Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiaaaaaaa

Co o tym wszystkim myslec?

Polecane posty

Gość ktosiaaaaaaa

Witajcie dziewczynki! Zaczne od tego ze jestem sama. Nie mam nikogo a mam juz 26 lat. Poznałam na internecie pewnego faceta. Miło nam sie gada, jest zabójczo przystojny, a do tego miły, kulturalny, ułożony, spokojny i wesoły. Jest dwa lata ode mnie starszy Gadamy tak już dwa miesiące. Dwa razy bylismy na kawie. Tylko ze on ma żonę i to jest ten problem :(. Wiem, ze ja jemu tez bardzo sie podobam, ale on nigdy nie zaproponował zadnego spotkania, o seksie czy o romansie nawet nie było mowy. Nigdy nie usłyszałam tez od niego zadnych słów na temat uczuć do mnie czy cos w tym stylu. On jest facetem o jakim bym marzyła. Wiem i czuję to... Ale głupio mi wyjść pierwszej z jakąkolwiek propozycją, może czegos więcej... Poza tym TA żona :(. Wiem że im sie totalnie nie układa ale przeciez to nie powód zeby rozbijac komus małżeństwo. Co robic jak sie zachowywać? Nie wyobrażam sobie Go stracić....

Gość smutna kochanka72
ja bym ci radziła uciekać jak najszybciej od niego

Gość cokolwiek zrobisz winna
będziesz ty. Więc sobie odpuść. Żonaty facet, to teren zakazany, chyba że odpowiada ci rola kochanki. Skrzywdzisz siebie i jego rodzinę i to na ciebie spadną gromy, bo zwykle tak jest. Nie jest winien ten, kto przysięgał tylko kobita, co mu d... dała

Gość ktosiaaaaaaa
Ale dlaczego? Przecież nic złego nie robie ani ja ani on....

Gość smutna kochanka72
bo uwierz mi , na początku jest cudownie, ale potem to koszmar!!! znam to z własnego doświadczenia.póki jeszcze masz siłę, nie pakój sie do związku z żonatym facetem

Gość ktosiaaaaaaa
Nie chce stracić z nim kontaktu ponieważ czuje to ze on nie bedzie z tą kobietą juz długo. Chciałabym wtedy być tą pierwszą.... :(

gdybyś to ty była jego żoną i on by tak z obcą kobietą "gadał" i "na kawę chodził" to też byś tak myślała, że to nic złego?

Gość ktosiaaaaaaa
Smutna Możesz cos wiecej opowiedziec o swojej historii?

Gość smutna kochanka72
nic złego nie robicie, ale potem przestaniecie to kontrolować.skoro jeszcze nic głębszego sie nie zrodziło między wami, to uciekaj

Gość ktosiaaaaaaa
Powiem wam tak... On powiedział mi ze nigdy nie zdradził zony i nie ma takiego zamiaru. Widze to po jego zachowaniu, nie uważam żebym była jakimś pasztetem, zresztą on powiedział mi że jestem bardzo piękną dziewczyną. A mimo wszystko nic nie robi....

Gość smutna kochanka72
opowiem ci

Gość smutna kochanka72
ewentualnie jakis trojkacik: ty, on i jego zona, zaproscie jeszcze tesciow

tam gdzie woje - trzeci jest zbędny. Skoro mamusia nie nauczyła, to ja ci to powiem

Gość ktosiaaaaaaa
Dwoje na papierze.... On jest sam, wiem to.

zawsze zonaty mowi ze w malzenstwie sie nie uklada i jest taki biedny zona jego nie rozumie to stary sposob na podryw

Gość smutna kochanka72
mam 37 lat, 5 lat temu go spotkałam, dawny kumpel,i dlatego było wiele tematów do rozmów, wiele lat do opowiadania.ja jestem rozwódką, u niego nieudany związek(to wiem, bo mamy wielu wspólnycj przyjaciół).zakochalismy się w sobie niewiadomo kiedy, poprostu stało się.on obiecywał,że odejdzie od zony, jak tylko córka sie usamodzielni.usamodzielniła się i co? i nic i dalej mówi,żebym czekała,że to małżeństwo to pomyłka.kocham go bardzo , ale wiem,że juz nic z tego nie będzie.i zostanę sama

Gość jesli sie cenisz
to powiedz mu, ze Ci sie podoba i moglby byc mezczyzna twojego zycia gdyby byl wolny, a w takiej sytacji w nic nie bedziesz sie mieszac. inaczej wleziesz mu do lozka i bedziesz zwykla kochanka, bo zony i tak nie zostawi skoro do tej pory tego nie zrobil.

Gość ktosiaaaaaaa
kena ale jaki podryw? On mnie własnie wcale nie podrywa i to jest w tym wszystkim najdziwniejsze...

Gość smutna kochanka72
faceci maja różne sposoby na pdrywy, nie daj się oszukać

Gość jesli sie cenisz
nie mow ze jestes taka naiwna, ze nie wiesz czego chce? :O dorosly facet i kobieta..

Gość smutna kochanka72
ktosiaaaaa, ile masz lat?

Gość ktosiaaaaaaa
Gdyby czegos chciał to pewnie by cos sie wydarzyło przez dwa miesiące... Sama nie wiem co robić.

Gość smutna kochanka72
sorki 26

Gość ktosiaaaaaaa
26

Gość smutna kochanka72
a jak myślisz, po co facet chce się spotkać z kobietą.miłe rozmowy, zwierzanie się, bratnia dusza, a i tak wszystko kończy się w łóżku, nawet jak jest miłość, to żadko który facet ma odwagę zostawić żonę, a czy zołza czy nie to nie ma znaczenia

Gość jesli sie cenisz
aha, czyli on chce tylko spotykac sie i rozmawiac? to dosc ciekawe i akurat potrzebuje do tego samotna kobiete? nie mow, ze jestes taka naiwna :O to, ze nie poszliscie jeszcze do lozka to kwestia czasu, tym bardziej, ze i sie podoba. najwazniejsza kwesta tylko jak to rozegrasz bo jak dasz sie poniesc fascynacji to bedzie korzystal, a jak odmowisz to masz szanse, ze zmieni dla ciebie zycie.

Gość ktosiaaaaaaa
26

Gość smutna kochanka72
czy on ma dzieci?

Gość Josió Wilkupnik
Tandetna prowokacja. 0/10

Gość ktosiaaaaaaa
Hmmmm moze macie racje.... Trudne to wszystko.