Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mati21

którego wybrac - pomózcie

Polecane posty

.... własciwie to mam dwóch adoratorów ale jestem tak naprawde sam z tym wszystkim .Mam 29 lat i niedawno wróciła z londynu aby ukonczyc moj wymarzony kurs fryzjerski .Przez 3 lata byłam w związku z iranczykiem ,nasz zwiazek był naprawde wspaniały lecz moj ukochany jest [co mi sie wydaje ]pod presja kogos z rodziny ,poniewaz pojechal do iranu i ozenił sie z osoba ktorą widział raz w zyciu . Zerwała z nim ,lecz on nadal dzwoni nawet do polski i zapewnia mnie ze kocha i ze rozwiedzie sie tak jak tylko to mozliwe a jezeli nie bede chciała byc z nim to on sie zabije bo nichce zyc bezemnie -i co tu robic.Jest tez i drugi facet z którym mieszkałam w jednym domu w ktorym mieszkali polacy , gosc jest tak zakochany ze robi dlamnie dosłownie wszystko ,lecz ja go nie kocham a poza tym on jest o 13 lat starszy i w trakcie rozwodu no i ma dziecko .Dlatego jestam sama ale juz w krótce musze kogos wybrac i co mam zrobic?

Gość zrób co następuje
lecz sie na glowe, powinno pomoc

to trochę jakbyś wybierała czy się otruć czy podciąć żyły :/ samobójcom metody raczej nikt nie doradza, raczej ludzie starają się ich odwieść od ich zamiarów. tak samo ja ci powiem, bądź sama albo poszukaj normalnego. to już zakon lepszy niż któryś z tych facetów.