Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plum srum

Żenujące filmiki weselne.

Polecane posty

Gość lubicie krytykować prawda
Lepiej, żeby para wyszła i pokiwała się "ni do rytmu ni do taktu" przy "Czekać na tę jedną chwilę" albo innym "Zabiorę cię." Ale jak ktoś zrobi coś z poczuciem humoru i dystansem do swojej osoby to już jest młyn na wodę takich wron, które się podniecają tym, że mogą krakaniem komuś obrobić tyłek.

Przepraszam bardzo, ale jezeli chca robic cos z poczuciem humoru, okej niech robią. Ale jezeli dodaja to na you tube gdzie oglada to tysiace ludzi niech licza sie z tym ze nie wszystkim to sie moze podobac. JA jestem przeciwna dodawaniu filmikow z takich sytuacji na posmiewisko publiki. Tyle na ten temat, a co do Kamili i Andrzeja :) Nie dlugo na pewno doczekamy sie filmiku z porodu Kamili :P

Gość groszeczek
ja juz wole zeby sie pokiwali niz odwalali cyrk jak malpy w zooo..

,,Lubicie krytykować itd... to po co to na you tube wysyłają?żeby gadać..o to chodzi

No wlasnie. Niech nie dodaja. Ja tak samo wole zeby sie kiwali. Niz zeby odwalali marna kopie amerykanskich zwyczajow.

ja tez mam na you tube filmik i co???????? akurat my nie mielismy wymyslonego ukladu tanczylismy po swojemu...ale zamiescilam bo pare osob chcialo zobaczyc a nie wysle za granice plyty zeby mi sie zapodziala...i co takie straszne ze zamiescilam pare filmikow na tym portalu? a przy okazji pokazalam kolezankom z tematu z forum na ktorym siedze ...bo czemu nie? ..a nie zamieszczalam ich po to by byc slawna hehe czy ogladana przez caly swiat geheh jak tu nie ktorzy twierdza

Chodzi mi o filimki takiego typu jak wczesniej. Jak napisalam nie mam nic do bujanek. Jezeli sie nie wstydzisz to wyslij swoj link.

http://www.youtube.com/watch?v=gjnV-O7pNdo nie wstydze sie..bo zdawalam sobie sprawe zamieszczajac ze i tak ktos obcy obejrzy...i wiadomo ze komus sie moze nie spodobac...a zanim na meila bym przeslala taki filmik ktory ma sporą wielkosc wieki by minely..a i ciesze sie ze jest taki portal bo sama wiedzialam czego sie ustrzegac na wlasnym weselu... i nie chcialam wlasnie by wyszlo nie wiadomo jak ze widac jak sie liczy kroki..itp itd..a nie kazdy jest tez geniuszem tanca towarzyskiego:)

Oo dokladnie. Mysle ze autorka poto zalozyla ten topic. Aby zobaczyc czego ustrzegac sie na wlasnym weselu :) Zaraz obejrze twoj filik :) 🖐️

To jest piosenka pt "Zeby sie ludzie kochali" tylko zmienil zespol na "zeby sie mlodzi kochali" Barbara Dunin i Zbigniew Kurtycz - Żeby się ludzie kochali stara bardzo piosenka

Ahaa. I wlasnie do takich filmikow nie mam nic przeciwko. Ale np jaki cel maja tacy ktorzy pokazuja cos innego na weselu a potem to pokazyja na you tube. Moim zdaniem wlasnie taki alby im mowiono jacy sa super.

Gość zolwikk
Imili - tandetnie zescie to zatanczyli:-) sory ale nuda na maksa. i tandetne jest to chodzenie gosci w koleczku. widac jacy zainteresowani byli hahahah masakra. padaka. wy oboje tez straaaasznie "zainteresowani soba byliscie" :-/

Do imili86 Chyba nie zrozumiałaś wątku forum: żenujące filmiki ślubne prezentujące coś, co robi się na siłę a nie zwykłe pierwsze tańce weselne. Rozumiem, że można naśladować słynne tańce, uczyć się z netu itd..ale trzeba mieć w sobie trochę samokrytyki.Pozdrawiam

szanowne wrony i inne krakawice. krytykujecie, narzekacie, wysmiewacie i jestescie w tym wszystkim bardziej zalosne, niz pary z prezentowanych przez was filmow. kazdy lubi co innego i kazdemu co innego sie podoba. to, co dla was jest skonczonym pieknem, dla innych moze byc kiczem i tandeta. zatem zamiast krytykowac i wysmiewac gusta innych pomyslcie, jak na was patrza osoby postronne i czy aby nie jestescie dla nich przedmiotem zartow i kpin.

