Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_bo_jestem

Bardzo przytyłam... co zrobic.

Polecane posty

Gość jestem_bo_jestem

Witam wszystkich albo kogokolwiek (jesli wogle ktos to przeczyta) otoz mam problem. mam 20 lat. W sumie kiedys byłam szcxzupla osoba az do czasu brania przezemnie lekow na depresje zaczelam tyc.. W fazie koncowej znaczy sie obecnie waze przy wzroscie 156 az 67kg. Jestem mloda osoba i chcialabym wygladac dobrze mimo duzego rozmiaru.. ale nie bardzo wiem jak mam sie ubierac wiec zawsze nosze czarne luzne rzeczy rzeby ukryc to. Moj narzyczony chcial by zebym sie ubierala inaczej nie powiedzial tego wprost, ale czesto chce zabierac mnie na zakupy tylko ze ja bardzo bardzo sie wstydze.. I wolalabym zeby ktos mi doradzil. Zdjecie wysle osoba ktore beda chcialy mi pomoc. Bardzo prosze o pomoc..

Gość Carolineeeee
a skąd jestes autorko

Gość nie ubieraj sie w zbyt luzne
ubrania!!! Luzne ubrania wbrew pozorom moga pogrubiac. Poza tym jesli chodzisz w ubraniach luznych, a co za tym idzie wygodnych, to jesli zalozysz cos dopasowanego, to bedziesz sie w tym zle czuc. W kwestii wagi, to przede wszystkim cwiczenia + racjonalne odzywanie (wiecej warzyw, niz owocow, miesko chude, itp.) Najlepiej zamiast wazenia sie wykorzystac miare i sprawdzac ubywajace cm, to bardziej motywujace, bo czasem waga jest bez zmian, a cm leca w dol :) Powodzenia

Gość ssssc w
- niezadowolona z siebie? - chcesz schudnac? - pozbyc sie tluszczu? - zlikwidowac cellulit? --> http://www.thermacuts.ocom.pl nie zwlekaj! w polaczeniu z cwiczeniami beda efekty :) poczuj sie atrakcyjna, piekna i pewniejsza siebie :)

Gość xtyuioo
zajrzyj na diety

Gość jestem_bo_jestem
Jestem z zielonej góry. Probowalam diety aloe nie chudne bo biore silne leki jedyne co to poprostu nie tyyje..a jednak chcialabym mimo swojego rozmiaru 42 wygladac jak inni znaczy normalnie