Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

po jakim czasie od porodu pojawia sie okres?

Polecane posty

Różnie. Po porodzie występuje krwawienie w trakcie połogu i może trwać nawet do 6 tygodni. Nie jest to oczywiście normą. Niektóre kobiety krwawią przez tydzień. Jeżeli karmisz piersią to pierwszy okres może pojawić się nawet pół roku po porodzie. Co z kolei nie oznacza, że nie powinnaś się w tym czasie zabezpieczać ;)

Gość Kaszyna89
powinno wystapic 6 tygodzni po porodzie jesli nie karmisz piersią a jeśli karmisz to możesz go niemieć tak długo jak bedziesz karmić nawer 8miesięcy

Gość ma rację
w 5miesięcy po porodzie dziewczyna zaszła w ciążę. A połóg nie utrudnia funkcjonwania? jak mam okres totampon i juz,a tunie wolnotamponu,krew cieknie, dziecko to dodatkowe latanie, bieganie.a krew leci.

Gość ja karmię
a 2 miesiace po juz mialam

W połogu używałam tych wielkich wkładek,co po porodzie,taka sama zabawa jak i z podpaskami,tyle,że tu dochodzą jeszcze dolegliwości po porodzie,wiadomo.a pierwszy okres u mnie pojawił się (mam 3 dzieci) za pierwszym i drugim razem po ok.pół roku - karmiłam piersią,a po 3 ciąży-gdzie nie karmiłam bo nie miałam pokarmu- po ok.6 tygodniach.Pozdrawiam

Ja karmie piersią i minęło 7 msc a jeszcze nie miałam okresu, w sumie to mógłby się już pobawić bo ta niepewność kiedy mnie złapie.... a tak, jeszcze trochę i się wszystko unormuje

Gość
ja dostalam 2 miesiace po porodzie -nie karmilam piersia.

ja dostałam 7 tygodni po porodzie, czyli 19 stycznia i do tej pory drugiego nie było. coś sie rozregulowało... karmiłam 3 miesiące mieszanie, teraz tylko butla

Gość sonia27
Ja karmiłam 14 m-cy a pierwszą miesiączkę po porodzie dostałam po 10 miesiącach:)