Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efka......

Śmierdziele-palacze na przystankach.....opanujcie się!!!

Polecane posty

problem polega na tym żę jeżeli palacze paliliby tylko w miejscach dla palących i we własnym domu nie byłoby problemu ale palą wszędzie tam gdzie NIE MA ZAKAZU a nie tam GDZIE MOŻNA PALIĆ i to jest różnica

mi mała nie mówię ze sie nei da bo aj tez potrafiłem rzucic od dnia , ale wtedy mi na kims poprostu zależało, teraz jak znikła znów pale i nie jestem butny poprostu pale

vampire ale nie uwierze że palisz bo lubisz:P sorry ale szczerze to żaden palacz nałogowy nie lubi palić

lubię palic czasem zapalam nawet kiedy mnie nie ciągnie, aby się uspokoic i wyciszyc myśli....mi palenie nie przeszkadza

vampire ale czy lubisz czynność palenia czy nikotynowego kopa bo to jest duża różnica

Gość fdsgsadgdfsg
hehehehhe kochajaca_palenie ---- ale pustak:D:D zgadzam sie z wami ludziska , smierdziele won do swojego mieszkania, tam mozecie palic do woli !!

Gość kochajaca jaranie
nawet jak masz gdzieś swoje zdrowie to przesiakniete smrodem papierosów włosy, ubranie i oddech sa dla faceta odpychające życze żebyś zmądrzała :)

Gość njdkaln
A ja nie musze sluchaj jazgotu bachorow w restauracji DLA DOROSLYCH! Kochajaca-> to są takie restauracje TYLKO dla dorosłych?

Gość te z tancem Go-Go
:P

Gość jasobiepalę
Mi mała,jeśli miarą człowieczeństwa dla Ciebie jest silna wola i rzucenie palenia to może tak do końca nie rozumiesz znaczenia tego słowa?Znam faceta co tłucze żonę dwa razy w tygodniu,a nie pali od 15 lat.Człowieczeństwo aż z niego bije.Poza tym,jak możesz pisać,że ktoś kto pali to margines społeczny?Też nie rozumiesz znaczenia? Skoro z moich podatków płaci się pensje urzędasom co cały dzień siedzą na kafe to niech się litościwie dołożą do mojego raka.

Gość kruleffna
kurde ostatnio przyszlam na przytanek a tam jakis kolo siedzi na lawce i bez krępacji jara fajke.sama pale ale takie cos to przesada-jarac pod wiatą.chamowa

Chyba troszkę mi mała przesadziłaś. Wybacz, ale to, że palę nie świadczy o tym, że jestem marginesem społecznym. Takie masz podejście do ludzi? I co znajomych też tak selekcjonujesz? Poznajesz kogoś i pytasz czy pali, a jak odpowie, że tak to stwierdzasz \"Sorry, ale dla mnie jesteś marginesem społecznym, nie mogę się z Tobą zadawać?\" Jeśli tak to gratuluje Tobie rozumu.

Pozwolę, ale zadałam Ci pytanie czy tak selekcjonujesz znajomych, bo jeśli tak to ja też pozwolę sobie mieć własne zdanie. Możesz je przeczytać w mojej poprzedniej wypowiedzi:P

Idąc ulicą zawsze sobie pale. i w dupie mam, że innym to przeszkadza. Jak zbudują \"palarnie\" to będę chodzić. Teraz ich nie ma to gdzie mam załatwiać potrzebę równoznaczną z potrzebą fizjologiczną?

mi mała ale to,że nie znosisz palaczy to Twoje prawo. Ja jestem kulturalna palaczką i zapewniam Cię że mój dym z papierosa by ci nie przeszkadzał, a dlaczego to pisałam na samym poczatku. Jednak wyzywanie osoby palącej od marginesu społecznego to lekka przesada:P

mi mała a jak poznajesz kogos kto pali to nie chcesz mieć z nim potem kontaktu? Bo napisałaś, że osobami palącymi w towarzystwie się nie otaczasz. To jak mam to rozumieć? Nie poznajesz innych ludzi? Czy jednak selekcjonujesz?:P

ej no bez przesady. Zawsze ludzi tak oceniasz? Przeczytaj co napisałam na pierwszej stronie, bo ja nawet idąc ulicą nie palę. Ale skoro tak każdego oceniasz i nie chodzi mi tylko o palaczy to sorry ale płytka jesteś:P

no a jak mam to inaczej określić? Nie zrozumiesz czym jest głód nikotynowy, jak nigdy nie miałaś. Porównałam to do potrzeby fizjologicznej bo tak uważam. Nie palę na przystankach, gdzie widnieje wielki napis: "ZAKAZ PALENIA TYTONIU", idę sobie za albo obok

Tak to na pewno kwestia zainteresowań i stylu. Bo ty się zapewne wśród elity obracasz a palące osoby to menele spod sklepu. Jak już pisałam zbyt wybiórczo ludzi oceniasz ale to nie mój problem.

Palę ale w swoim domu no chybaze przypili mnie i jezeli stoje na przystanku to idę ZA a jsli ktos stoi to pytam czy bedzie przeszkadzalo jezeli zapale . Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie aby ktos powiedzial ze przeszkadza . Badz co badz zgadzam sie z tym aby w miejscach plublicznych byl zakaz palenia poniewaz mimo iz sama palę to dym mi przeszkadza :O

A ja nie chcę rzucić, stać mnie, lubię sobie zapalić to czemu mam sobie odmawiać? Ja kiedyś rzuciłam jak jeszcze kasay nie miałam i to było dla mnie wtedy motywacją.

Ja sie nauczylam w Uk palić i pale jak smok 😡 i tez lubie ale cera mi sie pogorszyla , nosze szczoteczke do zebow i paste zeby w miare mozliwosci myc kły jak zapale a do tego cuchne fajami a nie chce tak , chce rzucic ale to jest bardzo trudne jak dla mnie :(

jak będzie zakazane, to będę musiała się dostosować. Wiem, że niszczę środowisko. A ty jeździsz autem, autobusem? Nie zanieczyszczasz ziemii? Nie zatruwam, po to żeby Cię wkurzyć i zniszczyć świat. Zatruwam, bo jestem uzależniona, taka jest prawda. Również na razie nie rzucam

wciąż popalam choć od dłuższego czasu staram się pożeganć z fajami definitywnie. póki co średni mi wychodzi:O ale staram się i palę bardzo mało.uważam, że palenie w miejscach publicznych powinno być zakazane.

mi mała ale mnie np.ceny papierosów nie obchodzą. Reklamówki też zatruwały środowisko i co uważałaś ludzi którzy z nich korzystają za margines?