Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strututu

Jak tam Wasz humor dzisiejszego wieczoru...?

Polecane posty

Gość farma
tak, mikroby, cholerstwo jedno, a najgorzej, że ja to umiałam, ale podobno połowa roku tego nie zaliczyla, więc nie będę osamotniona na poprawce jakby co:)

Gość
miałam dobry humor ale zepsuł mi się jakieś 20 minut temu :o praca!

Gość farma
it's only mexx, witam swojaka;)

my mikroby mamy na trzecim dopiero. ;) męczą nas wejściówkami, przedstawię Ci mój tydzień. :P pon-wejściówka z analizy instrumentalnej wt-odpytka z organy sr, czw- cwiczenia z organy pt- odpytki z biochemii do tego co chwilę jakieś cudowne koła. :) a jak jest u was?

Gość farma
oooo macie pozmienianą kolejność!:) u nas w pon wejściówka z organów we wtorek mikroby w środę pyta z fizjologii i wejściówka z analizy w czwartek ćwiczenia z immunologii w piątek luuuuz:) a kół to mi się tyle szykuje, że masakra...:/

Gość farma
a ja ide spać, bo musze jutro wstac o nieludzkiej porze... dobranoc;)

to jakoś całkiem inaczej macie. :P ja w pierwszym semestrze drugiego roku miałam fizjologię i chemie fizyczną (egzaminy), teraz będę miała egzamin z organy, analitycznej i biochemii (nie wiem jak to przeżyję). immunologię i mikroby mamy na trzecim. ;) jakie masz egzaminy teraz?

Gość sbherasy
humor chujowy, ktos za moimi plecami chcial zastapaic moja osobe, a do tego wkurwia mnie jeden facet i normlanie jak go spotkam to mu przypierdole :o!

A humor mam dobry:) Czekam na faceta ale chyba sie nie doczekam:(Przynajmniej nie dzisiaj:(