Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plum srum

Żenujące filmiki weselne.

Polecane posty

do gwen. \"raz jesteś facetem innym razem kobietą zastanów się\" - prosze cie, nie rozsmieszaj mnie :-o to nawet smieszne nie jest. podaj linka, chetnie zobacze to moje drugie, kobiece ja :-o \"Dla mnie ślub jest prywatną sprawą i nie robię z tego hallo chwaląc się gdzie popadnie\" - to ty. ale inni sa inni (i bogu dzieki). nie jestes zadnym autorytetem i stawianie siebie za przyklad, jest tu nie na miejscu.

Gość hehehehe hehe
a co ty sie tak czepiasz?to ze nie podobaja ci sie takie imrezy to tez twoja sprawa i niktt ci tego nie wypomina....swoja droga skoro tak ci sie to cale ch****two nie podoba to co robisz na forum slubnym???? to chyba zrozumiale ze te miejsce jest dla zainteresowanych a nie dla tych co tylko potrafia tepic innych! idz lepiej nad to jezioro bo wiosna idzie wielkimi krokami a nie marnuj sie na tym forum na ktorym nikt nie czeka na twoje odzywy! swoja droga moze wlasnie dlatego jestes taka wscibska bo nie zrobilas swojego wesela a terza widzisz co cie ominelo i za wszelka cene starasz sie popsuc imprezy innym???? to dopiero ch****wo z twojej strony!

Gość ddadad
Weszłam, bo czegos szukałam - nie musze ci sie tłumaczyc, ale skoro chcesz wiedziec, to prosze bardzo. Ja jestem wscibska? Co w takim razie powiesz o sobie, skoro siedzisz na głupim topiku i jedziesz po jakichś laskach, które powstawiały do youtuba filmy ze swoimi tańcami? Tak, to co ty tutaj robisz, jest bardzo konstruktywne i każdy z niecierpliwoscia czeka na twoje odzywy. Co mnie ominęło? Ominęła mnie przerazajaco kiczowata i ckliwa impreza. Ominęło mnie wydawanie kupy forsy na jeden wieczór, w czasie którego siedziałabym na krzesle ubranym w pikny pokrowiec z kokardą , ubrana w suknie przypominającą bałwana, z firanka na głowie. Dziękuję - postoję

Gość moj gloss
wiecie co,duzo szumu sie zrobilo wokol 1 tanca, a ja mysle, ze nie ma co sie pieklic i silic zeby tanczyc niczym TZG (btw, to chyba mega popularne sie zrobilo nie??) bo to nie jakis wystep pokaz czy konkurs. ja znalazlam jeden filmek pary mistrzow PL na youtubie tanczacych walc wiedenski na jakims weselu. wiem,ze my tak nie zatanczymy ale chce sprobowac sie nauczyc tych kilku zaledwie 3-4 elementow zeby wplesc w wirowanie po parkiecie. nie chce pokazu i stresu, chce zebysmy tanczyli to z radoscia i dla siebie, a nie tylko dla gosci. jesli ktos ma wieksze ambicje to tylko gratuluje :) nauczymy sie sami,bo chyba tyle sie potrafi ;);) zreszta, ostatnio na weselu w mojej rodzinie panna mloda byla po kilku latach szkoly tanecznej i zrobili piekny pokaz-ale akurat ona byla w stanie to zrobic,wiec nauczyla meza.wiem,ze ich nie pobijemy-a jestem kolejna panna mloda po niej ;) wiec czasem trzeba szczypty zdrowego rozsadku. a na youtubie sa niektore piekne tance (szczegolnie do Nocy i Dni).

Gość hehehehe hehe
ddadad czy jakos tak.... i kto po kim jedzie?nie skomentowalam ani jednego filmiku a sama dodalam jeden smieszny (z innej beczki).Topic ma tylko 3 stronki ale widze ze dobrze go nie przestudiowalas bo nie dalam ani raz glosu w tym temacie,nigdy z nikogo sie nie nabijam-kto sobie chce- daje filmiki na youtube i juz!ja tego nie bede robic bo nie mam takiej potrzeby.natomiast ty robisz swinstwo bo nabijasz sie z imrezy ktorej nie przyzylas na swoje wlasne zyczenie. uwazam ze jestes zwykle nietolerancyjna!

