Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca bombowcaaa

CZY WY TEZ TAK MACIE Z JAZDA AUTEM??

Polecane posty

Gość kierowca bombowcaaa
Ja nie napisalam,ze o zatrzymywaniu sie na ulicy ,bo mi sie tak chce.Taka glupia nie jestem ;>Ale np.za szybko sprzeglo puszcze,czy cos i ciach-zgasnie mi.A jak ten z tylu we mnie uderzy,to juz jego wina. A Tobie by sie przydala nauka z kultury,bo widze ,ze baaardzo kiepsciutko z tym u Ciebie ,eh.

tak kurwa huja wiesz!!! wielka kurwa pani ktora uwaza sie za zajebistego kiierwoce buhahaha chcialabym zobaczyc jak jezdzisz heheeh :D nara ciotoooo

Gość kierowca bombowcaaa
khia4 - to było do mnie?

nie do tamtej idiotki wszechwiedzacej :) wkurzyla mnie

hej:) ja mam tak samo...w zimie to wogole nie jeżdze ... dzis na przyklad zmusilam sie zeby do lekarza dojechac...ale powiem szczerze ze chce zaczac jeździc to moze przestane sie bać. Tak ogolnie to w zimie mialam małą kolizje wpadłam w poślizg i przelecialam przez krawężnik ... w kazdym razie oprocz tego ze auto mialo jakies lekkie usterki to bylo ok. No i praktycznie od tego momentu boje sie jeżdźic:)

Gość kierowca bombowcaaa
Mnie tak samo wkurzyla ;/ Bo uwaza siebie za jakiegos super ekstra kierowce ;/ A ciekawe jakie byly jej poczatki,w ogole jestem ciekawa jak jezdzi haha bo sie tak wymadrza

Gość kierowca bombowcaaa
No to nie jestem sama :).W koncu co to jest te 30 godzin nauki jazdy?To jest pikus do tego,co maja inni kierowcy,do ich stazu,a sie tak wymadrzaja.A wiadomo ,ze ten staz trzeba zdobyc jezdzac po ulicy,takze juz sie nie bede martwic:)

Gość jhlkhhlk
ale co mnie interesuje ze nie utrzymalas odległosci!!??? nie rozmawiamy o tym wiec chyba do innej krowy mówisz! mowimy o tym ze zatrzymywac na drodze sie nie mozna i tyle ! to chyab tobie trzba cos tlumaczyc! masz kolizje, awarie zatrzymujesz sie i oznaczasz! ale jesli zatrzymujesz sie z powodu nawalenia samochodu jak autorka debilnego tematu tolicz sie z tym ze mozesz dostac mandat, chyba ze jest to od ciebie niezalezne, studzienka, kratka kanalizacyja,emocjonujesz sie kurwa jak kot srajacy żarem,nie mozesz zatrzymac sie ot tak i pisac smsa np. na swiatlach, zatrzymujesz sie tam gdzie jest wyznaczone miejsce,zatrzymasz sie nie oznaczysz tego to ten kto najedzie wymiga sie od odpowiedzialnosci, ja nie wiem czy to takie trudne???

przestan nie ma co sie przejmowac takimi idiotami :) kazdy na poczatku jezdzi niepewnie i sie boi i nie wierze w to ze ktos od razu swietnie jezdzi.ja na poczatku tez sie balam jezdzilam w takich godzinach gdzie nie bylo duzego ruchu ale powoli wyjezdzalam na ulice gdy byl zwiekszony ruch i teraz juz sie nie boje...

Gość jhlkhhlk
a ja tam w dupie mam co wy sobie piszecie hahah kurwa jakby to mialo znaczenie! ja kocham jezdzic! od kiedy skonczylam 12 lat jezdze wszystkim co ma silnik motocykle, auta, skutery, quady itd. ale kurwa takich jak wy to nienawidze i zgadzam sie z mężczyznami że kobiety to kierowcami dobrymi nie są, czasem tylko zdarzaja sie pasjonatki,hahahah plujcie sie plujce!!! w dupie to mam!! :D hahaha

Gość kierowca bombowcaaa
jhlkhhlk - skoro juz tak dobrze jezdzisz,to moze czas zaczac pracowac nad kultura hmm??Bo jesli o to chodzi,to zal mi Ciebie i na nic Twoje,,zdolnosci''w prowadzeniu autem

noi czym sie tak jarasz?????co ty myslisz ze tylko ty uwielbiasz jezdzic ????hahaha chcialabym abys trafila mi sie kiedys na drodze oj chcialabym zobaczyc jak smigasz :D bo cos mi sie wydaje ze duzo piszesz tylko :D

Gość kierowca bombowcaaa
Ty jezdzisz od 12 roku zycia..no widzisz,a ja od tygodnia.Wiec daj czas tym.ktorzy dopiero zaczynaja ok?Wrr nie cierpie takich ldzi ,co to niby jezdzic umieja haha i sie wymadrzaja ;p

Gość kierowca bombowcaaa
No ,zapewne duzo pisze,a wcale to prawda nie jest hehe :) Pewnie przyszla tutaj sie wyzyc,ehh ci ludzie :)

