Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azeotropia

czy warto iść do wróżki?

Polecane posty

Gość azeotropia

moze chcecie się podzielić swoimi wrażeniami? warto było, czy też nie? ja się trochę boję, ze będę sie sugerować tym co mi powie.. nie miałyście tak?

Gość Intrez555
Ja mam zamiar isc.....zobaczymy....ale do profesjonalistki nie do jakiejs kiciary!!!!!!!moze warto....nie wiem....zobaczymy

Gość azeotropia
a może ktoś już był? sprawdziło się komuś to, co powiedziała? i pytanie, czy mówi tylko pozytywne rzeczy, czy negatywne też?

Gość azeotropia
Torn to słucham:) a jak się potwierdzi to nawet mogę zapłacić;)

Wróżę z włosów łonowych :classic_cool: Masz lat 23 , grzywkę i oczy niebieskie . Chcesz się zaręczyć i zastanawiasz się czy to ten jedyny . rada męskiej wróżki : Słuchaj głosu serca :)

Gość ja bylam 3 razy
u trzech roznych wrozek. Sprawdza sie! Polecam ale do sprawdzonych i polecanych

Gość azeotropia
haha w połowie nawet trafiłeś:) tylko, że mam 20 i nie mam grzywki:D

Gość azeotropia
właśnie taką sprawdzoną znalazłam, tylko boję się, ze się dowiem czegoś, czego wolałabym nie wiedzieć, np zdrada, czy coś takiego..

Gość azeotropia
może gdybym podhodowała, to byś trafił w 100%:)

No wtedy to pewnie bym trafił :classic_cool: ps Wróżki jako instytucja to ciekawa sprawa , ale czy warto oddawać los w jej ręce a potem wmawiać sobie że coś ma być tak albo tak ? I tak dostałaś świetną radę za darmo ;) Mogę Ci jeszcze powiedzieć abyś nosiła częściej sukienki ! i jadła jedną czekoladę na tydzień , oraz ćwiczyła dwa razy w tyg.

Gość azeotropia
bardzo lubię sukienki, ale są niepraktyczne na codzien, chyba, ze latem, wtedy to co drugi dzień noszę;) czekolady staram się wcale nie jeść, a ćwiczę codziennie, i nie zamierzam tych nawyków zmieniać:P Torn, a Ty chyba masz już troche lat, bo takie mądrości prawisz;)

Tak jestem stary i głupi i jak widzisz mam bardzo dobrą intuicję. Do wróżek nie powinny chodzić osoby podatne na manipulacje a najpewniej takie chodzą. Jeśli chcesz posłuchać sobie wróżki za Darmo to Aida występuje w Radio Dla Ciebie w każdy Czwartek. Ma miły głos i śpiewa :)

Gość azeotropia
dzięki, do Aidy to bym się najchętniej wybrała:) eeee tam głupi:P nie taki głupi;)

Gość azeotropia
jak na Ogra to masz całkiem niezły iloraz:P

Gość gość
Ja byłam u wróżki osobiście i korzystałam wirtualnie też Zdecydowanie nie żałuje bo trafiły mi się wiarygodne :) Zapraszam na rozmowe na gg :)

Gość ania12
Ja byłam dwa razy i muszę powiedzieć, że mam mieszane uczucia. Kilka rzeczy sprawdziło mi się z dokoładnością, ale niestety wróżli są cwane i są dobrymi psychologami. Patrzą jak człowiek reaguje, zadają podchwytliwe pytania i na tej podstawie mówią to co chcesz usłyszeć. Co do przeszłości to mówiła mi jak z płatka, wszystko dokładnie o rodzinie, o mnie. Ale mimo wszystko wizyta u wróżki podnosi na duchu. A z drugiej strony człowiek jest kowalem własnego losu.

Gość niech zrobi testament
ja znam pewna wrozke ktora nie zna sie na pyschologi ani troche , jest to zwykla kobieta , ona nic sie nie wypytuje , poprostu mowi sama od siebie , przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc.... mowi takie rzczy ktorych wiedziec nie mogla a nawet na ciebie nie patrzy :D wiedziala pewna rzecz ktora powiedziala a nikt o tej nie wie wiec ? chyba to nie przypadek wrozek ktore mowia a suzkasz chlopaka , nie jestes pewna czy to ten itd mojej kolezance na wstepie powiedziala ze jest teraz z mezcyzna z ktorym dzieci nie ma :P:P ale to osoba jest naprawde z darem :)

Gość niech zrobi testament
wrozek ktore mowia a suzkasz chlopaka , nie jestes pewna czy to ten itd to ona nie z tych :P chcialam napisac:P

Gość paparazii
moja mother była u wróżki i się sprawdziło

Gość purpurka
Też zastanawiałam się nad tym ostatnio i trafiłam na stronę smierc-zycie.com, polecam!!!

Gość Jasne że trzeba chodzić
przecież te kobiciny czy tam chłopiny też muszą z czegoś żyć .Muszą zarobić na jakieś żarełko .A ktos musi im zapłacić bo w przeciwnym wypadku bezrobocie ,i głód w rodzinie. Pędem do wróżek ludziska , dajmy im zarobić !

Gość Meerkurjaa
Polecam Wróżkę Ewę, bardzo fajna kobietka, pomocna,miła, póki co wszystko się sprawdza co powiedziała. Robi też rytuały, nawet miłosne, skorzystałam i zauważam juz zmiany w zachowaniu malżonka a dopiero dwa tygodnie minęły od rytuału. Pani Ewa przyjmuje osobiście, ale wróży też przez telefon. To jej stronawww.wrozka-ewa.com

Gość gość
Zamówiłam całoroczną przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

Gość Z łódzkiego
Mi się spełniło byłem 7 lat temu miałem 19lat wywrozyl mi że będę miał spółkę obecnie jestem w trakcie budowy piekarni z sąsiadem,co do miłości też mi się spełniło jak powiedział tak się stało, w życiu bym wtedy nie uwierzyl w takie brednie bo pracowałem na cpn kto by pomyślał że będę piekl chleb

Gość Malwina Kot
Warto ? .........sama chodziłam przez 4 lata . Nie bójcie się . Bzdura , że wyciąga z ciebie informacje . Podpytuje to fakt , ale Ty .... możesz być cicho , a ona i tak powie co wid******artach . Czasami widzi coś co ty możesz uważać za bzdurę , a po czasie okaże się , że to ona miała rację . Ja się z nią kłóciłam.Mówiłam , że to niemożliwe ... a jednak ona miała rację . Mam w pracy młodych ... jedną wysłałam do wróżki . Ba ! nawet sama do niej zadzwoniłam i umówiłam . Była smutna , a po wizycie nabrała ochoty do życia , bo powiedziała o faktach o których NIE mogła wiedzieć . Naszkicowała przyszłe dni i dziewczyna chodzi po pracy z nadzieją ... bo to co powiedziała o przeszłości ... zgadzało się w 100 % . Mówiła , że wyszła w szoku . Mało tego , następnego dnia po pracy pojechały następne ...