Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do_dzik

Pytanie do kobiet, które rodziły....

Polecane posty

Gość Do_dzik

Witam, mam takie pytanie, może któraś z Pań pomoże? Mianowicie jeśli ma się silne obiawy Zespołu Napiecia Przedmiesiączkowego (bóle piersi, wzrost wagi, napięcie nerwowe...itd), to czy w miesiącu zajścia w ciąże te objawy są silniejsze, słabsze, czy w ogóle nie powinno ich być?

Gość SDCABGRFHT
u mnie były silniejsze objawy. Podczas Pms aż tak mnie piersi nie bolały, nie byłam tak rozdrażniona i zadziorna.

Gość Do_dzik
dziękuję za odzew! W sumie, to chciałabym być w ciąży- jeszcze chwila, zanim będę mogła zrobić test, i tak się wpatruję " w siebie" jak głupia:)

Gość u mnie byly mniejsze
piersi mnie bolaly, ale inaczej (podczas pms bolaly po boku, a od samego poczatkku juz we wczesnej ciazy sutki i ich okolice), poza tym brzuch mnie mniej pobolewal niz zwykle co miesiac i bylam ogolnie o wiele mniej nerwowa, tylko miala ogromny apetyt (pamietam jak 4 dni przed data spodziewanej miesiaczki bylismy z meze na weselu i ja w kolko bylam gloda i ciagle cos jadlam, az moj maz sie spytal co ja dzis tak duzo jem :) )

Gość u mnie też były mniejsze
byłam ospała, było mi słabo i co chwila chodziłam siku, brzuch pobolewał jak na okres, ale słabiej, piersi lekko nabrzmiałe, dość mocno bolesne, temperatura 37,2 utrzymująca się przez cały dzień na stałym poziomie zmierz sobie temperaturę ! normalnie pod pachą, jak masz powyżej 36,8 to jest duże prawdopodobieństwo :), ale mierz przynajmniej ze 3 razy na dzień, rano i wieczorem temp. powinna być stała

Gość Do_dzik
hi hi:)Fajnie.W sumie to wiem, że na podstawie obserwacji, to nic nie można stwierdzić na 100%, ale ten czas do zrobienia testu dłuży się niemiłosiernie:)

Gość SDCABGRFHT
wtakim razie trzymam kciukasy, żebys ujrzała upragnione 2 kreseczki !!!

Gość Do_dzik
No właśnie temperaturę mam ok:) Mierzę zawsze rano i mam od chwili owulacji (robilam test) 37, 2 cały czas:), więc nadzieja jest, zresztą umiera ostatnia, jak to mówią. Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Ja tez trzymam, bo swietnie wiem co to znaczy czekac na dwie kreseczki :)

A no wlasnie, z ta tempka tez sie sprawdza nawet, jesli nie prowadzisz badan co rano przez caly cykl. U mnie tez sie przez kilka dni utrzymywala tak ok 36,8 (ale ja mam ogolnie nizsza temerature niz ksiazkowa, bo u mnie normalna tempka to 36,2-36,3)

Gość u mnie też były mniejsze
to i ja trzymam kciuki ! Ja też miałam dokładnie 37,2 , test zrobiłam 18 dni po owulacji i od razu wyszły dwie grube krechy :)

Gość Do_dzik
Wiem właśnie, że nie musi być powyżej 37 stopni, ważne, żeby była wyższa od tej, którą się ma zazwyczaj!:) W pierwszej fazie cyklu mialam 36, 6 - 36, 8 max, więc....może:)

Gość Do_dzik
To nie były zwidy i przewidzenia! Mam dwie kreski na teście, co prawda druga bardzo blada, ale jest!!!!!Huuuurrrraaaa!:)