Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna123123

GRUPA KRWI!!!!!

Polecane posty

Gość oszlomom religijnym
znowu masz problem z czytaniem :( moj nik wyraznie NIE wskazuje na to ze jestem oszolomem religijnym :D przeczytaj uwaznie tam nie ma oszolom tylko jest oszolomom :P wiec mozna domniemywac calkiem cos innego niz napisalas :D

Gość oszlomom religijnym
hahaha proponuje Ci przeniesc sie na jakies forum humanistyczne tam mozesz świecic swoja wiedza na temat pisowni bo chyba tylko to Ci dobrze wychodz - nie, tam bylbym glabem i by sie ze mnie smiali :D tu moge zablysnac ze swoja marna wiedza na temat pisowni :D

Gość oszlomom religijnym
wyswiadczam ci przyslugi poprawiajac cie :D ale tak mysalem ze tak wdziecznosc mnie spotka :P

Gość musztardo tylko że
przeszczepy muszą być zgodne również pod kątem grup krwi dawcy i biorcy.

Gość dalaj
tak tylko tam nie tyle jest wspomniana zmiana grupy krwi lecz zmiana a raczej pojawienie się czynnika rh. Grupa krwi nadal jest O -czyli ta sama. Jednak w organizmie pojawił się czynnik rh, którego nie było wcześniej.

Gość celinaaa
no\, ale słuchajcie, jest to pierwszy przypadek przy przeszczepie a nie nagminna zmiana krwi. Dezeli nie było żadnego przeszczepu to jak mogla się krew zmienić. To jest tylko i wyłącznie albo dziecko adoptowane, albo matka miała dobrego sąsiada, pomocnego w każdym momencie.

Gość andora
Albo autorkę podmienili w szpitalu. Medycznie, biologicznie i genetycznie to NIEMOŻLIWE, żeby przy rodzicach z grupą krwi B ona miała grupę A.