Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaręczona narzeczona

ślub 08.08 kiedy zaproszenia

Polecane posty

Gość hehehehe hehe
ja mam 2 przyjaciol ktorzy maja wesele wlasnie tego dnia.Zaproszen jeszcze zadnych od nich nie dostalam ale chyba pojde tam gdzie zaproszenie przyjdzie pierwsze...hehe zartuje ale bede miec niezly dylemat! my wysylalismy i roznosilismy zaproszenia 2 miesiace wczesniej,ale sa tacy ktorzy robia to wczesniej.mysle jednka ze wiecej niz 3 mce nie ma najmneijszego sensu-potem niektorzy zapominaja i nie potwierdzaja.

czyli w maju będzie dobrze?

my slub mamy 2 tyg po was i juz w ten weekend rozdamy wiekszosc zaproszen, glownie dlatego, ze robimy to osobiscie a pozniej roznie moze byc ze zgraniem wolnego czasu... no i poza tym zapraszamy takich ludzi, ktorzy na pewno nie zapomna kiedy mamy slubowac, bo tak samo jak my czekaja na ten dzien ;) na forum tez juz pojawily sie dziewczyny, ktore maja slub w sierpniu i juz rozdaja zaproszenia... ogolnie mysle, ze im wczesniej tym lepiej wiadomo, ze roznie bywa...a pozniej powaznie ktos moze do tego podejsc \"kto pierwszt ten lepszy\" ;)

Gość hehehehe hehe
Jasne ze wiekszosc pamieta i ma zakodowany slub (zwlaszcza najblizsza rodzina).Ale niestety wiele jest takich osob ktorzy wloza zaproszenie na dno szuflady i nie racza pozniej nawet potwierdzic ani na tak ani na nie....smutne ale prawdziwe!

Gość hehehehe hehe
niedlugo swieta-moze to bedzie doskonala okazja na rozdanie czesci zaproszen?w koncu swieta sluza spotkanion rodzinnym i warto polaczyc jedno z drugim:)

Ślub mięliśmy w maju, zaproszenia dawaliśmy na swięta w marcu... tak 2, 3 miesiące przed najlepiej

my mamy ślub 15.08 i zaproszenia chcemy rozdawać w maju. podczas świąt damy kilka sztuk, bo akurat wtedy odwiedzamy rodzinę mieszkającą daleko.

Gość czarna koala
my mamy 29 sierpnia w zaproszenia bedziemy rozdawać tak maj-czerwiec. jak pisalam - to jednak ciągle wakacje, ludzie mogą miec plany, mogą wykupic jakąs wycieczkę, nie chcę ich stawiac przed dylematem... potwierdzenia do lipca, daję sobie pierwszy tydzien lipca na obdzwonienie zapominalskich, potem rozdaję zaproszenia liście rezerwowej.

ja mam ślub tego samego dnia część zaproszeń rozdamy teraz w święta , a potem już sukcesywnie aż do końca maja mam nadzieję ze rozdamy wszytskie Zalezy nam na rozdaniu zaproszen osobiscie a nie wysylaniu pocztą , mam nadzieję ze sie uda, choc oboje jestesmy bardzo zajęci

witam wszytskich ;) my tez mamy slub 8.8 i zaproszenia pomalu juz rozdajemy wg mnie lepiej teraz bo to wakacje i ludzie urlopy musza zaplanowac a tak to dasz w maju i sie okaze ze ma w tym czasie wykupione wczasy albo nie dostanie wolnego ale kazdy robi tak jak uwaza pozdrawiam

Gość fdsfsdfsd
Według mnie 3 miesiace przed to idealny czas. Mieszkam za granica i odmówiłam udziału w 4 weselach - bo mi poprzysyłali zaproszenia miesiac przed, 2 tygodnie przed, a ja sobie takie wycieczki musze zaplanowac z wyprzedzeniem. I 3 miesiace to tak akurat w sam raz. A minimum 2. Co do zapominania - moim zdaniem 80 procent zaproszonych i tak trzeba obdzwonic, bo ludzie są zdania, ze poczekają, nie powiedzą ani tak ani nie, żeby miec do końca wolnosćwyboru.

Gość kasiennnnkaaa
jeślimasz 8 sierpnia w roku 2009to mamy ślub w ten sam dzień ;) ja planuję wysłac zaproszenia ok.połowy czerwca.

Gość kasiennnnkaaa
własnie ja też mieszkam za granicą i zastanawiam się,żeby babci nie obarczyć wypisywaniem i rozsyłaniem zaproszeń.więc niech ona już zacznie na początku czerwca.nistety zaproszenia pójdą pocztą,a ok 2 tygodnie przed ślubem zaczną się telefony o potwierdzenie przybycia,bo w restauracji trzeba będzie podać kompletną liczbę gości.