Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
izka321111

Czy mam proporcjonalne ciało - brzuch?

Polecane posty

Czy mam zrównoważone proporcje ciała? Moje fotki na www.wannabelly.jpg.pl hasło: iza325 Postanowiłam nabrać brzucha. Wiem, że to dziwne, ale czuję się z dodatkowymi kilogramami lepiej, Jak to się zaczęło/dlaczego? Zawsze narzekałam, że mam nie proporcjonalnie wielkie piersi do reszt ciała i nie mogłam nawet nosić sukienek w jednym rozmiarze bo jak góra była dobrze dopasowana to dół był kilka rozmiarów za duży. Druga sprawa to, że mój men kocha grubsze babki i uwielbia każdą nową krągłość na moim ciele no i oczywiście kocham się objadać, a mąż kocha dokarmiać mnie równie mocno jak mnie samą. Sama nie wiem, dlaczego i skąd to mi się wzięło, chyba miałam tak od urodzenia. Zaczęłam jeść po dwa obiadki, duże desery, ostatnio nawet podwójne śniadania – mąż wstaje o 5 rano robi wielkie śniadanie, budzi mnie i karmi mnie tym co zrobi w łóżku, a później wychodzi do pracy a ja zasypia z pełnym brzuchem ;) i budzę się na drugie śniadanie, które zjadam z teściową, a później podobna sytuacja z obiadem. W efekcie budzę się i idę spać z pełnym brzuchem i kg przybywa, ale mąż teściową powtarzają mi, że mimo iż mocno zaokrąglił mi się brzucha, to w porównaniu do biusty, który też jeszcze urósł nie jest wcale taki duży i powinnam jeść w dalszym ciągu ile tylko chcę i mogę. Mąż chce bym była jego Wenus z Millo ;) Jak mnie oceniacie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować