Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYYYYYYYYYYY

co zrobilam Żle na all?! pomocy

Polecane posty

Gość POMOCYYYYYYYYYYY

dałam licytacje od 1 zł ale jednoczesnie opcje KUP TERAZ I ktos mi zalicytwał od 1 zł o ta opcja MI ZNIKŁA A ONA MUSI BYĆ!!! CO MAM POPRAWIĆ?!!!

Gość alllllwnnnnnnn
Możesz dać i od 1 zł i zarazem kup teraz ale po zalicytowaniu opcja kup teraz zawsze znika,poczytaj regulamin.....

Gość
Trzeba było dac jeszcze cene minimalna,, bo opcja Kup teraz potem znika jak pisała poprzedniczka. Nie wiem, wycofaj moze ta ofertę i popraw aukcje?

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
czyli musi byc cena minimalna ? acha

Gość alllllwnnnnnnn
bo sprzedawca podał cene minimalna

Gość alllllwnnnnnnn
Wycofaj aukcje,ale tylko wtedy jeżeli licytujący sie zgodzi...inaczej dostaniesz negatywa.

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
nosz k**** nie wiedziałam a teraz w trakcie nie mozna juz dodac ceny minimalnej?

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
no nie mozna dodac sprawdzałam! to co mam pisać do tego kupującego czy sie nie wycofie? a jak sie nie wycofie ? plis pomózcie mi to odkręcić

Gość alllllwnnnnnnn
napisz do niego,że pomyliłas sie w cenie i chciałabyś to zmienić i prosisz o wycofanie oferty.................zobacz czy sie zgodzi

Po prostu usuń aukcję, bo musisz wprowadzić zmiany, że niby część ubranek nie ta czy cós i już. Nie dostaniesz nega, uprzedź, że aukcja będzie ponownie wystawiona i już :)

Gość alllllwnnnnnnn
no tak,ale licytujący może sie nie zgodzic na inna cene i napisze do allegro....wiec może dostać i negatywa i mieć problem z allegro.

allegro nic nie zrobi, może tylko negatywa dostać a następnym razem autorko czytaj to, co na ekranie napisane. Przecież był komunikat, że opcja kup teraz zniknie po złożeniu pierwszej oferty

nastepnym razem pamiętaj o minimalnej i pisz dodatkowo,ze może bedziesz chciałą zakonczyć aukcję przed czasem nie podając przyczyny. tylko właśnie nie wiem czy wtedy ten co licytuje ma się jakoś do tej aukcji po jej zakończeniu czy już nie.

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
a jak on swoją ofertę wycofie to wtym momencie moge jeszcze zrobic zmiany w juz tej istniejącej? czy musze ją wystwic na nowo? pomózcie sierocie

nie wycofie, tylko wycofa musisz na nowo wystawić. Po prostu zakończ przed czasem, a później kliknij wystaw ponownie, tylko wprowadź zmiany

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
wiem wiem ze to moja wina nie doczytałam i mam za swoje duzo mnie ta aukcja nerwów i czasu kosztowała wystawiam zestaw ciuszków i dodaje gratisy za opcje kup teraz i jestm w dupie :O

Gość alllllwnnnnnnn
" allegro nic nie zrobi",jak możesz tak pisać.Widac,że nie byłaś w takiej sytuacji.Jeżeli trafi na człowieka to zgodzi sie bez wachania i nic nie zrobi,ale jak trafi na szuje to ......miałam taka sytuacje i powiem tak....allegro bardzo chetnie blokuje i konto i je zawiesza.

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
1. czy jak alegrowicz się zgodzi na wycofanie to czy mige w trakcie tej aukcji zrobic zmiany ? czy musze na nowo wystawiać? i płacić?? płacilam za 1-szą stronę !! .normalnie nie wiem co zrobić!!

zrób tak, jak już ktoś tam Ci pisał - odwołaj aukcję, temu licytującemu wpisz w okienku "przyczyna" (czy jakoś tak) że np. część ciuszków uległa zniszczeniu w praniu, czy coś i wystaw ponownie :)

Gość czego panikujesz
przeciez masz i cene minimalną i opcje Kup teraz!!!

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
no a jak on sobie poobserwuje te oja aukcję ze ją znowu wystawiłam chyba sie w dupe ugryze za swą głupotę!!! jeszcze sobie moge ..podboc z drugiego konta ale nie wiem tak mi zalezało na tej aukcji

alllllwnnnnnnn hmmm, no nie słyszałam o takim przypadku, ale może rzeczywiście nie trafiłam na szuję :P a raz też odwoływałam aukcję, bo coś tam źle wystawiłam i kupujący się trochę burzył ;)ale wszystko skończyło się dobrze (dla mnie) no i czytałam o wielu przypadkach, że allegro specjalnie nie interweniuje w takie akcje, tym bardziej, że aukcja się nie zakończy, czyli kontrahentów nie będzie wiązała umowa kupna sprzedaży.

o, za podbijanie z drugiego konta to słyszałam, że zablokowali. Moja szwagierka tak miała :)

Gość alllllwnnnnnnn
Ja Ci podbije.................

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
ale powiedzcie mi prosze bo to duzio znaczy czy jak on sie zgodzi (wątpie) to bede mogla w TEJ SAMEJ aukcji nanieść zmiany ?

Gość alllllwnnnnnnn
usuń i podaj jakis powód,dokładnie,że cos tam sie zniszczyło i tyle.......

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
alllllwnnnnnnn ale czy aby na pewno jak usune to nie bede zobowiazana za 1 zł sprzedac ten zestaw? czy aby mozna tylko usunąć jak nie ma ofert? wiesz to juz sie 3 razy zapytam niz cos zrobie