Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna123123

GRUPA KRWI!!!!!

Polecane posty

Gość taka jedna123123

Czesc Mam pytanie moze ktos bedzie mogl mi pomoc.Chodzi o to,ze jestem pewna,ze moi rodzice sa moimi rodzicami,ale od pewnego casu nurtuje mnie jedna sprawa.Chodzi o grupe krwi.Moi rodzice maja grupe krwi BRh+ a ja ARh- i niby jest to nie mozliwe.A jednak.....Co o tym sadzicie??

Gość taka jedna123123

Gość taka jedna123123
nii nie pomoze?????????????????

Gość dalaj
wg praw dziedziczenia Mendla przy grupie B u rodziców dziecko może mieć grupę B lub 0.

Gość taka jedna123123
wlanie o to chodzi,a ja jestem pewna,ze moi rodzice sa moimi rodzicami biologicznymi

Gość dedddd
a może masz innego ojca, sądzisz, ze matka by się przyznała do zdrady

Gość taka jedna123123
Wiesz nie wiem czy by sie przyznala,ale jestesmy bardzo blisko i wszystko mi opowiadali,nawet o moim poczeciu,zrobili sobie mnie zeby byc razem (moi dziadkowie byli przeciwni mojemu tacie),a po drugie patrzac na mnie i na tate nigdy by sie mnie nie wyparl

Gość taka jedna123123
czyli nie jestem odosobniona?Nie chodzi o to,ze mysle,ze mam innego tate bo nigdy nie przyszlo mi to na mysl,tylko wedlug medycyny to nie mozliwe

Gość taka jedna123123
powiem tak swojej grupy krwi jestem pewna w 100% a rodzicow,no tak zawsze mowili i moj brat tez ma BRh+ jak rodzice

Gość dalaj
prywatna sekretarka -ale tutaj chodzi o grupę krwi a nie o czynnik rh. Bo to że rh może być on różny niż u rodziców to wiadomo.

Gość oszlomom religijnym
pewnie maja grupe AB a nie samo B

Gość dedddd
szkoda bardzo, matka ma się przyznać przy ojcu, że go zdradziła, toż to od razu rozwód. Nie szkodzi, że chcieli być razem, ale co szkodzi spróbować seksu z kim innym.

Gość oszlomom religijnym
jesli piszesz prawde to albo jestes adoptowana albo twoja mam sie puszczala :D

autorko zapewniam Cie ze mozesz miec gr krwi RH- moja kolezanka byla w podobnej sytuacji i lekarz jej wyjaśnil jak to mozliwe sa wspolczynniki Rr,rr,RR GDZIE R-DODATNIE r-ujemne Twoi rodzice musieli miec Rr R-TO CECHA DOMINUJACA po wykonaniu krzyzowki ziecko moze miec odczynnik Rh- gdy odziedziczylo ceche recesywna lub Rh+ gdy ceche dominujaca

Gość mozesz miec taka grupe
takie przypadki sa bardzo rzadkie ale sa...nie bede ci tego tlumaczyc bo nie wiem dokladnie o co chodzi...cos z antygenami...jesli jestes bardzo ciekawa polecam medyczne podreczniki do genetyki ale jakies angielskie bo w polskich nic ciekawego nie znajdziesz:)

ja bym na twoim miejscu przejrzala ksiazeczki zdrowia domownikow...jak dalej wyjdzie,ze maja grupe B+...to sama rozstrzygnij czy warto wiedziec czemu...jabym na cud biologiczny tego nie zwalala

Gość oszlomom religijnym
prywatna ma klopoty z bezblednym pisaniem wiec z czytaniem tez pewnie :D

Gość oszlomom religijnym
nikogo sie nie czepiam stwierdzam fakty tylko :P

Gość do prywatna
twojej koleżance lekarz tak powiedział, bo co miał powiedzieć, że niemożliwe i wiadomo, zaraz koleżanka zrobiła by w domu scenę, że co albo adoptowana, albo matka była z kim innym. I szkoda bardzo, nie wiadomo jakby się sprawa potoczyła i co, lekarz miał brać to na swoje sumienie. Chyba żartujesz. Wszystko można wytłumaczyć, także inną grupę krwi też.

chodzilo mi o odczynnik jej rodzice mieli Rh+ a ona Rh- bo jesli chodzi o autorke to wiem ze jesli jej rodzice maja B to nie mozliwe zeby ona miala A chyba ze ma innego ojca

Gość oszlomom religijnym
no to juz dwa razy zrobilas byka liczac ten post wyzej :D no i wyszlo na moje jak zawsze :P p.s. word nie podkresla wyrazow z nie trzeba sie nauczyc :D

Gość oszlomom religijnym
albo "niemozliwe" albo "nie jest mozliwe" bo albo masz przymiotnik albo czaswonik.