Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edunia

Sukienka na bal P Czy będzie pasowała ?

Polecane posty

Hey ! Mam pytanko . W maju mam bal i nie mam pojęcia jaką sukienkę kupić . Wypatrzałam taką w necie ,tyle , że oczywiscie jej nie przymierze. Mam ok .165 cm wzrostu .Brązowe włosy ,Karnacje hm może nie ciemną bardzo ani nie bladą ..taką lekko brązową .Mój brzuszek jest płaski ,ale biodra za to szerokie i trochę pupa wypukła : ).Do tego mały biust : ( Czy myślicie , że będzie do mnie pasowała czerwona sukienka poniżej i czy moj mały biust będzie dobrze wyglądał ? http://arekjun.neostrada.pl/img/tasma.jpg Proszę o odp P

Gość lolo PatrIckA
Ja sądze , że piękna jest ale się nie znam :p

Gość Jest śliczna
Piszesz, że masz szerokie biodra-powinna to zamaskować. Tylko nie wiem, co z biustem. Do bardzo małego to raczej nie pasuje. Chyba że nie jest taki mały :-)

Gość Jest śliczna
Kolorystycznie też powinno być ok

piszesz, ze to bal - to raczej sukienka koktajlowa ewen. na wesele a nie balowa - no jeszcze trzeba wziasc pod uwage, co masz na mysli piszac 'bal'

To jest bal gimnazjalny -czyli nie chcę bardzo eleganckiej ;p A po 140 zł ;p...No co do biustu to nie taki mały az mały ale nie za duzy hehe i co robic ?

Witam wszystkie kobiety proszę wybaczyć ze wplątałam się z ten temat chciałabym prosić osoby zainteresowane o ocenę moich prac. Jestem krawcową z 25 letnim stażem i szyję na zamówienie wszystko o czym tylko kobiety zapragną.Suknie wieczorowe garsonki, żakiety. Ceny mam naprawdę bardzo konkurencyjne.Zapraszam na moją stronę www.studiomodygrejs.pl . Dziękuje za poświęcony czas. Pozdrawiam i do zobaczenia.Grażyna

Gość takie sukienki są ok
dla szczupłych i uwieżcie mi że trochę niedoskonałości tu czy tam i będziecie jak w ciąży wyglądać. Ja z taką się opinią spotkałam jak mierzyłam moją. Najlepiej pójść do sklepu i przymierzyć podobny fason

Gość Bu-baa
Na bal gimnazjalny chyba nie pasuje taki dekolt...

Gość ollinka135
Sama kupiłam taką sukienkę na allegro na studniówkę (nie swoją). Góra sprawia wrażenie usztywnianej, jednak w rzeczywistości nie jest taka. To zwykła satyna :). Tez mam mały biust, ale taki dekolt ładnie go podkreśla (jestem filigranowa i moja sukienke trzeba było lekko przerabiac u góry, bo "miseczki" były za duże i trzeba je było troche zmniejszać). Tez mam czerwoną :).

Gość ollinka135
ja kupiłam za 120 zł :P

Gość ghbuij
Bajeczna...

Gość Uh la
Cudo boskie

Gość lalalalala1234
Czy mogłaby któraś z was podać mi linka, do miejsca, gdzie mogłabym zamówić tą sukienkę. Moim zdaniem jest śliczna.

Gość lalalalala1234
bardzo proszę

olinko 123 :A możesz opisać ile masz wzrostu itp ...Ja już tak mam , że musze się zastanowić bo nie jestem przekonana w 100% czy bd dobrze leżeć ..a i jeszcze czy wy ty tą sukienkę ze stanikiem założyłas czy bez ?:D

Gość ollinka135
Oj, niska jestem, bo mam 160cm wzrostu, biust mały, wiec stanik musi być :D fotka góry sukienki przed drobną przeróbką: http://www.voila.pl/359/dilii/index.php?get=1&f=1 Zamówiłam tą sukienkę, poniewaz kiedyś na jednej z angielskich stron widziałam taką i zakochałam się w niej ;) Jednak ta, która do mnie przyszła jest chyba wykonana na wzór tamtej, bo z tego co pamiętam, chociaz nie ręczę, miała polską metkę :)

Gość lalalalala1234
Olinko, bardzo dziękuję:):)

Gość to podróbyyyy
Oni te zdjęcia daja z amrykańskiej strony z sukienkami Nordstorm , tam sa setki sukienek i wiele polskich firm z allegro szyje odwzorowania, takzę te sukienki sie sa identyne jak na zdjeciach , tylko odgapione ;/

O no ! : ( Na tym zdjęciu co dałaś to ta sukienka inna jest ..trochę gorsza. Nie wiem ..Polecasz ?BO ja licze na to , że jest śliczna . A jeszcze pytanie .BO jakie masz wymiary : bo tam w tabeli rozmiarow osob jest napisane : Rozmiar 36 38 40 42 Obwód klatki ok.80-84cm ok.85-88cm ok.89-92cm ok.93-96cm Obwód w miejscu taśmy ok.72 cm ok.76 cm ok.80 cm ok.84 cm ok.88 cm Obwód bioder bez znaczenia bez znaczenia bez znaczenia bez znaczenia Dlugosc sukni od ramion ok.91 cm ok.91cm ok.92cm ok.92 cm +2 -3 cm bo suknia jest luzniejsza :P