Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dootaa

Ginekolog Warszawa - pierwsza wizyta kilka pytań

Polecane posty

Gość dootaa

Planuję iść w najbliższym czasie na pierwszą wizytę do ginekologa. Mam w związku z tym kilka obaw i pytań. - Czy mogłaby mi któraś z Was polecić jakiegoś dobrego lekarza, który nie zniechęci mnie do dalszych wizyt. Najlepiej by był to lekarz z centrum medycznego LIM bo tam mam pakiet więc nie musiałabym dodatkowo płacić za wizytę. - Może głupie pytanie ale mnie to zastanawia. Chodzi o ubranie. Czy jeżeli pójdę w spódnicy to czy muszę ją ściągać czy mogę w niej usiąść na fotelu? A jak wybiorę spodnie to czy po ich zdjęciu będę musiała przeparadować z gołą pupą od mniejca zostawienia ubrań do fotela, jak to się odbywa? A co ze skarpetkami? Ściągać czy nie?? Jak to jest w Waszym przypadku? - Kolejne pytanie o depilacię> Nogi wiadomo a co jeśli chodzi o okolice intymne? Jestem tam dosyć solidnie owłosiona, czy mam to jakoś zredukować? Proszę o odpowiedzi to dla mnie naprawdę ważne a nie mam za bardzo kogo zapytać

Gość dootaa
odświeżam

Gość Ania_Warszawa
Jezeli wybierzesz sie w spodnicy,tak czy inaczej bedziesz musiała ja zdjać,nie tylko podwinac. Kwestia spodni: owszem bedziesz musiala przespacerowac sie na fotel z goła pupa. A wiec polecam jakaś tuniczke...bez krępacji zasłoni pupe i okolice intymne. Nie musisz sciagać skarpetek. Jezeli chodzi o depilacje,to wydaje mi sie ze bardziej higienicznie bedzie jezeli zredukujesz nadmiar owlosienia. Przy pierwszej wizycie,gin wykona cytologie,oraz przebada twoje piersi,czy nie ma zadnych zgrubien. Powodzienia i pozdrawiam