Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plum srum

Żenujące filmiki weselne.

Polecane posty

Gość plum srum

Na pewno obiło wam sie o oczy :P żenujące filmiki weselne na you tube. Wklejajcie swoje propozycje :) Mozna sie troszke posmiac, podyskutowac nad naszymi gustami, co komu sie podoba, a co nie i oczywiscie miec ku przestrodze rzeczy , ktore panstwo mlodzi tam wyrabiaja. Pozdrawiam :) 🖐️

Gość plum srum
Hahaha :) To mi sie akurat podoba :) Zrobione w swoim fajnym stylu :) bo tam chyba we wczesniejszym chciali dobrze ale im nie wyszlo. A tu pozytywnie. duuzy +

Gość plum srum
Marna kopia poprzedniego filmiku. Panstwo mlodzi strasznie dretwi w porownaniu ze swoimi amerykanskimi odpowiednikami.

Dokładnie. Nie wygląda to zbyt dobrze. Moim zdaniem jak komuś nie wychodzi to powinien sobie odpuścić a tutaj wszystko niby miało byc tak zabawne jak w oryginale.

Gość plum srum
Ostatnio wiele widzialam takich zenujacych filmikow. Ale na ten nie natrafilam jeszcze.

Gość plum srum
Młodzi o wiele lepiej sobie radza z tancem, ale fak za dluuugo. Mnie osobiscie na weselu by to nudzilo :)

Gość plum srum
A jaka ta dziewczyna dziwna sukienke miala :P

Gość plum srum
A nie w sumie normalna ;) na poczatku dziwnie bylo widac :P

W necie jest pełno takich filmikow. Musialabym tu wkleic chyba polowe linkow z youtube. :)

Hahaha . Ten ostatni filmik to istna zenua ale to ci sami z filmiku autorki. Widac pchaja sie na youtube drzwiami i oknami. bez sensu. Jezeli chiala mu juz spiewac to blaagam bez dodawania tego na ten portal. Zreszta pannie ktos torszke nadepnal na ucho. :)

Panna mloda ma Ciekawa suknie, ale chyba tylko tyle w tym filmiku jest ciekawosci :0 zaraz poszukam cos od siebie i dodam :)

Gość narzeczona__
bo najczęsciej młodzi chcą pokazać "co to oni nie umią" ;) i po prostu łatwo przedobrzyć(mnóstwo elementów czy dłuuugaśny taniec)

Gość loluśka wybierz 3
a popatrzcie na księdza w czasie tych ich podziękowań:P nie wiem ale na ogół dziękuje się juz po ślubie na weselu a nie wchodzi na ołtarz:O:O:O

Gość a ja uważam że to urocze
miłość sama w sobie jest troche infantylna , zwlaszca w początkowej fazie....

Gość takie dziwne to trochę
Szampana raczej się chłodzi a nie grzeje, więc ten szampan w piachu na słońcu....

Ślub Ani i Tomka- najlepsze były wykopy hehe:) czas:5.08 i 5.11 to chyba sobie jaja robią bo to na taniec nie wygląda. Zamiast śmiać się z tego i bawić wyszło zupełnie odwrotnie. najgorszy dotychczas filmik, jaki widziałam. Ślub Angeli i Leszka- faktycznie Pan młody robi z siebie bożyszcze. Natomiast żal mi Pani młodej, którą ktoś strasznie skrzywdził obcinając jej za krótko sukienkę. Co do układu no nie wyszło niestety.. Podsumowując dając filmiki na youtube młodzi chcą uwielbienia, pochwał a wychodzi tylko nielicznym, którzy mieli coś wspólnego z tańcem. Może warto się zastanowić nad robieniem z siebie pośmiewiska.