Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usta jak czereśnie

po co tu włażą na to forum

Polecane posty

Gość usta jak czereśnie

osoby które widać że nienawidzą dzieci, obrażają matki, kobiety w ciąży, osoby piszące o swoich problemach macierzyńskich. pełno tu osób które tylko czekają na topic "ostra biegunka u córki" żeby ponaśmiewać się z chorego dziecka i pełnej obaw matki. Po co? leczą kompleksy że nie mają dzieci, wyżywają się bo miały nieszczęśliwe dzieciństwo, czy z nudów chcą dowalić zmęczonym kobietom, które 24/h opiekują się pisklakami i chcą podzielić się doświadczeniem z innymi matkami. po co tu włażą te "uprzejme" osoby? pytam?

Gość usta jak czereśnie
teraz nie ma odważnego, który napisze że dzieci są blee, matki w ciąży to potwory a macierzyństwo to błąd w ewolucji?

Gość etammmmmmmmmm
to poprosu idealne znudzone zyciem mamy które lubią prowokacje na innych forach sa miłe a kafeteria anonimowa to pod pomarańczowym kolorem wszystko napiszesz :)

Gość usta jak czereśnie
:o

Gość wes sie poloz
i odpocznij ;]

Gość katarszyna bąs
ja też nie wiem co to są za kobiety ale mam taką koleżankę która właśnie gardzi takimi mamusiami nosi wielkie tipsy na 2 cm uważa że kobiety które mają dzieci to biedota i są niewykształcone

ja piszę czarnym i nic mnie tak nie wkurza jak milion tematów typu " zaczynam starania od 2009 roku, kto ze mną" , "staraczki łączmy się", "rodzę w sierpniu, rodzę w maju, styczniu, wrześniu. Niech mają jeden temat i tam se piszą o swoich przeżyciach. Co do dzieci nie lubię ich i jestem za aborcją. Skoro kogoś córka a biegunkę, to w takich sprawach należy się skierować do lekarza nie do kafeterian...

Gość usta jak czereśnie
tylko czemu raz piszą jakie mają słodkie dzieciaczki, jakie macierzyństwo jest cudowne, że wszystkie bobasy są wspaniałe, a zaraz czytam jak np. jakaś matka wrzuci zdjęcie do głosowania, że ma "ohydnego potwora, nie zagłosuje bo dziecko jest koszmarne, tłuste, matka jest chora, bo robi dziecka idiotę, a dziecku nic nie pomoże bo 90% populacji kafe twierdzi zgodnie że to chyba jakiś Down, albo pomyłka" aż miło się czyta...

Gość usta jak czereśnie
diewuszka to co robisz w środowe przedpołudnie na forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie"?

Gość etammmmmmmmmm
dobr biedne bo mają dzieci hehe

Gość usta jak czereśnie
a co do tej Twojej biegunki, to często matki, które mają kilkoro dzieci wiedzą lepiej jak się zając takim dzieckiem, niż lekarz, który ma przedemną i po mnie 10 pacjentek i chce tylko oczyścić poczekalnię.

Gość a ja..........................
Ruskaja...-A nie uwazasz,ze takie fora sa dla kazdego?tak samo jak ty i mamusia zmartwiona choroba dziecka ma prawo tu napisac i tyle,a ty nie musisz wchodzic na fora,ktore nie interesuja ci i ktorych tresc uwazasz za glupia lub niepotrzebna. Ja wchodze na takie topiki,ktore mnie interesuja,jesli widze temat,ktory mi nie odpowiada,nie zagladam tam i tyle.A ludzie,ktorzy wchodza na temat im nieznany i wysmiewaja sie tam..coz to swiadczy tylko o nich i mysle,ze ignorowanie takich TROLLI to jedyny sposob:)

zgadza sie. nie ma dzieci,nie potrzebuje rady,w ciaże tez zachodzić nie planuje..ba jest nawet za aborcją ,ale na kafe w takim dziale siedzi i pewnie głupoty wypisuje...:O

Gość a mi sie nie podoba
ze prawie 0 postow o porodzie... glownie o ciazy i wychowaniu.

Gość ale Ruskaja co ci to
przeszkadza, idx na inny topik. Co cie w tym interesuje? :D

Gość etammmmmmmmmm
dokładnie po co ktos kto nie ma dzieci nie jest w ciąży nie planuje itp wchodzi na forum ciąża poród macierzyństwo !!!!!!!! niech pisze na życie uczuciowe, erotyczne, itp albo na Antykoncepcja to forum dla tych co się wystrzegają ciąży czy to tak ciężko zrozumiec dla kogo jest forum po to są fora tematyczne !!!!!!!!!!!!!!!! Ja szanuje laski które nie chcą miec dzieci i np na forum o aborcji nie pisze ah jak ja uwielbiam dzieci wy jesteście głupie

