Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Kocham Cię jak Irlandię...

Polecane posty

Pani Agnie mi z tą drugą połówką nie chodziło o motyle w brzchu;/ i radośc bo zanim to dostałem to pół roku musiałem znosić rozczarowanie cierpienie i sponiewieranie;) i nie następną jak pokocham to już nie będzie ta moja połówka...to będzie kobieta która poprostu chce ze mna być, i do której podejde w inny sposób przez pryzmat moich wczesniejszych doświadczeń:P:P zresztą zobaczymy czy ja się wogóle znowu zakocham:P:P:P a pozatym kurcze no lubię filozofować:P zdrowie Pani /piję piwo/

Ach dzięki Vampire :) i wzajemnie 🌻 Wiem, że troszkę za szybko to wyszło, ale czuję że i tak nigdy nie będę już w stanie nikogo pokochać, czas tu nic nie zmieni. Miłość na razie kojarzy mi się tylko z rozczarowaniem. Teraz liczy się dla mnie przyjaźń, jakieś zrozumienie i szacunek w związku :) I to wszystko mam

pinot jestes jak moja ex... tylko że ona nie potrafiła w tak otwarty sposób mówić jak Ty:) hmmm ona mi powiedziała że nie wie co to miłość to może dlatego związała się z kims z tych powodów co Twoje

A tak w ogóle to przegraliśmy już życie, skoro spędzamy niedzielny wieczór na kafe, pijąc na dodatek? :D Jako wytłumaczenie powiem, że jest za zimno, jestem chora i nie chce mi się iśc do baru :D Słaba coś ta wymówka, ale lepsza niż żadna :D

u mnie pada najbliższy abr jest 11 km z tąd pozatym odpierdzieliłem dziś sadze na uzcelni i .... TAk zycie dało mi porządnegio kopa więc zaczęłem pisac na kafe! chyba w necie pisżą tylko tacy co dostali kopa w dupę

I tak powstają teorie, że na kafe tylko wyrzutki i pasztety siedzą :D Do tej pory przeważnie tylko czytałam, dzisiaj mnie coś wyjątkowo naszło na pisanie ;)

hehheheh no cóz może ta teoria jest prawdziwa;) a co tam walę to:P zresztą wystarczy podac tylko jeden argument przeczący i teoria idzie w łeb:P:P:P hmmmmmmm Agnie?!

ooooooooo z nightwisha to przedewszystkim NEMO!!!! piosenka o mnie:P

Vampire, jakby to była Twoja druga połówka, TO BY BYŁA;) tzn. z Tobą; jak mawia moja mama: co ma być czyje, to będzie;) z jakichś powodów nie byliście się w stanie ze sobą dogadać, więc jakoś chyba tymi swoimi zagubionymi połówkami raczej nie byliście;) wiesz, można się tak zaprogramować na życie: "ach, żadnej kobiety nie pokocham tak, jak jej" - i jak tak sobie założysz, to ŻADNA nigdy jej nie sprosta; co więcej, jest sporo babek, które lecą na takich gości typu ptak ze złamanym skrzydełkiem, co to wiedzą, że on nigdy ich nie pokocha tak, jak tamtej z przeszłości, ale - "może jednak, może jakoś, ach, wystarczą mi te okruchy jego uczucia" - i już jest materiał na telenowelę niemal ;) jak jeszcze oboje lubią filozofować, to, oj - na resztę życia mogą mieć zajęcie i tak sobie cierpieć, i się nie rozumieć, i wogle... :)

od tego są przyjaciele żeby skrytykować jak sie cos źle robi, a pochwalić jak cos dobrze:D

hhehehehehhehee możliwe pani Agnie możliwe, ale anrazie ja już nie mam siły an zabawę w miłośc za dużo to kosztuje:P hmmm zreszta jedno jest pewne ta moja ex pozostanie wyjątkową osoba w moim sercu...

piękny racjonalny i podbudowujacy obrazek drogie Panie .... tylko ja zawsze płynę pod prąd swoim nurtem;)

Jeszcze sobie piwko otworzę :) Ale mam już bombę :D Taki mały toast "Za miłość, a co" ;P

Pani Agnie? a ma pani jakąs swoją nieszczęśliwą miłośc gdzieś ukrytą na dnie serca? i zrobiła pani coś głupiego iracjonalnego wyniku nieszczęsliwej miłości??? Moja ex usilnie mi wmawiała ze w jej sercu mnie nie ma...

oczywiście :) i zrobiłam MILIONY głupich rzeczy :) wogle, to kiedyś stwierdziłam u siebie brak godności osobistej i skłonność do leżenia na wycieraczkach (w sensie metaforycznym :) ) i czasem tekst Świetlickiego "Dlatego, że mnie nie chcesz... wypalę... całą paczkę papierosów. LMów. Superlajtów. Mentolowych" to jedyne, co mi poprawia nastrój i stawia do pionu :D tyle, że świat sam w sobie jest tak cudownie skomplikowany, że nie ma co go sobie dodatkowo komplikować tworzeniem jakichś przeintelektualizowanych teorii;) dlatego wolę upraszczać i chodzić po ziemi

no i nie rozumiem tego: "Moja ex usilnie mi wmawiała ze w jej sercu mnie nie ma..." - sorry, winnetou, ale może po prostu CIĘ TAM NIE BYŁO ;) jak ktoś Cię informuje o stanie swoich uczuć, to się to po prostu przyjmuje do wiadomości - a nie, jak moja babcia, co to zawsze lepiej wie, czy mi zimno, czy jestem głodna, itd;)

wiec jeszcze ze mna tak najgorzej nie jest;) niech przyjdzie już wiosna maj i wogóle, moze któraś z dziewczyn wtedy uleczy moje serce:)

Pani Agnie szeryfie - tylko najpierw mówila ze jestem dla niej wszystkim i ze mnie Kocha, chce założyć ze mną rodzine a potem rozstała sie ze mna i mówi ze nei ma mnie w sercu... Jak tu was Kobiety zrozumieć:P:P:P

że niby ze mną jest jeszcze gorzej???! :p zaraz się wkurzę i kupię sobie te fajki faktycznie i si skończy rzucanie :p

z tym racja powinienem przyjąc do wiadomości i dac spokoj... tylko ze cholerstwo takie boli:P:P:P

Vampire - bo wtedy byłeś, a potem Cię już nie było... i jedno, i drugie to była prawda; takie rzeczy się zdarzają...

pani Agnie jak pani nie paliła to już niech pani nie pali- droga sprawa;) ja palę LM czerwone:P:P:P

Gość SD
Właśnie był ktoś w Belfascie? jak tam jest? gdzie najlepeij nocować, na co warto zwrócic uwage itp. Bo musze za niedługo tam leciec ;/

a że boli, no to boli; poszedłbyś się lepiej z kolegami gdzieś napić; takie siedzenie na Kafe to mało rozwojowe; babki Ci tylko w głowie namącą; w takich chwilach to w towarzystwie przedstawicieli swojej płci jest najlepiej