Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usta jak czereśnie

po co tu włażą na to forum

Polecane posty

Pytajcie o co chcecie. Tylko wiedzcie, że pytanie jak pozbyć się biegunki, są głupie. I nie przekonują mnie twoje argumenty. Ja wolę iść do lekarza niż słuchać rad kafeterian. On skończył studia, i wie co robi.Dobrze, że dostanie premię. musiał się uczyć bardzo dużo żeby zdobyć taką posadę. I ma pojęcie o tym co mi przepisuje

Gość katarszyna bąs
ale ruskaja bezsensowne argumenty wszędzie tak pytają np na Zdrowiu, że serce boli, że włosy wypadają albo guzek w piersi i sobie gadają czują potrzebę rozmowy na ten temat dla ciebie nie rozmawiać tylko lekarz

Gość ojojojojojojo
usta jak czereśnie i cala reszta - czemu wy sie tak od razu denerwujecie. Zadalas pytanie ogolne po co tu wchodza takie ktorym nic do ''waszych'' tematow. Nie napisalas ze proszisz o odpowiedz jedynie matki, ciezarne i planujace zajsc w ciaze. Wiec chyba sprawiedliwie jest wysluchac drugiej strony..albo inaczej nazwac topik

Gość ikaaa83
no własnie, nawiazujac do tematu oto świeża wypowiedz jakiejs inteligentnej osoby: "pffffff sram na wasze dzieci bylo nie robic bachorow a teraz żebrzecie o glosy zeby pieluchy wygrac blahahahahahahahahahaahahahahahahahha" co o tym myslicie?

Gość katarszyna bąs
to sie nazywa inteligentna wypowiedź drugiej strony

Jako częsty uczetnik działu \"Cąża poród...\" oraz założyciel i animator stalego topiku :\"Toksoplazmoza - nie lekceważcie tego zagrożennia\" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912&start=0 wyrażam staniowczą dezaprobatę dla obrazania uczuć macierzyńskich czy też szerzej - rodzicielskich naa forum z zwlaszcza na naszym dziale. Służyć om ma wymianie informacji doświadczeń, opinii ludziom pragnącym mieć i troszczyć się o potomstwo. Jeśli ktoś nie che mieć dzieci - jego wybor. Nie powiniemn jednak obrażać tych ktorzy chcą gdyż jest to niezgodne z prawem, regulaminem cafe i dobrymi obyczajami. Proponuję wszelkie zauważone ekscesy zglaszać na śmietnik a uwadze Wysokiej Moderatorii polecam ten problem.

Gość ojojojojojojo
takich glupich wypowiedzi mozna sie doszukiwac z obu stron - ale czy o to chodzi? Jakos neidawno czytalam topik o dziewczynie ktora sie upierala ze bycie zona = jak najszybciej bycie matka i wyzywala te co dzieci nie chca.

Gość jajajajajajaja
Ruskaja szkoda,że Twoi rodzice nie byli za aborcją. to jest ten typ człowieka,który tylko piernie i leci do lekarza więc nie dziwcie się. najlepiej to olewac takich ludzi..

Gość co za bzdury z doopy wzięt
co mamuski prawda w oczy kole??????? najpierw mnoza sie jak kroliki a potem "prosze zaglosuj na moje dziecko" oddaj glosik na dzidzie moja blablabla na pieluchy ich nawet nie stac tylko robia z siebie idiotki hahaahahahaha

Ten argument jest dla mnie poniżej poziomu :szkoda, że twoja matka nie myślała o aborcji\\\\\\; itp. No szkoda. Nie byłoby mnie tutaj. Ale jestem. Nie przeszkałcajmy tego tematu o za czy przeciw aborcji.

Gość jajajajajajaja
Ty robisz z siebie idiotke.. czyli wszyscy ludzie którzy udzielają się w różnych konkursach, teleturniejach tez są idiotami bo poszli wygrac kase?????? Dziewczyna prosi o glosy bo moze np dostac roczny zapas pieluch to oczywiscie jest zla bo ja nie stac na pieluchy.. smieszne bardzo..

