Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wygrany chłopiec

Czy są jeszcze porządne dziewczyny po 22 roku życia ?

Polecane posty

Porządna to dla mnie taka , która: 1) Jest dziewicą pochwową, analną, ustną, piersiową, podpaszną, stopową, ręczną i każdą inną (piszę tak, bo kobiety to hipokrytki i czasem uważają się za dziewice , bo są \"dziewicami analnymi\" ). 2) Nigdy nie miała penisa w buzi i nie całowała penisa, nie dotykała penisa ustami, ręką, stopą lub inną częścią ciała. Chodzi o penis ludzki, ale także zwierzęcy. Dopuszcza się dotykanie penisa ze względu na wykonywany zawód (pielęgniarka, lekarz, weterynarz - przypominam, że prostytutka to nie jest zawód). 3) Nigdy nie robiła facetowi dobrze ręką - mam na myśli popularne trzepanie konia. 4) Nigdy nie rozebrała się do naga przed facetem (nie mówię o lekarzu itp) , dopuszczalne jest bikini na plaży czy nad jeziorem lub na wolnym powietrzu w skupisku ludzkim. 5) Nigdy nie przyjęła nasienia na swoje ciało lub do swojego ciała , w usta, w pupę, w pochwę, w ucho, w nos, w oko. 6) Nigdy nie była na striptizie (obojętnie czy męski czy damski). 7) Nigdy nie oglądała jak facet się onanizuje itp (chyba,że jakiś zboczeniec w parku , ale wtedy powinna natychmiast uciekać i nie patrzeć na członka). 8) Nigdy nie pozwoliła ,żeby jakiś facet macał ją między udami - dopuszczalne przejechanie ręką w czasie całowania czy w tańcu , ale nie do orgazmu! Dopuszcza się dłuższe dotykanie, ale pod warunkiem że nie było technicznej możliwości usunięcia męskiej ręki z okolic krocza, a kobieta starała się ją usunąć (dłoń męską). 9) Nigdy nie pozwoliła,żeby ktoś inny poza jej stałym facetem , którego kochała dotykał ją po piersiach, pupie, łechtaczce. Wiadomo, że jak kochała faceta i nie wyszło to nie będę wtedy jej potępiać. Ale ważne, żeby nie doszło z tym facetem, którego kochała do tych rzeczy 1-8 Ciekawe czy są takie, albo które z punktów ewentualnie spełniają. Ja sam spełniam te warunki od strony męskiej i szukam porządnej kobiety jako kandydatki na żonę, niestety takich jest brak. Same prostytutki, albo cichodajki. Do tego do bólu fałszywe. Im bardziej któraś zgrywa porządną, to znaczy że tym bardziej się puszcza i wypiła hektolitry ejakulatu.

Gość KochanaSylwuśka
nie ma :( pozdrawiam ps a czy twoje wymagania dotyczą również ciebie?? w sensie czy ty im sprostasz ??

Gość ewwfwfwwf
Pkt 9 jakos nie pasuje do reszty albo kobieta ktora byla maca jest "leprza" od tej ktora macala ...::D

Gość wygrany chlopiec
jestem pasywnym gejem uwielbiającym wyjadać suche rodzyny ! :classic_cool:

Gość jestem nieporządna
faktycznie, pkt 9 jakoś nie pasuje. popracuj nad tym :classic_cool:

Jeżeli kogoś kochała to raczej do czegoś z pkt. 1-8 doszło :O Wkurwia mnie taka postawa. Ja rozumiem, że prawiczek może chcieć dziewicę ale twierdzenie, że jak nią nie jest to nie jest porządna to trochę przesada. Tobie też życie mogło się inaczej potoczyć. Mogłeś spotkać swoją księżniczkę 5 lat temu, zakochać się, zapragnąć seksu z nią. A później mogło wam nie wyjść. Ja dziewicą już nie jestem ale długo nią byłam bo nie spotkałam faceta, w którym bym się zakochała tak bardzo, że chciałabym być z nim w związku.

Kate nie przejmuj się nim, to marginalny przypadek dewocji, który swoją filozofię dostosował do tego że nie miał w życiu jeszcze okazji ;) Stawiam stówę, że KAŻDA dziewczyna mogłaby go mieć gdyby tylko chciała, a on bez skrupułów by to wykorzystał ;)

Czemu piszesz na kafe? Daj anons do KLASZTORU! Baranie...

Gość antonina23
ja taka jestem :(

Gość ewelinay24
juz to kiedys wysylales autorze tego tekstu

A w ogóle o te warunki dajesz dziewczynie na pierwszej randce do przeczytania i podpisania, że to prawda? :D

Szczerze, to w dupie to mam jaka mu się marzy :P Na pewno taka istnieje, ale szczerze wątpię, żeby sam spełniał to, co sobie narzucił. Ot kolejny idiota, który chce sprowokować babki...

Gość upupupuppppppppppppuppppppupup

Gość pfff...

Gość buhuahhhha ha
dobre:) znajdz zrob zdjecie bedziemy mieli dowod,ze yeti istnieje

Gość upuppppuuuppppppppuppppppppupp

Gość Justyna___1972
Ja taka byłam do ślubu. Jak wychodziłam za mąż to miała 26 lat. Drugi raz też bym poczekała.

Gość upupuppp
prawik a gdzie ta od stolu ? zostawila cie 🖐️

Gość ja taka jestem mam 24 lata

Gość fcukstrated
Ja uwazam sie za porzadna ,ale zdecydowanie grzesze myslami....

Gość upupuppp
ta 3 w 1 :P