Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję_rady

kłopoty z niedoszłymi ? teściami

Polecane posty

"jak już się pobiorą to matka da sobie spokój przecież ciągle się nie wtrąca tylko teraz o im powiedział o zaręczynach" - tak, tak :-o na kafeterii mozna sobie poczytac o takich maminsynkach, ktorzy mieli sie zmienic po slubie. i o mamusiach, ktore po slubie mialy sie juz nie wtracac. autorko, niczego ci nie radze. moge jedynie zaproponowac spotkanie we czworke. zaproszenie na obiad i rozmowe.

Gość missss
ale skoro do tej pory było im dobrze to dlaczego później ma być inaczej

bylo im dobrze ze soba? no prosze cie... :-o dziewczyna skarzy sie na jego niezdecydowanie i to ma byc to "dobrze"? facet, ktory nie umie podjac meskiej decyzji, na ktorego maja wplyw slowa mamusi i mamusine humory, jest zwyklym bamboszem. zamiast co rusz ogladac sie na mamusie, powinien myslec o przyszlosci z kobieta, ktora kocha. chyba, ze tak naprawde jej nie kocha i jest z nia tylko z przyzwyczajenia.

Gość potrzebuję_rady
Dziewczyny i chłopaki (piszący do tej pory i nowi )!!!! :) Co z tym terminem? Dac mu - czy nie? Ja po dniu a własciwie nocy przemysleń dochodzę do wniosku (ale też jeszcze na pewno) że chyba jeszcze troszke poczekam - kilka dni, jesli jasno i pewnie się nie zdeklaruje (pierscionek), to dam mu jakiś krótki termin - tez kilka dni.... A pozniej jesli sie zareczymy zamierzam porozmawiac w 4 osoby z jego rodzicami... (o tym co maja przeciwko mnie i dlaczego). Proszę napiszcie wasze zdanie...

Gość potrzebuję_rady
nikt już się nie wypowie? :(

Gość dorota084
hehe przesada:P moi przyszli tesciowie mnnie tez nienawidza;p mam to w dupie po prostu sie z nimi nie widuje wogole:) zazwyczaj jestesmy u moich rodziców i nikt nikogo zle nie traktuje:) przyszla tesciowa przypomina sobie o mnie jak cos chce i wydzwania ze mamy cos kupic oczywiscie 100 kursow moim autem mimo ze sama ma dwa:P

Gość potrzebuję_rady
No dobrze, Dorota - a co byś zrobiła na moim miejscu? (czytałaś moją "historię" )?

Gość potrzebuję_rady
:( :( :(

Gość cioocia dobra rada
myslę, ze jak mu wyznaczysz termin na zareczyny - to w tej twojej sytuacji nie będzie to złe rozwiazanie. przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz - jesli facet jest zdecydowany to krótki kilkudnowiowy termin mu wystarczy, a jesli nie - to sorry - ale nie masz co sobie nim chyba głowy zawracac.

Gość cioocia dobra rada
może się jeszcze jakoś zrehabiltuje ten facet ... tego życzę autorce... :)

Gość Jola_5letni zwiazek
do: potrzebuje_rady I tak jesteś szczęściarą że ON chcę/myśli/rozważa ślub z Tobą ....Ja mam 24 lata, chodzę z K. 5 lat a on ANI MRU MRU o ślubie :( nawet nie mowi w żartach o tym , nie mówi na ten temat at all , jego rodzice w zasadze nie wiem co myślą o mnie ale napewno sami znaleźli by mu chętnie jakąś Żonke wsród swoich bogatych znajomych ..