Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efka......

Śmierdziele-palacze na przystankach.....opanujcie się!!!

Polecane posty

Papierowe_Nozyczki - psie kupska są obrzydliwe, nie zliczę ile razy musiałam czyścić podeszwy.. papierosy wcale nie są gorsze jak dla mnie. Kiepski argument podałaś.

Gość ebambiiiiiiii
chodzę tylko do miejsc dla niepalących, a u Bliklego jest zakaz palenia... a teraz jak widzę kogoś z papierosem to jadę ile wlezie.. palacze powinni mieć większą składkę na zdrowotne.. potez te wszystkie raki płuc leczy się ze składki zdrowych.. a palaczy nienawidzę, bo moja babcia całe życie pracowała wśród palaczy i zmarła w męczarnia, a zaczęło się od raka płuc potem były przeżuty... jak chcą się gazować to wolna wola ale ja nie muszę i nie chcę tego wdychać...

Gość Kochajaca_palenie
>a odnosnie psich kup - mhm, bo te bakterie >gwałtownie przeskakują na człowieka, który przechodzi przez sekundę >metr od nich >jak ja widzę psią kupę to ją omijam a nie biorę do ręki i podziwiam Na poczatku siadz do tych ksiazeczek i dowiedz sie roznicy pomiedzy WIRUSEM a BAKTERIA i dopiero wtedy porosmawiamy :D

Gość bibubibubibubiba
żalosna jest ta obrona przez atak.... psie odchody to wielki problem ale czy przez fakt istnienia zasranych chodników palenie staje się mniej szkodliwe lub mniej uciążliwe?

Gość palenie tak owszem ale
a ja mam 27 lat i raka płuc...palilam od 17 roku pol paczki dziennie a teraz jestem juz po dwoch operacjach usuniecia plata, chemii i radioterpaii. Palenie nie polecam.

Kochajaca_palenie - jeżeli nie jesteś palaczką która łamie zasady to o co chodzi? To jest temat o tych którzy mają w dupie zakazy. Nie masz się co burzyć.

Gość bibubibubibubiba
jeszcze jedno bo zapomniałam - jak jem fastfoody to tylko SIEBIE truję i nikogo innego :p palacze trują tez niestety innych :p

i wracając do kwesti palenia - nie paliłem juz 1,5 roku ze względu na moją ex bo miała problemy z sercem, jak mnei zostawiła znów zaczęłem palić

Gość Kochajaca_palenie
>palacze powinni mieć większą składkę na zdrowotne.. potez te >wszystkie raki płuc leczy >się ze składki zdrowych.. A z moich podatkow funduje sie lekcje religii dla katolikow i jakos nie marudze. Wiec trzy w bok od moich skladek zdrowotnych. Ostatnio robilam kompleksowe badania i mam pluca tak czysciutkie jakbym mieszkala w jakiejs puszczy a nie w miescie. Cos ci sie kupy ta teoria nie trzyma. >a palaczy nienawidzę, bo moja babcia całe życie pracowała wśród >palaczy i zmarła w męczarnia, a zaczęło się od raka płuc potem były >przeżuty... U mnie wszyscy jaraja od niepamietnych czasow i jakos dziadkowie paja ponad 90 i 80 lat. Ach te zle papierosy! >jak chcą się gazować to wolna wola ale ja nie muszę i nie chcę tego >wdychać... A ja nie musze sluchaj jazgotu bachorow w restauracji DLA DOROSLYCH!

Gość zastanowisz się
jak cie dopadnie choroba

Gość Kochajaca_palenie
>jeszcze jedno bo zapomniałam - jak jem fastfoody to tylko SIEBIE truję i >nikogo innego palacze trują tez niestety innych Chcialabym sie w koncu dowiedziec kto to w koncu udowodnil. Bo nikt zadnego zrodla nie podaje. O tak od razu jestem zla, znerwicowana i wsciekla na caly siwat, bo mowie prosto z mostu co mi sie nie podoba, nie cackam sie z wami jak z jajkiem tylko podaje konkretnie moje zarzuty. To chyba was denerwuje brak merytorycznych argumentow. Bardzo nie wiele wiecie o palacych - pale od 5 lat i nigdy nie mialam jakiegos ciagu, czy "ochotki". Niektorzy potrafia palic dla przyjemnosci.

nie prawda norzyczki - mój dziadek pzrez papierosy tak sobie zniszczył płuca dostała stmy ze lekarze za dobrze mu nie wróżą:( zucił palenie ale za późno, rodzina potępia to ze bale i każą mi zwrócic uwagę na los jaki spotkał dziadka - a ja i tak palę bo to mnie uspokaja / choc wiem że to złudne/ i sprawia przyjemność, bo w moim życiu i tak więcej jest cierpienia niż przyjemności, pozatym palenie jest super srodkiem na wagę / stres + fajka = 5 kg mniej w 3 tyg/

Gość Kochajaca_palenie
>jak cie dopadnie choroba Dziadkowie - ok. 40 lat palenia Matka -ok. 20 lat palenia Zdrowi jak ryby, zero problemow plucnych.

niom niektóre organizmy znoszą toksyny nad wyraz nieźle - mój dziadek takiego szczęscia nie miał

Kocham_palenie twoja obrona przez psie kupy jest żałosna może przejdź się ulicą i policz psie kupy na 100 m chodnika i na tym samym odcinku policz pety, żeby było zabawniej na tym odcinku będziesz miała kilka koszy do których można było kiepy wrzucić. Acha żęby było jasne sam paliłem i już wtedy mi przeszkadzały kiepy wszędzie i palenie w knajpach.

