Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

nie moge doczekac sie terminu miesiaczki

Polecane posty

no to sie porobilo :) po ostatnim niezbyt milym doswiadczeniu zwiazanego z ciaza mielismy zaprzestac staran na jakis czas prowadze tzw kalendarzyk juz jakies 2 lata nigdy mnie nie zawiodl, w tym miesiacu jednak co nie co mi sie poprzestawialo nie wiem jak to mozliwe, ale owulacja wystapila u mnie najprawdopodobniej 8dc, a 5 i 7 dnia troche sobie poszalelismy ;) czemu mysle ze wystapila tak wczesnie, a no bo piersi zaczely mnie bolec i jajnik kłuc co zdaza mi sie tylko i wylacznie wtedy kiedy ma miec miejsce owulacja a jeszcze rozmawialismy ze soba tego samego dnia ze nie chcialabym miec dziecka z grudnia :P teraz obydwoje czekamy i nastawiamy sie na to ze zostaniemy rodzicami :) moze macie mnie juz dosc ale musialam sie komus wygadac ;)

Lady love, nie ważne, z jakiego miesiąca będziesz miała dziecko, najważniejsze, żeby było zdrowe. :D

ja wiem ale ten miesiac mnie przeraza ;) teraz juz nie mysle zbytnio o tym ze moze byc to grudzien zobaczymy co czas pokaze czuje ze szanse tym razem mam ogromne na zajscie w ciaze

Gość lolitka daisy
lady love nie wiem dlaczego,ale do ciebie pasuje mi jakos dziecko z grudnia,czyli strzelec Lub przelom strzelca i koziorozca:) czekaj cierpliwie

lolitka daisy nie wiem dlaczego tak pomyslalas ale dziekuje :) bede czekac czy cierpliwie? hmm nie wiem :) z natury jestem bardzo niecierpliwa

Gość fdff
dziołcha to ty jestes w ciazy czy nie