Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmaporaz3

czy mozna wziąć 1 aspirynę w ciaży??

Polecane posty

Gość mammmmaporaz3

Nie zaszkodzi??? Jestem juz w 38 tyg . Nie chorowalam przez calą ciąże , nigdy nic mi nie było. dzisiaj od rana mam tak paskudny ból głowy ,że sie az schylic nie moge. normalnie masakra! (pogoda chyba) chce sobie odrobine ulzyc.zawsze na ból głowy wystarczala mi aspiryna...... Jak myslicie mozna raz????

Gość trzese sie ze strachu
a tego co wiem to apap mozesz, a aspiryny absolutnie nie.

Gość mammmmaporaz3
dzieki..... ale psia krew nie mam apapu w domu...chyba sobie kawe zrobie :D jak to ciśneinie to moze pomoze ( albo sie zrzygam , bo nie moge w ciązy kawy pic ) :)

Gość aspiryna nie
paracetamol - tak !

aspiryny nie wolno tylko paracetamol ( apap) a nie masz problemow z cisnieniem bo mnie zawsze boli strasznie głowa własnie jak jest za wysokie a wtedy to kawa niewskazana lepiej połóż sie i odpocznij

Na początek powinnaś sobie zmierzyć ciśnienie. Jeżeli nie masz kłopotów z cukrzycą to weź 1 łyżeczkę cukru pod język. Najpierw kontrola - potem leki. Jeżeli masz nadciśnienie to zadzwoń do lekarza.

Gość mammmmaporaz3
dzieki kobietki:) znalazlam i juz wzielam jakis paracetamol...zaraz pewnie bedzie lepiej. a ciśnienie mam baardzo niskie tzn ostatnio...110/65, cukier tez ok, wiec sie nie boje.. a tak poza tym ....nie słyszałyscie moze ze ból glowy to jeden z 1 objawow porodu :) strasznie bym chciala !! ale chyba nie ma szans co?? :)