawet mi trochę żal, że nic z tego nie wyszło... może gdyby zbiedniał...

Tadek to Ty dopiero p studiach tyłek do pracy ruszyłeś? jeśli tak to co się dziwisz, żadna Cie nie chce. Sam pomyśl kto chciałby być z kaleką życiowym:P A bajek o miłości i poświęceniu to Ty nie opowiadaj.

Gość youuu
to wyżej to był podszyw. Tadzio dopiero 2 lata po studiach tyłek do pracy ruszył. Studia zresztą na kredyt były.Teraz wydaje mu się, że każda powinna mu stopy całować, bo JAŚNIE HRABIA PRACUJE. I co ci te studia dały, jak teraz takie głupoty wypisujesz i 2300 zarabiasz. Trzeba było do zawodówki iśc, ale nie chciało się wysilić i uczciwie popracować.

Gość Btaat
Nie wiem, co w tym dziwnego, ze dopiero po studiach idzie sie do pracy? U mnie w grupie nikt nie pracowal. Dopiero na ostatnim roku, 2-3 osoby sie gdzies zatrudnily. Ale jak ktos studiuje zaocznie, albo dziennie, ale dupny kierunek, to pewnie ze powinien w czasie studiow juz pracowac.

Gość terefere123
youuu, do tej pory nie masz faceta? Pewnie jest to spowodowane tym twoim osobliwym charakterem, a może sie myle i te twoje wszystkie wypowiedzi skierowane w kierunku facetów są wynikiem twoich kompleksów, brzydotą, brakiem zainteresowania ze strony mężczyzn.

Gość youuu
Mam faceta. Teraz jest w Londynie na podpisaniu bardzo waznego konkraktu.

Gość youuu
Moje wypowiedzi spowodowane są salwami śmiechu podczas czytania wypowiedzi takich jak twoje:D

Gość terefere123
youuu, kilka topików wcześniej pisałaś że nie masz faceta, a teraz nagle książe jest w londynie? - mitomanka?

Gość youuu
bo to kolejny podszyw jest.