Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaajemnica

Zostawiłam GOOOO! Źle mi z tym i co teraz?

Polecane posty

Gość taaaajemnica

hej . zostawiłam faceta po 6ciu latach . bylismy zareczeni. kiedy z nim byłam było zle :( nie moglismy sie porozumiec choc staralismy sie kilka razy naprawic nasz zwiazek. teraz juz nie wytrzymalam i go zostawilam tak na dobre chyba :( boli mnie bo wszystko i wszyscy co mnie otaczaja sa z nim zwiazani . nie moge sie na niczym skupic i nie moge zapomniec o nim . tak bym chciala zeby tu byl i mnie przytulil ale nie moge mu robic wody z mozgu. wiem ze mnie kocha. bardzo:( ale czy ja go kocham to juz sama nei wiem ;( bosh.ma ktos z was tak? bo albo jestem niezrownowazona emocjonalnie albo po prostu nie moge bez niego zyc :( porazka . co mam zrobic?

Gość odlać się

Gość taaaajemnica
wszyscy mowią ze to naturalne . eh . ale powinno mnie to cieszyc prawda?bo zanosilam sie z ta decyzja jakis czas. a nie moge sobie znalezc miejsca ;/ chce mi sie non stop plakac i w ogole bez sensu

Gość taaaajemnica
napewno masz racje :) czasu. troche relaxu i ludzi dookola . tylko ze wszyscy przyjaciele moi sa wspolni praktycznie . ale musze byc silna . :( w koncu to moja decyzja i musze poniesc konsekwencje

Gość smutna 12351
To wroc do niego zanim to sie wszystko wypali zanim uczucie sie zatrze. nie czekaj , liczy sie to co czujesz tu i teraz.

Gość taaaajemnica
no wlasnie :( chodzi o to ze jak jestesmy razem to chce byc sama :( a jak go nie ma to mi zle :( jestem normalnie porazka ;( wszystko jest bez sensu . potrzebuje chyba czasu i zobaczymy jak si eulozy. czasem sie zastanawiam czy to nie jest tylko sentyment , ze nie bede miala go wieczorami itp :( ale cholernie boje sie samotnosci. cholernie ;( choc w naszym zwiazku sie tak czulam wlasnie ;(

Gość zaginiona14356
tez odeszlam od swojego partnera minelo pol roku jest lepiej ale nadal Go kocham i tesknie jestem zla na siebie,ze tak przezywam to rozstanie mimo ze byla to decyzja dobra i ciesze sie, ze sie na nia zdobylam On ma juz nowy obiekt westchnien, traktuje ja tak jak i mnie i ona tez na to pozwala serce nie sluga na szczescie jes tez rozsadek i jest czas

Gość taaaajemnica
eh...no wlasnie . tylko sie zastanawiam czykiedys bede szczesliwa i czy nastepny bedzie lepszy. bo ja nie powiem ze ex byl zlym facetem. byl baardzo dobry ale nie moglam byc z nim tylko z rozsadku kochalam go bardzo dlugo ale pozniej sie sytuacja drastycznie zmienila. nasze plany legly w gruzach . nie bylo juz wspolnych marzen i planow tylko moje i jego . a nie nasze :( kazde ma swoje cele . nieco inne i nasze drogi sie rozchodzily :( i za dlugo bylismy ze soba w sensie takim , ze po tylu latach ( 6 ) nic sie nei zmienilo . caly czas bylismy osobno . on z rodzicami mieszka . ja w swoim studenckim mieszkaniu . choc chcialam z nim mieszkac ale on nie wykazywal inicjatywy . ja przestalam nalegac i wszystko zaczelo sie psuc. przestal mnie pociagac a tylko wkurzalo mnie wszystko a ja chcialam po prostu byc kochana i szanowana :( nie moge miec faceta chyba ktory nie potrafi okazywac uczuc, bo wtedy moje uczucia znikają, ot tak :( :(:(