Gość mam tak samoooooooo
ja mam prawko od niespelna roku, malo w sumie jezdze (nieregularnie) bo nie mam wlasnego samochodu, wiec jak przyjezdzam ze studiow to od czasu do czasu pojezdze taty autkiem. ogolnie mam stracha wyjechac sama na miasto:/ MOZE BEDZIECIE ZDZIWIONE ZE OD TAKIEGO CZASU MAM PRAWKO ALE ANI RAZU NIE JEZDZILAM SAMA. ZAWSZE Z TATA. trzeba bedzie to przelamac!! kurde ale jak ??? zachodze w glowe;/

Gość do jhlkhhlk
idz stad wypolerowac samochod bo my nie chcemy Cie tuuu!!!!!

to niech sie pani madralinska wyzywa na kim innym :D z zcasem nabierzesz wprawy i bedziesz smigac :) i kiedys bedziesz sie smiala z tego sie ze balas:) mam tak samooo--- im szybciej tym lepiej,pojedz sama np do sklepu :)

Gość Nie przejmujcie się
prawko odebrałam pod koniec grudnia ubiegłego roku. Przed każdą samodzielną jazdą samochodem (który miałam do dyspozycji od razu) emocjonowałam się i schizowałam tak samo. Bałam się po prostu tak, że aż sensacji żołądkowych dostawałam. Mija teraz 3 miesiąc i strach udało się pokonać. Jeżdżąc. Na poczatku krótkie, znane trasy. Ot, dojazd do pracy, powrót, zakupy. Później kiedy widzimy, że nic złego się nie dzieje, zaczynamy się wypuszczać na coraz dłuższe wyjazdy. Sposób jest jeden - JEŹDZIĆ. Kilka razy zgasł mi samochód, kilka razy jechałam zbyt wolno, za późno ruszyłam spod świateł. Owszem, można zostać obtrąbionym przez kogoś ... ale pokazywanie faka, czy trąbienie samemu nic tutaj nie daje. Ja się słodko uśmiecham , posyłam delikwnetowi buziaczka w powietrzu i jadę sobie dalej :) spróbujcie, to działa ! Pieniacze się zazwyczaj peszą po takiej akcji. P.S. Większość tych wiecznie spieszących się, super kierowców, co to potrafią obtrąbić po chamsku ... to niestety kobiety. Przerażająca większość.

Gość jhlkhhlk
skonczcie juz jazgotac bo rzygac sie chce!!! oo prosze jakie kulturalne babeczki pokazujace "faki" zanim zaczniecie kogos umoralniac same nauczcie sie kultury to ze ja rzucam kurwami nie znaczy ze wy te co polknely kij kulturalne obeznane maja schodzic do "mojego poziomu" tak mnie uczycie kultury a same od kuret wyzywacie tylko nie piszcie ze w odwecie, litości!!!dla mnie jestescie glupiemi pizdami dla wiekszosci kierowcow tez!! sram na wasze uwagi ja jestem zdecydowana osoba, nie wyżalam sie na kaffe, nie robie z siebie ofiary, nie wkupuje w czyjes łaski stajac po jego stronie! jestescie żałosne!

Gość kierowca bombowcaaa
Dzieki dziewczyny :) widze,ze nie jestem sama,ale mysle,ze dam rade :) przede mna jeszcze tyyyle km ,hehe :) a Ty jhlkhhlk najlepiej sie juz ucisz,bo naprawde az niemilo sie czyta Twoje wypowiedzi;/

Gość My już Pani dziękujemy

Gość aat
ja jush 8 miesiecy jezdze i ciagle sie boje ale podobno to mija po 2 latach , nabiera sie pewnosci siebie wiec glowa do gory !!

to po cholere tu piszesz..nie unos sie tym ze jezdzisz od 12 roku zycia bo niektorzy moze nie mieli takiej okazji :P nikt tutaj nie wkupuje sie w czyjes laski poprotu troche zrozumienia dla poczatkujacych .mnie nieraz tez szlag trafia jak jade za jakims matolem ale kazdy na poczatku taki jest .wystarczy postawic sie w sytuacji poczatkujacego albo przypomniec siebie jak sie jezdzilo na poczatku!!!

Gość bedzie dobrze ......
lepiej wolno niż potem żałować . Jeżdze od kilku lat ale pamietam swoje początki .... piszesz że jeździsz prawym pasem to pewnie na wojska polskiego albo łódzka.... wyrobisz sie tylko musisz jeździc duzo , tylko tak można nabrać jakiegoś doświadczenia i pewności powodzenia

im wiecej sie jezdzi tym wiecej nabiera sie wprawy

NIE.nie jeżdżę :D dzięki Bogu...ale zapewne panikowałabym,jakbym jeździła autem...

Gość kierowca bombowcaaa
Dokladnie o tych ulicach mowie :) Dzieki Wam za zrozumienie :) Mam nadzieje,ze w im dluzej bede jezdzic,tym bedzie lepiej :) Musze juz uciekac,bo dzis wlasnie prowadze auto i to na drugi koniec miasta;/ A o 14-15 sa niezle korki ,wrr. Milego dnia Wam zycze i spokojnych drog :)Papa:*