Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winietka

co myslicie o diademach ?basz opaskach diademowych?

Polecane posty

Gość Winietka

http://allegro.pl/item591220579_diadem_slubny.html http://allegro.pl/item580159915_iloko_w5_006_1_diadem_opaska_4brillance4hair.html takie delikatne 2 cm maks. ladnie to wyglada czy nie?bo wydaje mi sie ze jesli ladna buzia ladne wlosy suknia nie za strojna np. klasyczna rozszezana to taki diademik bedzie ok. ale pewnie zaraz tu sie rozpisza ze to obciach:-)

Gość wiesz widzialam to
na slubie u znajomych ladna dziewczyna ale na zdjeciach to troche infantylnie było jak krolewna sniezka /nie jestem zlosliwa chce obiektywnie doradzic pozdrawiam /poza tym ty masz sie dobrze czuc

Gość winietka
a no\ie no wiadomo ze samopoczucie najwazaniejsze. ale jesli bede miala swiadomosc ze to obciachowe to nie bede se dobrze czuc:) a chcialabym poznac opinie. bo wiem ze jesli sie robi delikatnego koka to ten diadem mozna tak wsunac ze wcale wiele go nie bedzie widac a pewna ozdoba bedzie. no niewiem:-)_

moim zdaniem to wygląda dziecinnie i trochę tandetnie, może poza diademami z prawdziwych diamentów na głowach prawdziwych księżniczek:D . Kojarzy mi się z dziewczynką, a nie panną młodą. Poza tym opaska do włosów za 17 zł nie może być dobrej jakości i te cyrkonie mogą ci powypadać.

Gość diademy to chyba
dla ksiezniczek. Tych co wystapia w bezach ;-)

Gość winietka
no niewiem. ja bezy bynajmnj nie mam. suknia klasyczny kroj. ale chyba faktycznie daruje sobie tego diademika. zreszta. wolalabym opinie jakiegos faceta:)

Gość moze lepiej upnij kwiaty dooko
ła koka? tak subtelnie?

Gość kruleffna
dla mnie to wiocha i dziecinada.

Gość diademy to według
mnie kicz z odpustu ;-). Ale jak widac są sroki, ktore lubia jak się wszystko swieci.

Gość winietka
no wiadomo rzecz gustu

Gość kotka222
sa sliczne

Gość kjds
moze lepiej jakas opaska tego typu, jeden rzad diamencików?

Gość śliczne to one
chyba sa dla malych dziewczynek z przedszkola na bal przebierancow ;-)

Gość winietka
nie wszystko:)

Gość zolwikk
a moze winietka poppstu ma bardzo ladna buzie i moze ja podkreslic? a wy brzydkie jestescie wiec diademini wam odpadaja nawet jakyscie chcialy.

Gość jak jest
ładna to sie tylko oszpeci ;-). Odpowiedz sobie na pytanie zolwikku- kto dzis nosi diademy ;-)?

Gość według mnie ktos
kto chce poudawac ksiezniczke ktora nie jest ;-)

Gość no to ładnie...
uważam,że diadem to obciach. tym bardziej,że to przeważnie jakieś byle co made in china Na zabawę choinkową owszem,ale do ślubu nigdy!!!

Większość pisze na pomarańczowo to ja dla odmiany napiszę na czarno ;-). Wiadomo, że wszystko to rzecz gustu i tego jak się w czym wygląda. Ale mnie się osobiści diademy nie podobały, widziałam kilka panien młodych w diademach i uważam, że były im zbędne . Miały ładne fryzury i makijaże i w zasadzie ten diadem wg mnie do niczego nie był im potrzebny. Ale to tylko moje zdanie.

Gość naprawde nie moge
polska wies tanczy i spiewa!!!! Boze jakie wiesniary!! Diadem zalozysz sobie 2 lata po slubie,jak ci stary pierwszy raz klupnie w ryj i trzeba bedzie slady ukryc !!!! hahahahaha

Gość winietka
do naprawde nie moge : ' to chyba ciebie twoj "stary" kopie cie w ryj kiedy najdzie go ochota na to :-/

Diadem czasem wyglada ładnie, do prostej sukni i kobiety, która nie ma urody "dziewczątka" i raczej ciemne włosy. Wtedy oczywiście bez welonu :) Ale niestety najczęściej (patrz allegro) wyglada sie jak niedorobiona ksieżniczka

zalezy jaki diadem i dla kogo. niektore sa bardzo eleganckie. sama myslalam o diademie na poczatku,ale jak spytalam babki w salonie do mojej sukni,to powiedziala nie,zadnego diademu. same w sobie sa b.ladne. ale nie wszystkim pasuja ;)

nie chce byc nieprzyjemny, ale jest takie powiedzenie: kobieta obwiesza sie blyskotkami, gdy w inny sposob nie potrafi przykuc do siebie wzroku mezczyzny. co nie znaczy, ze nie moze tego robic. jesli lubi swiecic, mienic sie i blyszczec, jesli marzyla o slubie w wersji disneyowskiej, ma pelne prawo do realizowania swoich wizji. z tym, ze nie kazda wizja po "zejsciu z haju" jest tak samo piekna, jak przed.

Gość winietka
hm nie musze sie swiecic aby przy kuc uwage do siebie. wprost przeciwnie. nie marzylam o disneyowkim slubie. poppstu zastanawiam sie nad taka ozdoba i nkt nie mowi ze ten diadem ma byc niewiadomo jak wielki. tylko taki minimaltystyczny lekko widoczny .

to po co ci lekko widoczny? taki sam lub podobny efekt dadza szpilki z krysztalami swarovskiego. te przydadza ci sie nawet pozniej. a diadem? powtarzam: jak kobieta niewiele soba prezentuje, musi obwieszac sie blyskotkami (na ogol). inaczej nikt na nia nie spojrzy. a w doborze dodatkow latwo przesadzic.

ku przestrodze!mniej znaczy wiecej!:)elegancka kobieta powinna miec maksymalnie 2 rzeczy bizuteryjne.np.polaczenie:kolczyki+bransoletka,lancuszek+pierscionek.jezeli diadem to na pewno bez welonu i bardzo minimalistyczna reszta.pozdrawiam

jesli kolczyki sa dosc strojne i dlugie, mozna zrezygnowac z naszyjnika (optycznie wydluzy szyje).