Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona na maksa

Pojęcie 16/17 latki o życiu!

Polecane posty

Gość zaskoczona na maksa

Oglądałam wczoraj rozmowy w toku i tam 16 latka upierająca się, że rocznikowo to ona ma 17 lat straszyła Swojego ojca, że jak nie będzie miała więcej swobody to zrobi sobie dziecko i się wyprowadzi!! Dziewucha ma 20 letniego chłopaka, który nie pracuje, mieszka z rodzicami. Ona chciałaby częściej chodzić na dyskoteki, zostawać tam dłużej i żeby znajomi mogli ją odwiedzać do późnych godzin wieczornych/nocnych. Moje pytanie brzmi, jak w dobie internetu, dostępu do wszelakiej prasy i literatury w wieku 16/17 lat można mieć tak ograniczone pojęcie o życiu??? Ona myślała, że wynajmą mieszkanie za 600 zł, bo chłopak znajdzie pracę oczywiście, znajomi jej pomogą i będzie miała wreszcie spokój!!! No ludzie jak to możliwe???

Też "jednym uchem" tego słuchałam. Co za ludzie. Przecież jak ona będzie mieć dziecko to koleżanki - rówieśniczki jej pomogą??? W życiu! Odsuną się, bo będą miały swoje życie, szkoła, imprezy itd a nie dziecko i pieluchy. Dziewczyna nie wie o czym mówi... Mam nadzieję, że moje dzieci będą mądrzejsze w tym wieku...

Oglądałam ten odcinek :D Oczy mi wychodziły jaka ta dziewucha jest głupia i pusta! Fizycznie owszem wygląda jak kobieta.Ale psychicznie to małe dziecko! Jak ojciec z matką nie mogą poradzić sobie z gówniarą?! Dla mnie nie pojęte jest jak smarkula ich straszy ową ciążą.A kurwa niech zachodzi w tą ciąże,niech pakują walizki i niech posmakuje tego cudownego miodu o którym ma zero pojęcia.I wtedy skończy się luz i blues smarkuli :D

Gość zaskoczona na maksa
Ja po wysłuchaniu jej wypowiedzi byłam zaskoczona i przerażona!!! Wiadomo ile takich nastolatek naprawdę zachodzi z tak błachych powodów w ciążę?? Może szkoły powinny organizować spotkania z młodymi matkami, albo tak jak w stanach zainwestować w lalki-niemowlaki, którymi trzeba się opiekować 24 h na dobę tak jak dzieckiem, to może małolaty by pojęły co to trud macierzyństwa. Mój mózg nie pojmuje takiej głupoty. A i rodzice powinni się bardziej postarać, żeby córeczka wiedziała jak wyglada dorosłe życie...

ja rowniez ogladalam ten odcinek, wydaje mi się ze dziewucha była po prostu głupia bo nie mozna wrzucac wszystkich 16/17 latkow do jednego worka.bo pewnie zdarzają sie i tacy ktorzy są bardziej odpowiedzialni od nie jednego 30 latka.