Gość DO RUSKIEJ DZIEWUSZKI
FORUM "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie" JEST WŁAŚNIE PO TO ŻEBY PISAĆ NA NIM O CIĄŻY, TERMINACH, OBAWACH, STARANIACH, BIEGUNKACH I WYMIOTACH. TO NIE FORUM POLITYCZNE, EROTYCZNE ANI KOŚCIELNE ŻEBY PISAĆ O TEMATACH KTÓRE MOGĄ ZAINTERESOWAĆ OSOBĘ BEZDZIETNĄ, NA 1 MIEJSCU POSIADAJĄCA TIPSY I FLUID ZA 199ZŁ. TO MIEJSCE DLA MATEK I KOBIET W CIĄŻY. SWOJE PRZEMYSLENIA ZOSTAW DLA SIEBIE,LUB PISZ W TEMACIE "ABORCJA, NIENAWIDZĘ MATEK, PIELUCH I BACHORÓW" TO NIE MIEJSCE DLA CIEBIE I ZASTANAWIAM SIE PO CO TU PRZYLAZŁAŚ

jasne, że każdy ma prawo. Tylko warto pomyśleć za nim się coś napisze. Nie przeszkadzają mi staraczki, niech se piszą. Ale zakłądają setki tematów o tym kiedy rodzą. Może pisać, o przebiegu vhoroby jak wyleczyła. Ale niech nie pyta kafeterian, bo nikt tu normalnej odpowiedzi nie udzieli. Jak ma się problem to idzie się do specjalisty anie do wykwalifikowanego forum jakim jest kafeteria

I BRAWO ZA ZNAJOMOŚĆ J. POLSKIEGO. JEDNO ZDANIE I BYK KTÓRY WYŚMIAŁA MOJA 7-LETNIA CÓRKA. ŚWIEŻE- PISZEMY PRZEZ Ż. NIE CHODZIŁAŚ DO PODSTAWÓWKI, KLAS 1-3?

Gość katarszyna bąs
bezsens :-O nienawidzi dzieci, nie chce być w ciąży a siedzi tu na forum jak mnie nie interesuje piłka nożna to nie włażę tam na forum, nie przesiaduję i nie wypisuję że to głupi sport w jakim celu taka menda tu siedzi i ubliża kobietom, twoja matka też była w ciąży i cię urodziła, po co tyle pogardy

ale ja nikim nie gardzę, w przeciwieństwie dokobiety któa uznała, że liczy się dla mnie tylko fluid za 200 zł. To chyba jest brak szacunku do tego, że nie lubię dzieci i jestem za aborcją

CHYBA Z 5 OSÓB SIĘ CIEBIE ZAPYTAŁO " PO CO TU PRZYLAZŁAŚ". ODPOWIEDZ NA PYTANIE I ZMYKAJ ROBIĆ MAKE-UP, BO NIE MA TU MIEJSCA DLA CIEBIE. FORÓW TEMATYCZNYCH JEST NA KAFE CHYBA Z 30. TY WYBRAŁAŚ TO, KTÓRE W OGÓLE SIĘ CIEBIE NIE TYCZY, I OBRAŻASZ PISZĄCE NA NIM OSOBY. GRATULACJE. NO CHYBA ŻE MASZ 14 LAT, TO MOGĘ ZROZUMIEĆ NIEDOJRZAŁOŚĆ, GŁUPOTĘ I DZIECINADĘ JAKĄ TU ROBISZ. :o

Gość etammmmmmmmmm
nie masz ruskaja ...... rac Ja np zawsze zadaje pytanie na kafe i odp co nie znaczy że tylko tego słucham a doktora omijam z daleka jak by tak bylo wchodziłabym na fora dla ludzi chorych (gdzie można wymienić się doświadczeniami i problemami z chorobą) a tu jak ktoś zada pytanie np który krem dobry dla dziecka itp to chyba normalne poczyta wypowiedzi innych a nie będzie z taką głupota latal do doktora które pamersy lepsze z biedronki czy tesco

niech pyta o kremy nalepsze. Ale jak dostanie ktoś wysypki to co mogą kafeterianie zdziałać? Nie wydaję mi się, żeby lekarze tu siedzieli i badali przez internet. \\ Zobaczyłam super temat: \"po co tu włażą na to forum \", do chuja pana, chciałam udzielić odpowiedzi autorce. Udzieliłam.

Gość =ooop===
Ruskaja_Djewuszka - uwazaj, bo cie idealne matki-polki zaraz zjedza ;)

DZIEWCZYNO, A CO TY BĘDZIESZ DECYDOWAĆ O CO MOGA PYTAĆ MATKI, A O CO NIE. NIE MASZ I NIE CHCESZ MIEĆ DZIECI, A ZACHOWUJESZ SIĘ JAKBYŚ BYŁA POŁOŻNĄ MAJĄCĄ DZIESIĘCIORO DZIECI. NIE MASZ POJĘCIA O JAKIMKOLWIEK WYCHOWANIU, A SUGERUJESZ CO MAJĄ ROBIĆ MATKI, O CO MOGĄ PYTAĆ, A Z CZYM MAJĄ LECIEĆ DO LEKARZA. JUŻ PISAŁAM ŻE MATKA CZASEM WIE LEPIEJ CO MOŻE POMÓC DZIECKU NIZ LEKARZ, KTÓRY OBEJRZY GARDŁO I PRZEPISZE LEKARSTWO, ZA KTÓRE DOSTANIE PREMIĘ OD PRODUCENTA. BĘDZIESZ MIEĆ DZIECKO (ALE LEPIEJ NIE MIEJ) TO BĘDZIESZ PISAC PSEUDO-RADY. TERAZ SPADAJ NA "ANTYKONCEPCJĘ" I NIE DENERWUJ LUDZI.

Gość =ooop===
DO RUSKIEJ DZIEWUSZKI - a ty poczytaj sobie o netykiecie :D i nie krzycz,