Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankiete sobie robie

Kiedy wasze dzieci

Polecane posty

Gość ankiete sobie robie

1 pierwszy raz usiadly 2siedziały posadzone bez oparcia 3 raczkowały 4 wstaly 5 postawily pierwsze kroczki 6 powiedziały pierwsze slowo i rozumialy jego znaczenie 7 pojawił się pierwszy ząbek 8 sikały na nocnik 9 same jadly 10 same się ubierały (przynajmniej próbowały) 11 przestałyście używać krzeseł do karmienia Prosze odpowiedzieć na te pytania, na które mozecie. Dziękuję.

opowiem to co pamietam u mojego syna , dzis 3 letniego corka ma 7 mies i troche wyprzedza mojego synka ze wszystkim 1.ok 8 miesiecy 2. 7 miesiecy 3.9-10miesiecy 4.9 miesiecy 5.na poczatku 11 miesiaca 6.8 miesiecy-powiedzial wyraznie mama, wczesniej mowil mamamamamama 7.5 miesiecy 8.1,5 roku 9.1,5 roku 10.ok 2,5 roku (sam zakladal majtki, spodnie, potrafil sie rozebrac calkowicie) 11.ok 2 lata

Gość ala2
ur 2001 rok więc napisze to co pamiętam 4 mies.siedziała w chodziku i na stoliczku bawiła się nie chciała leżeć,nie raczkowała,8 mie.chodziła za rączkę po asfalcie (wszyscy zaglądali i się pytali ile ma)10 mies.chodziła sama,pierwszych słów nie pamiętam kiedy powiedziała,ząbki zaczeły póżno wychodzić,wysadzałam córke jak miała 6 mies.a w dniu jej 2 urodzin ściągłam jej pieluszkę w dzień ,na noc zakładałam jeszcze 2 miesiące po tym czasie koniec pieluszek,krzesełko długo miała (rozkładane ze stolikiem) na nim malowała,jadła,plasteliną kleiła,itp. a ja miałam nie zniszczone meble i stoliki ,ok 5 lat,maluszki wiecznie cos jedzą-ciasteczka ,biszkopty,troszkę rączkami troszkę łyżeczką malutką,

Wszystkiego dokładnie nie pamiętam,ale postaram się :D 1 -ok 8 miesięcy 2 - ok 8 miesiąc 3 - 8 miesiąc 4 - wstał podtrzymując się szczebli w łóżeczku lub przy meblach ok 9 miesięcy 5 - sam bez trzymania 13 miesięcy 6 - szczerze.....nie pamiętam :P 7 - 11 miesięcy 8 - 2latka 9 - sam zaczynał po skończeniu roczku (oczywiście więcej lądowało na podłodze)A juz ładnie,zupełnie samodzielnie jak miał ok 1,5 roku. 10 - miał 2 lata i potrafił się sam rozebrać(bluzkę z moją pomocą) a ubrać umiał majtki,spodnie.Pół roku później sam się już ubierał i rozbierał(ja wiąże tylko buty) 11 - ok 2 latka

Gość ankietowana
1. 6 mies. 2. 7 mies. 3. 6-7 mies. 4. 8 mies. 5.8 mies. (przy meblach) 11 mies. i 2 tyg. be trzymanki 6. nie jestem pewna ale chyba ok roczku 7. niecały 8 mies. 8. 19 mies. 9. 25 miesięcy 10. 20 miesięcy 11. 18 miesięcy