Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miśka90090

Ratunku moja mama znalazła u mnie rzeczy którymi sobie dogadzam!

Polecane posty

Dziś rano gdy jeszcze leżałam sobie w łóżku moja mama weszła do mojego pokoju bo chciała wziąśc z szafki firankę i znalazła tam...kiełbasę! dodam że użyłam tej kiełbasy jako sztuczny penis którego owinełam w kondom i wieczorem tak sobie dogadzałam i tą kiełbasę miałam rano wyżucic ale nie zdążyłam... Tak wogóle to rodzice robią remont w moim pokoju i wczoraj też mama znalazła przez przypadek paczkę prezerwatyw głębojo zchowaną pod ciuchami w mojej szafię! Ludzie co mam robic tak jest mi teraz wstyd nie chciałam żeby tak wyszło. Na szczęście zaraz moja mama idzie do pracy ale wątpię czy kiedyś o tym zapomni....

właśnie nic nie mówię ale jak znalazła u mnie wczoraj kondomy a dzisiaj kiełbasę to co sobie pomyślała? napewno nie to że chciałam ją zjeśc...

Gość zrazy z ekstazy
co za marnotrawstwo :o skoro kielbasa byla w kondomie to moglas ja pozniej do lodowki wlozyc a nie wyrzucac :o a dzieci w afryce gloduja 😭

hehe, ja na miejscu Twojej mamy nie pomyślałabym,że mam taka córke która używa kiełbasy nie wiem do jakich celów, nie martw się

Spełniły się moje największe koszmary! ale moja mama weszła do mojego pokoju naprawdę bardzo wcześnie i musiała zajrzec akurat do tej półki gdzie nie trzeba:(((....

Powiedz,że nie wiesz skąd wzięła się kiełbasa i opowiedz mamie śmieszną historię jak wróci,że chyba w nocy lunatykowałaś, bo kiełbasa się znalezła w Twojej szawce, heh

"użyłam tej kiełbasy jako sztuczny penis którego owinełam w kondom" - to mnie rozje8ało :classic_cool:

Moja mama narazie nic mi nie wspomina na ten temat, ona jak zobaczyła tą kiełbasę to się zapytała''Co robi ta kiełbasa w szafie? a ja powiedziałam żeby wyszła...no i wyszła

Gość Rafał z Torunia
A co to była za kiełbasa?

Gość gość
Ja kupiłem nadturbator dla mężczyzn nikt go jeszcze nie znalazł na bateria oraz usta.

Gość Ja_Dyzio
kiełbasą się bzykałaś ? klękajcie narody ! Matka sobie pomyślała, że szykujesz suchy prowiant i idziesz na wojnę koreańską z jankesami , gorzej jakby znalazła dyszel od wozu drabiniastego w szafie, to byłby problem.