Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiasek

Teściowa jak z dowcipów...

Polecane posty

Gość czarna koala
no nie, spleśniałe też w całości do śmieci...

Gość wymeczona.
no więc tu się rozwiązał mój problem :D dlaczego wieczorami,kilka godzin po obiedzie są wyścigi do kibla,bo mamy sraczke. dlatego ja przestałam jadać jej rarytasy...

Gość =op=
wymeczona. - to dlaczego z nia mieszkasz, jak ci tak zle?

Gość wymeczona.
wszystko wina umowy na dom.obowiązuje do listopada.zapowiedziała nam,że jak zamierzamy sie wyprowadzić,to będziemy płacić naszą część czynszu.ale nie tylko mnie źle,bo mojego narzeczonego zaczęła poważnie wkurwiać od paru miesiący i ciągle się z nią kłóci.

Gość =op=
to juz wolalabym jej placic byleby tylko sie wyprowadzic

Gość wymeczona.
jak narazie nie możemy,bo wesele na głowie,ale ślub w sierpniu,a żeganmy się-dzięki Bogom w październiku.

bfbfbf--> zapewniam Cie ze juz dałam sobie spokój, szkoda moich nerwów i zdrowia. mam tez jeszcze na głowie koncówke studiow wiec mam co robic. a z tesciowka kontaktuje sie tylko kiedy jest koniecznosc. na temat wesela nie mam zamirau z nia juz nic ustalac, bo nie widze sensu. a finansowanie- to fakt u mnie rodzice daja kase, ale Miskowi tylko czesciowo sponsoruja(bo sie uprali,ze oni dadza kase).

do GDYBYM MIALA HMM. strach pomyslec, jaka tesciowa z ciebie bedzie :-o wspolczuje partnerom twoich przyszlych dzieci :-o