Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna bardzo

Mam męża, ale świruję na punkcie rozmówcy z neta!!!

Polecane posty

Gość hania k
postaw się teraz w sytuacji twojego męża... chciałabyś być na jego miejscu ? co byś czuła jakbyś się dowiedziała ? jeśli ludzie się kochają , każdy problem można rozwiązać...

Gość niegrzeczna bardzo
hania---> no wlaśnie, tego się boję!! Niby nie chcemy zdrady, ale z drugiej strony...Ehh, ale to wszystko jest powalone :(

Gość nie chce ci
jak tą fotke męzowi przesle to sie go zapytasz...

Gość niegrzeczna bardzo
nie chce ci---> od kiedy z nim piszę sex z mężem stal się boski i wręcz sama wskakuję mu do łóżka :P

Gość wiesz po co faceci
kobieto ty normalana jestes czy masz wiele osobowosci ? bo sobie sama juz zaprzeczasz? albo mierna prowokacja albo osoba niezrównowazona psychicznie to pisze

Gość niegrzeczna bardzo
wiesz po co---> niby czym sobie zaprzeczam, co??

Gość hania k
dlatego naprawdę się zastanów...większość osób żałuje tych źle podjętych decyzji, potem rozpadają się ich związki, żyją z wyrzutami które bolą... ci którzy nie żałują to ludzie pozbawieni emocji lub ci którzy w jakiś sposób zostali skrzywdzeni przez partnera, nie mają do niego szacunku i brak jest miłości w związku... myślę, że ty zaliczasz się do tej pierwszej grupy...jeśli to zrobisz będzie bolało długo... a jeszcze możesz kogoś bardzo skrzywdzić, chcesz tego ? a ten mężczyzna, odejdzie...jak tylko zbiorniki na spermę opróżni, bolesna prawda...ale takie są realia...

Gość nie chce ci
no to w tym momencie sie sprzedałas że to prowokacja...dobranoc.

Gość wiesz po co faceci
dobranoc :0 ja tez sie zmywam

Gość hania k
zdrada najbardziej przyjemna jest kiedy jeszcze do niej nie doszło, tak działa na nas wyobraźnia...a już w samym trakcie czar pryska i już zaczynają się wyrzuty...

Gość niegrzeczna bardzo
hania---> masz rację we wszystkim, co piszesz. Ja nie chcę, by kogokolwiek bolało, ale to nie zmienia faktu, że naprawdę super nam się razem pisze, to taka moja pokrewna dusza chyba...A że doszlo do tej masturbacji? Nie podniecalam go umyślnie, po prostu weszlismy na te tematy i się zaczęło...

Gość niegrzeczna bardzo
Hania---> przepraszam, że spytam, ale czy wiesz coś o tym?

Gość hania k
wiem... wręcz mogę powiedzieć, że znam smutne zakończenie twojej historii, jeśli dojdzie do zdrady... ja też się długo wahałam, też było miło, i fajnie się rozmawiało, ale to tylko iluzja... cały czas się bałam i było mi przykro kiedy patrzyłam na mojego P... rozmyśliłam się już prawie w trakcie, i cieszę się, że właśnie tak to się skończyło... z miłości... postanowiłam zawalczyć o to co było w nas i udało się, nigdy nie byłam bardziej szczęśliwa i wiem że nikt nie da mi tyle tak pięknej miłości co P :) czuję że podjęłam dobra decyzję, kiedy patrzę w jego rozpromienione oczy... ale pozostały wyrzuty, że mało brakowało i że chciałam...choć zrezygnowałam... zawalcz! a nie będziesz żałować .

Gość niegrzeczna bardzo
Może jeszcze ktoś się wypowie?? Może ktoś z was mial taką przygodę na czacie i jak to się skończyło? Cały dzień mam otwartego czata i od czasu do czasu patrzę, czy nic nie pisze. Ale go nie ma, w końcu ma bana na kompa :( Ale głupia jestem, ze dalam się w to wciagnąć. Marzę tylko o tym, by znów poczuć ten dreszcz podniecenia, gdy go zobaczę w kamerce...

Gość niegrzecznateeeez
Niegrzeczna napisz skad jest ten Twoj romowca bo bardzo mi to przypomina moja historie,wrecz identyko,tez poznalam przystojniaka co nie sypia z zona (podobno....)

Gość soczyste
Ty tam wyżej. Przeproś sprzątaczki ! Szybko!

Gość cosik ode mnie
niegrzeczna bardzo>> chcesz poczuć dreszczyk podniecenia ?? - wsadz sobie patyk w dupsko i kręć aż ci się lizak zrobi. Dla mnie jesteś takim pustakiem że na miejscu twojego męza sprawdziłbym czy czasem nie masz wentylka na szyji. Pewnie wszyscy ci zazdroszczą że oglądałaś zboka marszczącego pisiora przed kamerką. Moim zdaniem kino akcji troche słabe, jeden kator, fabuła cienka a ale za to z jakim zakończeniem !!!. Hehehehe chciałbym typa zobaczyć - siedzi zgarbiony przed kompem, trzepie freda aż się cały trzęsie a tu nagle jego żona wpada i "....marchewkę kupiłeś?......pytam się kurwa czy marchewkę kupiłeś?....." Koleś schodzi z jawy, przestraszony, trzymając kutasa ospermionymi łapami bełkocze coś bezsensu. Jakim to trzeba być tępym idiotą żeby walic konia do komputera. Ciekawe czy jak cie nie ma to stawia sobie fikusa przed sobą i szarpie dzide do kwiatka. Jak to trzeba miec nudne życie żeby cos takiego robić. Mówisz ze to nie jest zdrada - JEST - Psychiczna. Jest ona gorsza od fizycznej. Na miejscu twojego biednego męża gdybym sie o tym dowiedział zabrałbym Ci wszystko.....dziecko...dom, wszystko co dla ciebie cenne. Zostalabys sama z tak samo nędznym zbokiem i oboje dawalibyscie pokazy przed kamerkami w niemieckich burdelach.