Gość Kochajaca_palenie
>http://palenie.esculap.pl/bierne.htm >http://tnij.org/c4d4 ŹRÓDŁO! A nie jakies internetowe popluczyny. Rozumiem, ze dla ciebie google jest lepsza niz biblioteka, ale moze jak ja odwiedziesz to poczytasz to i owo. M. in to, ze szkodliwosc palenia udowodnili nazisci, podajac za argument, ze jest to zydowski wynalazek :D albo to, ze lekarze nie maja zgodnosci do takich banalnych spraw jak picie mleka, a tutaj kafeterianki rozwiazaly jedna z tajemnic naukowych :D

Gość Kochajaca_palenie
>Kocham_palenie twoja obrona przez psie kupy jest żałosna może >przejdź się ulicą i policz psie kupy na 100 m chodnika i na tym samym >odcinku policz pety, żeby było zabawniej na tym odcinku będziesz miała >kilka koszy do których można było kiepy wrzucić. >Acha żęby było jasne sam paliłem i już wtedy mi przeszkadzały kiepy >wszędzie i palenie w knajpach. Chyba w Warszawie tak jest. Przyjedz na pomorze - zadnych smietnikow na psie kupy, kiepow na chodnikach nie ma.

kochająca nie raz byłem na pomorzu i jakoś kiepy widać wszędzie nie wspominając że plaża to jedna wielka popielniczka

Gość Kochajaca_palenie
>dopóki nie bedzie miarodajnych kar i zakazow EGZEKWOWANYCH, >dopóty te chodzące raki płuc będą zasmradzać świat A rozwiazalas zagadke jak to sie dzieje, ze niepalacy tez choruja na raka pluc i tarczycy :) ZAKAZ WYCHODZENIA Z DOMU DLA LUDZI Z GRYPA. NIECH SIEDZA Z WLASNYMI ZARAZKAMI W DOMU. Zdecydujce sie w koncu - wszyscy palacy sa zli czy tylko ci co lamia zakazy?

kochające mleko mlekiem mozna dyskutowac ale substancje smoliste i inne pochodne węglików to już jest jednoznaczne:P nie ma co kryć że się trujemy innych tez tylko robimy to powoli w białych rękawiczkach w zasadzie nie róznimy się niczym od narkomanów tylko tym ze oni na prędce chcę się "zatruc" a palazce powoli...

kochająca chcesz palić pal nikt ci nie broni ale jeżeli ktoś nie gzekwuje zakazów to inna sprawa a czasami oprócz zakazu jest jeszcze coś takiego jak szacunek dla innych

Gość Taa..pala i sa zdrowi
Wez sie mocno pierdolnij w ten glupi leb zanim cos takiego napiszesz

Gość wolnostojaca macica
papierowe...wypraszam sobie :D

no ciekawa dyskusja która przerodziła sie w łamanie zasad, mozna do tego dożucic inną sprawę - kto przepisowo jeździ autem - bo ja tez nie zawsze przestrzegam wszystkich znaków - taka natura ludzka jak jest zakaz to korci aby go złamać...

Gość Kochajaca_palenie
>kochająca nie raz byłem na pomorzu i jakoś kiepy widać wszędzie nie >wspominając że plaża to jedna wielka popielniczka Mowie o ulicach, nie o plazy. Plaza to dzieki wam kochani turysci. Mi wystarczy to, ze wyjrze przez okno >"Dym tytoniowy szkodzi niepalącym" >Wydawca: Centrum Onkologii - Instytut w Warszawie ze środków >"Programu pierwotnej profilaktyki chorób odtytoniowych w Polsce w >2001 r." MAŁO? mało, jako doktorantka akademii medycznej mowie ci, ze opieranie sie na badaniach jednej porzednej jednostki, ba! przeciez to sa badania sprzed 8 lat!, to jest NIC! Jesli dalas rade nauczyc sie angielskiego czy niemieckiego to polecam odpowiednia lekture zagraniczna.

Gość zastanowisz się
Dziadkowie - ok. 40 lat palenia Matka -ok. 20 lat palenia Zdrowi jak ryby, zero problemow plucnych. co nie znaczy,że ty ich mieć nie będziesz

kochająca palenie twoje argumenty są na poziomie szkółki niedzielnej a nie akademi medycznej jeżeli substancje jak CO czy benzopiren uważasz za nieszkodliwe:P

mi mała od razu margines:P:P:P hmm marihuanę tez paliłem i dla mnei mogła by być legalna jak papierosy;)

Gość Kochajaca_palenie
"European Respiratory Society (Europejskie Towarzystwo Pulmonologiczne), The European Heart Network (Europejska Organizacja Kardiologiczna), brytyjski Cancer Research oraz francuski Institut National du Cancer (organizacje zajmujące się chorobami nowotworowymi) opublikowały raport zatytułowany „Opuszczenie zasłony dymnej - dziesięć argumentów za Europą wolną od dymu tytoniowego”. " Skonam! Autor artykulu nie powinnien brac sie za temat o ktorym nie ma pojecia - przeczytajcie samodzielnie te badania to sie przekonacie. kochająca chcesz palić pal nikt ci nie broni ale jeżeli ktoś nie gzekwuje zakazów to inna sprawa a czasami oprócz zakazu jest jeszcze coś takiego jak szacunek dla innych A jaki ja mam szacunek od niepalacych? Wyzywanie od smierdzieli, od roznosicieli raka? Proponuja dla mnie specjalny podatek zdrowotny :D No ludzie! Nie pale w miejsach zakazanych, niepalacym WARA OD miejsc dla palacych.

Gość Taa..pala i sa zdrowi
Statystyki mowia co innego...pozatym kto logicznie potrafi myslec to zrozumie