Gość hehehehe hehe
a pozatym to musialas nigdy nie byc na eleganckim przyjeciu weselnym skoro masz takie stereotypowe myslenie na temat tego jak wyglada panna mloda i na czym siedzi...smieszna jestes!

Gość ddadad
Nie wiem, jaki masz problem, bo skoro nie adresowałam do ciebie moich wypowiedzi, to co sie czepiasz? Ktos sie dziwił, że uważam, że torty i bukiety to szopka, to mu powiedziałam, w czym rzecz. A że ty w odpowiedzi na to na mnie skaczesz, to już twój problem.

Gość hehehehe hehe
czepiam sie bo uogolniasz i wkladasz wszytkich do jednego wora! skoro nie zrobilas wesela bo nie jest w twoim typie i wszyscy to szanuja to tez wypadaloby zebys i ty uszanowala wszytkich ktorzy sa zdecydowani na urzadzenie takiej wlasnie imprezy!nie uwazasz? nazywanie wesela 'szopka JESZ ZWYCZAJNIE NIE NA MIEJSCU-chyba ze stworzysz forum antyweselne-tam bedziezs mogla sobie pouzywac do bolu!tylko zdecydowana wiekszosc populacji jednka organizuje wesela i wlasnie ta populacje mozna spotkac na kafe w temacie SLUBY.To chyba naturalne i logiczne zjawisko!

Do nie kumam Kafeteria to DAMSKIE FORUM DYSKUSYJNE o tyle.. Zresztą kilkakrotnie tu już pisałam, że faceci piszący i odzywający się nieproszeni na kobiece tematy typu suknia ślubna, gdzie nie potrafią odróżnić spódnicy od sukienki czy tańca gdzie zwykle podpierają ściany i patrzy się na kobiety nie na faceta w tańcu są dla mnie nie teges:) a forum polega na odpowiadaniu na wątki innych i wcale nikt się nie musi zgadzać.

nieee, noo rozsmieszylas mnie do lez, gwen :) to dla ciebie za poprawe mojego humoru 🌻 \"Zresztą kilkakrotnie tu już pisałam, że faceci piszący i odzywający się nieproszeni na kobiece tematy typu suknia ślubna, gdzie nie potrafią odróżnić spódnicy od sukienki czy tańca gdzie zwykle podpierają ściany i patrzy się na kobiety nie na faceta w tańcu są dla mnie nie teges\" - dawno nie czytalem wiekszej bzdury, ale niech ci bedzie. wierz sobie w to, co napisalas :D hahahahahahaha :) btw. nie odpowiedzialas na moje pytanie. czy powinienem uzyc twojej "logiki" i powiedziec "jakie to kobiece, ten brak umiejetnosci odpowiedzi na zadane pytanie? hahahahahaha :):)

Gość wuj-sam
Ten drugi byl rewelacyjny: http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M&f eature=related Sam taniec w porządku, ale ta panna młoda i ta sukienka...palce lizać. Balem się, że coś jej wyleci z dekoltu, a miało do wylecieć, i miało skąd :-) Na miejscu p. mlodego trudno byloby mi utrzymać ręce przy sobie. EKSTRA SUKNIA. Z TAKA FIGURA PO PROSTU BOMBA

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość makczupikczu
niewidze nic specjalnego w jej cyckach. sukienka jak sukienka. mam takie na lato do normalnego chodzenia tyle ze krotsze. jedynie ze twarz ladna ale to tez nic specjalnego.

Ten komentarz apropos wyglądu Pani Młodej jest bardzo prymitywny.

