Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_88

chce miec Dziecko ,ale test negatywny

Polecane posty

Gość Paulina_88

Witam . Mam pytanie . Kochałam sie z chlopakiem dokładnie w poniedzialek tydzien temu , skonczył we mnie a miałam wtedy dni płodne. Dziś zrobiłam test ,wyszedł negatywny :( Bardzo chce miec dziecko , czy mozliwe ze test sie pomylił ?? Okres powinnam dostac pod koniec marca. Moze zrobiłam za wczesnie ?? Dodam ,ze jak nigdy mam wrażenie ,ze jestem w ciązy , czuje tylko kłucia w podbrzuszu , ale to i tak chyba za wczesnie na objawy. Prosze napiszcie co o tym myslicie ??? Czy ktorej z was przydażylo sie ze test okłamal ??

mnieidys test w ogole nie wydal zadnego osadu. to chyba za wczesnie na osdazanie ze jesetes w ciazy a te obajwy zawsze moglas sobiewmowic..ciazy niemozna wykluczyc jezeli byl koniec w tobie ale zawze lpiej poczekac do okresu lub przejsc sie do gina. ytes najlpeij wychodzi po 3 tygodniach..:)

zrób test za tydzień, w terminie miesiączki. nic dziwnego, że jeszcze nie pokazał ciąży, testy nie są aż tak wrażliwe, mimo tego co jest napisane w ulotkach, nie wykrywają ciąży po 6 dniach od zapłodnienia.

Gość Paulina_88
tylko dlaczego na tescie pisze 99,9 % pewnosci juz w szóstym dniu po zaplodnieniu :( Dziekuje podniosłyście mnie na duchu

widzisz, te 0,1% błędu przypada na wszystkie badające się tydzień po stosunku ;) sama zrobiłam test 3 dni przed terminem miesiączki i wyszedł negatywny - a okres mi się spóźnił i okazało się że jestem w ciąży. nie ma sensu testować się wcześniej niż 14 dni po zapłodnieniu, bo nie znam nikogo, kto otrzymałby wiarygodny wynik.

Gość Paulina_88
a czy na początku ciązy tzn w pierwszych 2 tyg czułas ,ze cos sie w Tobie poprostu dzieje ?

U mnie negatywny wychodził przez 7 miesięcy, dopiero w 8 miesiacu starań wyszedł pozytywny, mam nadzieję, że Tobie uda się wcześniej :D Testy zawsze robiłam po terminie spodziewanej miesiączki. A objawy ciąży miałam dopiero po miesiącu od zapłodnienia, kłucie jajników, ból piersi.

Gość Karinawro
hej dziewczyny, ja tez dzis zrobiłam test po 10 dniach od stosunku i wyszedł negatywny. czy ktoras z was miała przypadek ,ze najpierw wyszedl negatywny a za kilka dni pozytywny ?

Gość Karinawro
up

Gość monikkkkk
cześć laski u mnie powinna być wczoraj bądz dziś więc zrobiłam test i wyszedł negatywnie wspomnę że jesetm 15 dni po" przytulaniu " więc coś powinien pokazać mam nadzieję ze w końcu pokaże dwie kreseczki :)

Gość Kochammariusza
ja wczoraj zrobilam test po tym jak okres spoznil mi sie trzeci dzien i wyszedł pozytywnie :)

Gość
trosdzke za wczesnie zrobilas test. tez mialam taka sytuacje. zrobilam 2 razy test przed spodziewanym @ i wynik zawsze byl negatywny a jak zrobilam kilka dni po spodziewanym @ wynik wyszedl pozytywny! :)

Gość Paulina_88
Czesc dziewczyny, ja cały czas mam nadzieje,ze jednak za wczesnie zrobilam ten test i za tydzien nie dostane @ Czy li widze ,ze jednak sa przypadki,ze test przed @ sie myli i chyba faktycznie powinno sie go dla 100%pewnosci zrobic w dzien spodziewanego okresu lub kilka dni po jesli oczywiscie sie nie pojawi. Juz nie moge sie doczekac

Gość galija
czesc wszystkim , ja tez mam nadzieje,ze jestem w ciazy ale poczekam z robieniem testu do spodziewanej miesiaczki

Gość Paulina_88
Dziwczyny !!! Zrobiłam test dwa dni temu wyszedł negatywny. Dzis zrrobiłam nastepny tj 10 dzien po stosunku, chyba dojżałam druga kreske jest straaasznie bardzo strasznie słaba ,ale chyba jest !!! chyba jestem w ciązy jutro zrobie nastepny dla pewnosci, mam nadzieje,ze wyjdzie wyrazna ,bo na tym teście widac tylko delikatne zarysy. ale jestem szcesliwaaaaaaaa

Gość
nie przejmuj sie ze kreska blada u mnie tak samo było. ale napisz jeszcze jak bedziesz miala pewnosc.

Gość Zmartwiona przyszla mama
ja zrobilam 3dni po spowdziewanej miesiaczce, wyszedl mi baardzo slabo drugiej kreski prawie nie bylo widac... a jak zrobilam nastepny znow po 3 dniach to mialam juz dwie piekne czerwone krechy:)) 3mam kciuki!

Gość Paulina_88
napewno dam wam znac, okres powinnam dostac za jakies 3,4 dni. Dzisiaj zrobilam nastepny z porannego moczu i dalej ledwo co widac ta druga kreseczke. Juz nie moge sie doczekac dnia okresu ,bo jestem strasznie niepewna

Gość Paulina_88
dostałam okres. nie ufajcie bladym kreska na tesscie!!!!!

Gość
moj dzieciaczek jest z bladej kreski ;) i jaktu nie ufac??????????????????

Gość a nam sie udało za pierwszym
i mój też jest z bardzo bladej, w dodatku pojawiała sie dopiero po pół godziny :D

Gość mamóhaaa
moje dziecko tez jest z bladej krechy :P