Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka999666333222

Czy warto mu ufać???

Polecane posty

Gość poziomka999666333222

Moj facet zdradzal swoja poprzednia dziewczyne (sam mi o tym powiedzial) zdradzal nie raz z roznymi kobietami.Ona sie dowiedziala i go zostawila.Mowi ze to juz przeszlosc i ze mi jest wierny...Jakis czas temu odkrylam na jego kompie ze umawia sie z dziewczynami przez czata ,byly tam listy i zdjecia tych dziewczyn.Dalam mu szanse bo sie tlumaczyl ze sie nie spotkal tylko zostalo to w sferze wirtualnej. Od jakiegos czasu jakas dziewczyna puszcza mu strzalki na tel,a jak ja draze temat kto to to nie chcial o tym gadac.Dzis nie wytrzymalam (znowu puscila strzalke) zaczelam do niej pisac esy,odzwonila i sie okazala ta osoba z ktora moj facet mial kiedys romans.Moj facet mowi ze to przeszlosc i ze nic ich nie laczy....Zrobilam awanture...Nie wiem czy mowi prawde.Jak jeszcze nie wiedzialam kim jest ta tajemnicza dziewczyna z tel,zapytalam jego czy to ta byla kochanica odpowiedzial ze nie ze tylko kolezanka inna.To bylo klamstwo.Sama nie wiem co mam zrobic.Czy ja jestem glupia i naiwna ?Czy powinnam go kopnac w tylek?Aha jestesmy prawie 2 lata razem

Gość jestes glupia i naiwna

Gość czyste wariactwo
a ma moze inicjaly D.M.? taki facet "pies na baby" niestety zdradzal i bedzie zdradzal ja bym mu nie ufala