Gość niegrzeczna bardzo
niegrzecznateeez---> on jest z Krakowa.

Gość niegrzeczna bardzo
cosik---> dzięki za radę, pomyslimy o tych niemieckich burdelach, hahha :P

Gość jakbym slyszala wirualną
kochanke mojego meża. pisal z taką jedną jak to ją bedzie bral od tylu przy wannie i wiele innych rzeczy. tez jej pisal ze w związku sie nie uklada, ja nie chce sexu itp. jak zobaczylam smsy w jego tel - gg wykasowal , @ tez, nie moglam sprawdzic - zadzwonilam do niej. miala mi duzo do powiedzenia na temat mojego meza, naszego związku i mój. powtarzała jakies brednie, prawda byla taka że jestem w ciąży, zle sie czuje i w ogole. ona myslała ze on poswieci to wszystko dla niej. heh, bo ona sie zakochala, glupia, narobilam mu bigosu przed całą rodziną, rozwód w toku. z nią zerwał kontakty, mowil ze to taki sposób na stres, nude, teraz płacze, chodzi za mną prosi o jeszcze jedną szanse, ona zadzwonila i pytała czemu jej to zrobilam, czy ja nie mam uczuc? rozumieniec jaka durna krowa? nawet z nia nie dyskutowałam bo to jakis tłumok, dlatego autorko zero szacunku dla ciebie, sorry

Gość niegrzeczna bardzo
jakbym słyszala---> weź sie kobito zastanów, co piszesz ok? Czytaj ze zrozumieniem. Napisalam przeciez, ze dla niego i dla mnie NAJWAZNIEJSZA jest rodzina, choć sądząc z waszych wypowiedzi trudno w to uwierzyć. Owszem, mamy na siebie chęć, ale to wszystko. Nie piszemy do siebie smsów, ani nie dzwonimy. Każdemu z nas zależy, aby to utzrymać w tajemnicy, ja nie zamierzam wydzwaniac do jego żony i prosic, by mu dała spokój!! Po prostu żyjemy milymi chwilami w necie, nasi partnerzy nie daja nam tego, więc znaleźlismy siebie. I póki co jest baaardzo miło...

Gość niegrzeczna bardzo
jakbym slyszala---> czyli z powodu jego internetowego romansu bierzecie rozwód?? Przykro mi, ze tak sie to u ciebie skończyło, mam nadzieję, że u mnie do tego nie dojdzie, bardzo bym nie chciała :(

mam nadzieję, że u mnie do tego nie dojdzie, bardzo bym nie chciała nadzieje to mozesz miec na ladna pogode, tutaj wszystko zalezy od ciebie, zwyczajnie z tym skoncz i nie bedziesz miala sie nad czym zastanawiac

Gość niegrzeczna bardzo
szczery---> masz rację, pewnie niedlugo z tym skończę, w koncu tak i tak prawie nie bywa teraz na czacie, więc wszystko sie samo rozwieje...

Gość Vicki32
echh kobiety same uwielbiaja sobie komplikowac zycie. Masz fajnego meza,a flirtujesz z jakims gosciem z czata. zalosne;(

Gość wydaje mi sie ze masz
podstawowe wyksztalcenie, jestes kretynką do kwadratu i mam nadzieje ze skonczysz samotnie bez dzieci i bez domu

Gość niegrzeczna bardzo
Vicki---> owszem, kocham męża, ale co z tego, skoro traktuje mnie jak powietrze? Nie okazuje mi uczuć, nie stara sie o mnie, jest pewien, że juz mnie ma. Pokazuje mi na kazdym kroku, że jestem tylko jego żoną, którą on ma gdzieś. Od dluzszego czasu nic mi nie kupil na żadna okazję, bo mówi, że i tak duzo na siebie wydaję. Zadnego komplementu, nic. A ja jestem naprawdę atrakcyjną kobietą, za którą faceci sie ogladają. A mój rozmówca daje mi odczuć, że mu sie podobam, że milo mu się ze mna romawia, kombinuje, byle tylko napisać. Chcialabym, aby mąż to robił, ale on, jak jest gdzies dalej ode mnie, nawet nie napisze smsa :(

Gość niegrzeczna bardzo
wydaje mi sie---> masz rację, WYDAJE CI SIĘ!! :P Mam wyższe, czego nie zamierzam ci tu udowadniać. A swoje dobre rady wsadź sobie w d...

Gość jak masz chęć to sobie wkręć
brakujace elemety w mózgu bo ci ich brakuje ,z kazdym postem sie osmieszasz coraz bardziej