Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manka Wstanka

Czy jestem chciwa krowa?

Polecane posty

Gość Manka Wstanka

Pozyczylam moim rodzicom spora kwote. Mieli oddac za tydzien, miesiac. Pieniadze ulokowali w biznes, ktory od lat nie przynosi korzysci, ale oni jakos tego nie maoga zauwazyc. Lekkomysnie moim zdaniem... Teraz mowa o oddaniu mi pieniedzy umarla, a pieniadze te byly "pomoca" dla mojej rodziny. :( Czuje sie okropnie, gdy mysle, ze chcialabym je z powrotem. Z drugiej strony wiem, ze oni kasy nie maja, ze ledwie wiaza koniec koncem. Sama nie jestem bogata, pieniadze te uskladalam kosztem ogromych wyrzeczen. Czy jestem chciwa krowa, okropna corka? :(

Gość jbsduoawfo
nie, ja bym od kogos nie pozyczyla gdybym wiedziala, ze moge miec problemy i ich nie oddac. to oni ,maja poroblenm

Gość Ola lalalala
A brakuje Ci na zycie?

Gość Manka Wstanka
Nie brakuje mi na zycie, ale mam plny, ktore chcialabym zrealizowac. te pieniadze bardzo by mi sie przydaly...:(

Gość blodni
Jestes!

Gość Waldek Morawiec 43
bo z rodzina to sie tylko dobrze na zdjeciach wychodzi a tak serio to mimo wszystko bym nie rzadala tych pieniedzy od nich bez przesady skoro ci az tak nie brakuje a im sie nie przelewa to daj spokoj, lepiej miec dobre relacje z rodzicami niz pozniej miec zal do konca, rodzic to rodzic

Gość Waldek Morawiec 43
rodzice to na twoje wychowanie odbierali sobie spod nosa zeby ciebie uszczesliwic a ty teraz sie czepiasZ?nieladnie,

Gość Manka Wstanka
No wlasnie - rodzic to rodzic... Jedno dostaja od rodzicow domy i maja wyprawiane wesela... Ja nie dosc, ze nic nie dostalam, to jeszcze...:( Bede sie w piekle za to smazyc, ale tak wlasnie czuje...

Gość goska ile masz lat
nie jestes chciwa krowa rodzice nie powinni pozyczac skoro nie maja z czego oddac, tym bardziej, że sama na nie zapracowalas nie ma w tym nic dziwnego latwo powiedziec : "odupść sobie, to twoi rodzice" nie chodzi mi o to,że masz od nich za wszelka cene odzyskac forse, chodzi mi o twoj żal, ja to rozumiem i nie miej wyrzutow sumienia, że wyrodna,chciwa corka z ciebie ;)

Gość stare przyslowie
Dobry zwyczaj - nie pożyczaj Jak oddają - jeszcze łają

Gość Manka Wstanka
No wlasnie mam takie mieszane uczucia, ale zeby choc jakos przeprosili, obiecali na wyrost, ze oddadza, ze im przykro...A tu nic, tylko , ze to pomoc rodzinie byla.

Gość goska ile masz lat
jestes pewna,że ci nie oddadzą ? zapytalas wprost? czy glupio tobie o to zapytac?

Gość goska ile masz lat
moze w dalszej przyszlosci planują zwrot, bo akurat teraz nie mają

Gość Manka Wstanka
No pytalam, nawet na poczatku sie troche pieklilam, ale potem glupio mi bylo. ni eoddadza, bo nie maja z czegfo, ale mogli to przewidziec... Tak sobie chce ponarzekac troche , bo mi jakos z tym ze i jak sobie przypomne cale wakacje harowki przy truskawkach za granica, zeby te kase odlozyc... to mi przykro . A teraz planujemy wesele,z a ktore sama chcialam w czesci zaplacic, i bardzo by mi sie ta kasa przydala.

Gość co to za rodzice ktorzy ani me
ani be nie powiedza? :/ wspolczuje :|

Gość goska ile masz lat
rany...i ty jeszcze masz wyrzty sunienia? masz cholernie dobre serducho ;)