Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 42

Czy można zdobyć faceta zajętego?

Polecane posty

uderz w stol a nozyce sie odezwia. czy ja napisalam ze ty jestes szmatą?????? nic takiego nie pisalam. na pewno nie jestes na moim poziomie , juz sam tema o tym swiadczy, i twoje wypowiedzi

do celu po trupach:OO aż w końcu najbardziej skrzywdzi siebie, bo ile można myśleć o zajętym faceci skoro tamten nie ma pojęcia że wściekła macica robi na niego zasadzki... Boże, daj mi dorosnąć i znaleźć mężczyznę któremu zaufam i nie będę się obawaiała takich 'kobiet''

Gość fghghgfhgfgh
Autorko, wejdż na redakcję kafeterii i do działu śmietnik i wklej tam swój adres tematu. Tu porady nie otrzymasz. Szkoda w ogóle nerwów. pisz do mnie na gg jak chcesz. nr 657047 pozdrawiam.

Gość kobieta 42
abub oj obawiam się, że własnie to poczuł, oboje to poczuliśmy. Nie chce tu pisać o szczegółach, ale tak właśnie jest.

[zgłoś do usunięcia] kobieta 42 2*25 ja Ciebie nie obrażam, więc dlaczego mnie wyzywasz od szmat? Widzisz, ja nie jestem kobietą Twojego pokroju i poziomu. zapomnialam to wkleic do poprzedniej odpowiedzi

no to jak poczuł, ale nie chce kontynuować to go zostaw, to nic dobrego.

jakby tak poczuł, że byłoby to od niego silniejsze to by się sam odezwał

panstwo pozwola, ze sie pozegnam. ten topik powoli zaczyna przypominac chlew. udanego wieczoru wszystkim paniom 🌻

czarna , mocna , półtorej łyżeczki cukru i dużo cytryny aj ..może lepiej z miodem ;)

hmmm... czy wspomnialem, ze w moim domu nie ma szklanek? sa natomiast same kubki :classic_cool: dla Ciebie specjalnie w duzym, czarno-czerwonym. ;)

oj nie , tylko nie wąsy..składam wyrazy współczucia wszystkim cierpiącym ... :

;)nie płaczę , rzadko płaczę jeśli już to z bezsilności , ze złości i jak słyszę głos JP II..