Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek29

Jak pozbuc sie niesmialosci_______________________

Polecane posty

Gość
jeszcze druga kwestia - nawet jeżeli robisz coś z pasją to nie znaczy, że inni to docenią :) patrz - aktorzy, którzy reklamują zupki w proszku, malarze, którzy nigdy niczgo nie sprzedali, żałośni brzuchomówcy z paskudnymi kukiełkami :p mogłam zostać śpiewaczką operową - być może to moje powołanie :) - tylko co z pracą?

\"nawet jeżeli robisz coś z pasją to nie znaczy, że inni to docenią \" tylko wtedy nie obchodzi cię czy ktoś cię doceni \"mogłam zostać śpiewaczką operową - być może to moje powołanie - tylko co z pracą?\" jak co z pracą to znaczy, że za kiepska jesteś :P

Gość
tzn. że tylko najzdolniejsi się wybijają? np. Mroczki, Cichopki to są wybitni "aktorzy"? no i nie mówię - idealista z Ciebie jest... podejrzewam, że niedocenianych artystów zaczyna obchodzić niezrozumienie ze strony innych w chwili, gdy przestają mieć co do garnka włożyć... sad but true! spadam do domu, pa pa

\"tzn. że tylko najzdolniejsi się wybijają? np. Mroczki, Cichopki to są wybitni \"aktorzy\"?\" :O 🖐️ nie do końca o taką twórczość mi chodziło :P raczej o szerzej rozumianą zaczynając od produkcji stołów a kończąc na opracowywaniu teorii z zakresu fizyki :P tylko skrajni pasjonaci popychają wózek do przodu :P

Gość Brzydki Niski Beznadziejny ile
masz lat?

Gość Brzydki Niski Beznadziejny ale
ja Cię lubię bardzo. A ile masz wzrostu?

ja się z tym nie zgadzam. No napisz, mnie obchodzi.

ja chciałam się właściwie dowiedzieć ile dla Ciebie znaczy mało. Może mało dla Ciebie to duż dla mnie. Jak nie chcesz to nie!

niech cie będzie 170 🖐️ ale to co piszesz to bzdura :P jeżeli średni wzorst 18 latka to 178 :P to 170 u kogoś starszego to mało i z tym się nie da kłócić :D jak by jeszcze w dowodach pisali wzrost słownie to było by "niski"

przeadzasz. Myślałam, że masz 150 cm. Na forum piszesz fajnie, jak na żywo też tak potrafisz rozmawiać to miodzio. mhmmm

Gość smiałosc
jezus ci pomoze pozbyc niesmiałosci

Gość smiałosc
jezus ci pomoze pozbyc niesmiałosci