Gość madzik1243
ja biore udzial w takim konkursie i nie uwazam sie za idiotke, dlaczego mam nie zgłosic mojego maluszka skoro po to te konkursy sa robione??? i nie robie tego bo nie stac mnie na pieluchy!!!!!

hahahaha wiem ze tu 80% bab zebrze o pieluchy wystawiajac facjaty swoich bobo(niekoniecznie ładnych) na widok publiczny . codziennie mozna natknac sie na 20 tego typu topikow.

Gość katarszyna bąs
te konkursy to taka zabawa, oglądanie dzieci, chwalenie się nagrody tam jakieś ale te babsztyle są złośliwe co piszą - "bo na pieluchy nie stać " żenada

a jak ktos nie chce ogladac malych obslinionych pasztecikow?

Gość madzik1243
a jak ktoś nie chce ogladac to po co wchodzi w ogole na fotum o dzieciach???????? dla mnie to jest przyjemnosc ogladanie dzieciaczkow

bo na glownej pojawia sie 100 topikow??? czlowiek wchodzi z nadzieja ze ujzy cyca badz zylastego penisa a tu co? geba dzieciaka

Gość to nie wchodzi na taki temat i
nie obraza innych bo nie musi ich oglądać .... proste prawda

Gość madzik1243
widac ze czegos ci brakuje a nie tedy droga, zmien forum!!!!!

Gość mmijan
ja rozumiem ze jak ktos ma jakis powazny problem, to chce zasiegnac porady na forum, ale musicie przyznac drogie mamy, ze niektore tematy zakladane na tym forum sa tak zenujace, ze sie nie dziwcie, ze sie z was wysmiewaja... np. notorycznie zakladane sa tematy pt. co dajecie swojemu ... mies maluszkowi na sniadanko czy kolacyjke (tak jakby wielkim wysilkiem byloby skorzystanie z szukaj portali dla dzieciakow) - oczywiscie w trakcie rozwoju tematu, zaczynacie sie wzajemnie obrazac i wyzywac od wyrodnych matek, bo ktoras daje parowke czy jajecznice, a wg innych jest to niezdrowe. I jeszcze co mi zawsze podnosi cisnienie, czy wy musicie wszystko tak spieszczac, ze az sie chce rzygac z tej slodyczy np. buleczka, chlebek, maseleczko, paroweczka, jajeczniczka, bababek, mleczko itp. Wiec tak naprawde to nie osoby z "zewnatrz" sie z was wysmiewaja tylko wy same sie wyzywacie, wysmiewacie sie z siebie, naskakujacie na siebie itp.

co za bzdury z doopy wzięt - idź się dziecko lepiej do piaskownicy z innymi dziećmi pobaw, a nie tu włazisz i obrażasz mamy, za parę lat sam będziesz miał pewnie dzieci, zobaczysz jak to jest, wtedy mozesz sie wypowiedziec cos na ten temat A rzeczywiscie jest tak że chcemy się w tych konkursach przede wszystkim pochwalić naszymi maluchami bo wszystkie dzieci są cudne. Mój jest naprawdę fajowy, na dole jest link do filmiku z nim:)

Gość ojojojojojojo
Ja chcialam dodac (po pierwsze zgadzam sie z poprzedniczka) ze sama jestem w ciazy. Wczoraj zalozylam topik z pilnym pytaniem o laktacje i jej zatrzymanie itp. Prawie nikt ni nie odpowiedzial... I to mnie martwi ze mam problem i nikt nie chce i moze doradzic a tutaj taka dyskusja o niczym...

Gość ojojojojojojo
mialam na mysli ze zgadzam sie z ''mmijan ''

ojojojojo o ile pamietam to ja Ci na to pilne pytanie własnie odpowiadałam... takze chyba nie jest tak ze prawie nikt nie odpowiada. pozdrawiam

Gość ojojojojojojo
Tak napisalas - i za to dziekuje. Niestety przyznalas ze nie masz w tym temacie doswiadczenia wiec niestety nic mi to nie pomoglo...