Gość plum srum
Załozyłam ten topic wiec cos powiem. Wiec tak na celu mialam to abysmy przy okazji ogladania filmikow weselnych wklejaly to co nam sie w nich nie podoba oczywiscie z komentarzem. i na tej podstawie wyrzekać sie na wlasnych zabawach czego nie robic. Nie chodzi o to zeby sie klocic komu pasuje to co sie dodaje a komu nie. Ktos cos dodal a my mamy pelne prawo to oceniac. Wiec oceniajmy. Ale na kulturalnym poziomi. Pozdrawiam :)

Gość upupupup
up up up up up up

Ale każde wesele rządzi się własnymi prawami i nie da się uniknąć błędów, choćbyście nie wiem jak starały się trzymać ustalonego przez Was scenariusza :) Młodym Parom z ich filmików podobała się taka organizacja i nie możecie nazywać ich śmiesznymi, kompromitującymi czy pozbawionymi gustu. To, co dla Was, drogie Panny Młode, jest śmiesznością, dla innych może być elegancją. I na odwrót. Po drugie... Na siłę nikt jeszcze nikogo ani nie uszczęśliwił, ani nie zmienił. W końcu po trzecie: wesele to przede wszystkim emocje i dobra zabawa :) Pamiętajcie o tym :)

Wiadomo, że taniec może nie wypalić z różnych powodów zwykle z emocji ale trzeba zabrać się do tego dużo wcześniej a nie robić coś na ,,odwal się" żeby było. Właśnie chodzi o dobrą zabawę a w niektórych filmikach jej brak. Bezsensowne kopiowanie z netu. Jak ktoś ma dwie lewe nogi do tańca to nie powinien się porywać na filmiki królujące w necie. Jeśli już poddaje się coś publicznej ocenie to trzeba być szczerym. A wogóle ja nie wiem krytykować sukien nie można, tańca..bezsensu

Gość moniczka ohaśna
WIDZĘ ŻE W TYM TEMACIE WYPOWIADAJĄ SIĘ OSOBY NIJAKIE, PRÓCZ WEDDING PLANER, I CO MNIE WOGULE NIE DZIWI BO TEMAT BEZNADZIEJNY I POWINNI GO USUNĄĆ. CIESZE SIE ŻE W TAKICH TEMATACH PROSTACKICH NIE WYPOWIADAJĄ SIĘ OSOBY KTÓRE MAJĄ TU JAKIŚ SZACUNEK, NP SĘKATA, LAURA DIAZ, ZABULINA , MI MAŁA .....

....nie opowiadaj bajek..,pewnie nie miały czasu tutaj zglądnąć,bo pewnie niańczą już swoje pociechy,a to zabiera trochę czasu:):):)

Gość dymek z papierosa
alles gute zgadzam się z tobą co do tego filmiku; http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=Zo27tNO3omo Pomysł z odegraniem figurek z pozytywki - słodki a i wykonanie Młodym dobrze wyszło:-) Natomiast nie wiem, co masz przeciw temu; http://www.youtube.com/watch?v=z-8uUZAJt2k Nie uważam, żeby był przesadzony. Dzieczyna ma w tańcu naturalny wdzięk, pięknie się rusza. Albo ćwiczy taniec, albo po prostu kocha tańczyć.

W takim razie Ty też jesteś nijaka skoro napisałaś tutaj taką błyskotliwą wypowiedź uatrakcyjniając ją Caps lockiem :) żeby wszyscy widzieli co masz do powiedzenia

Gość moniczka oh oh
Ty prostaczko wyżej Gwen czy jak tam cie zwą, to już wogule wypowiedzi twoje jak spod rynsztoku!!! błaznujesz kochana, żal mi ciebie wiesz?? niektore osoby to chyba przeciętna wieku gimnazjum ktore nie mają nic wspólnego ze ślubem i tematem ślubnym a wchodzą tu żeby sie podbudować i wyśmiewać całą resztę kuli ziemskiej, czarownice:P gwen, pewnie jesteś brzydulą zakompleksioną z cyckami jak jajka sadzone, co?????

gwen, twoj narzeczony jest prawdziwym bohaterem :D chapeau bas. przed nim, rzecz jasna (jakbys nie zrozumiala przed kim :D )

Ło Matko... sukienka faktycznie... ale i ten Młody silący się na dowcip a w kazdym calu prostak jakiś. To \"dowcipne\" podanie ręki do pocałowania Ojcu chyba.... żenada i brak powagi dla chwili...