Gość czesia98787
do nie kumam : bardzo mocne i sluszne słowa! popieram

...i jeszcze nie myślcie,że wasze wesela są...bez wad.Znajdzie się też coś co,dla innych jest śmieszne,a dla was?..nie.Upubliczniasz coś prywatnego,twoja sprawa.Ja się z tego nie nabijam,ale są filmiki,których bym nie pokazała:):)

Do nie kumam, ja też nie kumam raz jesteś facetem innym razem kobietą zastanów się. Poza tym na tym polega forum na wolności słowa. Przecież nikt nie będzie bezprzerwy zachwalał jak Wam się nie podoba to przestańcie odwiedzać fora internetowe. Poza tym nikt nie jest doskonały nie o to chodzi jest różnica pomiędzy zwykłym tańcem a upublicznianiem sfery uczuć w internecie. Dla mnie ślub jest prywatną sprawą i nie robię z tego hallo chwaląc się gdzie popadnie.

Gość dobrze ze w tym
kraju nie mieszkam!!!!!!!!!!!!!!! zenujace,folklor ,prymitywizm do potegi5 p jebalo ich juz tam wszystkich!!!!!!

mi osobiscie bardzo podoba sie ten filmik - przysiega --> Piekna Para Mloda:) slodko razem wygladaja :) http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=Vg5MYab4Xwc&feature=related 1.taniec --> bardzo udany, jak dla mnie. Pan Mlody troszke sie nabiegal, ale mimo to fajnie to wyglada :) taniec nie jest przesadzony, robiony na sile i na pokaz. jest naturalny i zabawny, lekki. Myslimy aby cos podobnego stworzyc z dwoch piosenek, a mianowicie - D.Grey - this years love - poczatek, Rihanna - Don't stop music - srodek i koncowka jak poczatek :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=Zo27tNO3omo natomiast ten taniec --> http://www.youtube.com/watch?v=z-8uUZAJt2k - nie podoba mi sie. Jest przesadzony, jakby PM chciala pokazac, ze potrafi tanczyc...a przeciez nie o to chodzi. My tanczyc super nie potafimy, pojedziemy do szkoly tanca i sami uczyc sie tez bedziemy, aby nasz taniec wyszedl naturalnie i pieknie, a nie jak TZG, bo jakie z nas gwiazdy ? :D po prostu - niech dominuje nasza mlodosc, naturalnosc i pieknosc..a pomiedzy nami niech dostrzegalna bedzie Milosc :) tyle:) zadnych udziwnien :) podoba mi sie ogolnie calosc tego filmiku :) --> http://www.youtube.com/watch?v=bOjgnHpJEhw pozdrawiam :)

Gość ddadad
A ja nie wiem w ogóle, co wy macie za problem. Ten taniec "zeby sie młodzi kochali" - rozumiem, że kobitka umieściła w internecie, zeby znajomi sobie mogli obejrzeć. OK. Jakby chcieć sieczepiac - pan młody nie ma wyczucia rytmu, a piosenka jest stadionowa. Ale nie trzeba sie czepiac. A skad wiecie, w jakim celu zamieścili swoje tańce ci, co robią "podróby amerykańskich zwyczajów" ? Skad wiecie, że nie dla znajomych? Jedno jest w necie i drugie w necie - dla mnie te osoby są po równo obce. I jesli mam byc szczera - wolę oglądać te kombinacje tańców niz gibanie się ni do rymu ni do taktu.

Gość orange red
ta,ta i najlepiej zrobic szope z wesela!

Gość ddadad
i tak robicie szopki Jakieś limuzyny, kokardy, pokrowce, bukiety, dekoracje w kosciele, gołębie za plecami pary młodej, gołębie wypuszczane z klatki, torty, sztuczne ognie, to ten jeden taniec niewiele w tym zmienia

Gość czarna koala
bukiet i tort to też szopka? :D na to bym nie wpadła :D

Nic nie przebije gołąbków albo pary misiów koala na masce samochodu :) hihih

Gość ddadad
Dla mnie całe wesele to jest szopka. Jakbym ja miała robic wesele, to musiałaby to byc impreza w rodzaju grilowania nad jeziorem. Bez sukni ślubnych, wstretnych białych bałwanów, bez kokardek, pietrowych tortów z fajerwerkami i całego tego pretensjonalnego chujstwa. Zwykła luxna impreza. Ale ze pewnie połowa rodziny by nie zrozumiała, co się do nich mówi i poubieraliby sie jak na bal i potem obrazili, ze jest zwykły grill, więc nie robiłam wesela wcale. Poszlismy z rodzicami i rodzeństwem na obiad do restauracji i tyle tego było. Dlatego dla mnie nie ma różnicy między weselem w remizie a w tych wszystkich wypasionych lokalach. Dla mnie to wszystko taki sam kicz. I te tańce niczego nie zmieniają.