Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna bardzo

Mam męża, ale świruję na punkcie rozmówcy z neta!!!

Polecane posty

Gość wydaje mi sie ze masz
ciekawe na jakiej uczelni robilas studia, nie ma co, wypuszczają teraz takich kretynow ze szok, naprawde trzeba miec niezle nasrane pod kopułą zeby wejsc w takie cos i jeszcze sie tym ekscytowac

Gość żenujące jest to
co piszesz , czysta żenada , gdybym ja złapała męża w takiej sytuacji to już by leciał z walizkami na dół a ty się cieszysz jak dziecko że jakiś zbokol walący konia przed kamerą prawi ci komplementy , strasznie musisz miec niską samoocenę żeby się cieszyc czymś takim

ona ma i niską samoocenę i jest po prostu głupia, taka się juz urodziła, jej mąz pewnie tez nei z tych najmądrzejszych skoro sie z nią ozenił

Sorki ale jesteś wykształcona jednak chyba niezbyt mądra bo czego się spodziewałaś pisząc ten topic że będą ci dawać rady? zakładając taki temat z góry wiadomo że posypią się obelgi, chociaż co niektórzy sami mają małe czy większe grzeszki na sumieniu.Widzę że jesteś po prostu zagubiona i czujesz się samotna ... napiszę tak na czatach siedzą świry i napaleńcy(nie wszyscy oczywista) ale przeważnie szukają chwilowych uniesień... radzę ci nie pakuj się w to bo chociaż wrażenia są mocne to mogą prowadzić do poważnych następstw ...więc daj sobie spokój póki na to nie jest za późno bo możesz zapragnąć czegoś więcej i świat ci się zawali na głowę....a na drugi raz nie pisz tutaj takich rzeczy bo cię "zjedzą żywcem"...powodzenia bo może spróbujesz jednak coś zmienić w swoim małżeństwie

a coz to za mocne wrazenia mozna miec czataując z napalonym durniem :O

Gość niegrzeczna bardzo
malaMi---> dzięki za słowa zrozumienia. Ja nie przejmuję się chamskimi komentarzami, juz zbyt długo jestem tu na kafe :) Po prostu zaczęłam żyć zgodnie z maksymą: Lepiej zgrzeszyć, niż żałować... No bo na co mogę liczyć w domu?? Mój mąż jest w stos. do mnie obojetny, jestem jego zoną i już, on się nie bedzie starał. Jest taki sam jak jego ojciec. A ja nie chcę iść do łózka z jakims przypadkowym kolesiem, ekscytuje mnie facet, którego tak naprawdę nie znam. I on ma tak samo.

Gość niegrzeczna bardzo
wydaje mi się---> z napalonym się zgodzę, ale czy z durniem? Durniów wyczuwam na kilometr :P

to sie kurwa z nim roziwedz a nie siedzisz na czacie prymitywna dziewucho

Bo faceci myślą że po ślubie nie muszą się już starać skoro papierek już podpisany i niestety to samo dotyczy też kobiet,chociaż zaraz pewnie znajdą się krzykaczki i będą zaprzeczać

Gość niegrzeczna bardzo
małaMi---> no właśnie :(

szczery---> masz rację, pewnie niedlugo z tym skończę, w koncu tak i tak prawie nie bywa teraz na czacie, więc wszystko sie samo rozwieje... pojawi sie nastepny, i zacznie sie od nowa Po prostu zaczęłam żyć zgodnie z maksymą: Lepiej zgrzeszyć, niż żałować... No bo na co mogę liczyć w domu?? Mój mąż jest w stos. do mnie obojetny, jestem jego zoną i już, on się nie bedzie starał. Jest taki sam jak jego ojciec. A ja nie chcę iść do łózka z jakims przypadkowym kolesiem, ekscytuje mnie facet, którego tak naprawdę nie znam. I on ma tak samo. jestes klasyczna egoistka i zamiast rozwiazywac problem szukasz sobie rozwiazan zastepczych skierowanych wylacznie na twoje korzysci, pamietaj tez, ze im wiecej bedziesz rozmawiac z gosciem z czatu (to tylko pozory) tym gorzej bedzie w twoich oczach wygladac maz (realnie) potwierdzam to co ktos napisal, skoro maz jest takie \"ble\" to sie rozwiedz

ona akurat sie roziwedzie :O stary pewnie kase przynosi, mieszkanie to wspolnosc i gdzie sie takie durne wyniesie, nawet na internet jej nie bedzie stac zeby sobie pogadac ze zboczencami

Wydaje mi się że każdy człowiek ma w sobie jakąś potrzebę przeżycia adrenaliny(chociażby nawet nie wiem jak zaprzeczał) bo to daje mu jakiegoś pozytywnego kopa i kiedy wkrada się nuda w związek to czuje się wypalony i niepotrzebny....i tu czychają pułapki...tylko rzecz w tym na ile mamy siły woli żeby się im oprzeć bo to już indywidualna sprawa każdego z osobna czy potrafi temu podołać