Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agent123

Klimat planety ulega szybkiej destabilizacji.

Polecane posty

W wyniku globalnego ocieplenia, postępuje destabilizacja klimatu naszej planety. Coraz częściej, na całym świecie (a w tym w Polsce) może obserwować gwałtwone zmiany pogody, rozmycie się pór roku i nasilenie ekstremalnych zjawisk pogodowych. Zwiększa się zasięg pustyń (które i tak zajmują już 1/3 lądów). Podnosi się poziom wszechoceanu. Z upływem czasu walka o przetrwanie na Ziemi będzie stawać się coraz trudniejsza. A wszystko przez nadmierną emisję dwutlenku węgla do atmosfery, którą ludzkość nadal zwiększa.

i to jest brutalna prawda,destabilizacja klimatu ma niewatpliwy wplyw na postepowanie i sposob myslenia homo sapiens. Na calym swiecie (a w tym w Polsce) mozna obserwowac gwaltowne zmiany pogody ducha,rozmycie sie wartosci , zasad i nasilenie eksremalnej metamorfozy fizycznej i duchowej. \"Z upływem czasu walka o przetrwanie na Ziemi będzie stawać się coraz trudniejsza.\" Gwaltowny wzrost suczej populacji zakloci rownowage ekosystemu,a nieustajace miedzy nimi walki o ostatnie osobniki meskie (znacznie slabsze i gorzej znoszace wszelkie zmiany) ... doprowadzi do calkowitej degradacji ekosystemu,a nawet jego zniszczenia.

Chyba że w wyniku globalizacji i braku terenu do podbojów nowycch terenów największe mocarstwa rozpoczną wojnę atomową - problem będzie rozwiązany na kilka tysięcy lat, bo następna wojna będzie na kamienie... ;)

Moim zdaniem jesteś 777-X czy jakoś tak. Zmiana klimatu to naturalna kolej rzeczy, ponieważ tak się działo od zarania dziejów. Ocieplenie o którym tak namiętnie wypisujesz pod niektórymi nickami to JEDNA Z TAKICH właśnie zmian... A to co emituje ludzkość do atmosfery do niewielki procent tego co może zrobić JEDEN wulkan w ciągu tygodnia...a wiadomo, że czynnych wulkanów jest kilkadziesiąt. Moim zdaniem jesteś dupa :classic_cool: - reasumując...

W.Ceyrowsky Chyba że w wyniku globalizacji i braku terenu do podbojów nowycch terenów największe mocarstwa rozpoczną wojnę atomową - problem będzie rozwiązany na kilka tysięcy lat, bo następna wojna będzie na kamienie... i znikna slabe,nieprzystosowane do zycia jednostki. Homo erectus zawladnie swiatem. Silny,umiesniony, z malutkim mozdzkiem - bedzie wciagal kobiete za wlosy do jaskini i dajac upust swojej zwierzecej chuci,pokaze jej miejsce w grupie. A ona bedzie udawala,ze boli i nie chce,bedzie gryzla i drapala. Bedzie sie dla niego malowala i z czasem nauczy sie nim manipulowac. On,zeby jej zaimponowac... zaostrzy kamien,wiecej upoluje i narysuje na scianie jaki byl dzielny podczas polowania. Ona bedzie go podziwiala i z niesmialym usmiechem przyjmie pierwsze kwiatki od niego .To nic,ze ku jego zaskoczeniu ona je zje. Nastepnym razem ulepi jej wazonik. tylko ta wojna na kamienie ..... :O

Jeżeli dojdzie do wojny nuklearnej, to nie przetrwa jej nikt i następnej wojny już nie będzie. To będzie koniec zupełny i ostateczny.

Gość wiesz teoria teorią
jak przezyje choc jedna malpa - to potem juz z gorki raczej małpy dwie bo z krokodylem to się ona nie skrzyżuje :classic_cool:

Pomarańczowy Skurwysyn Jak zwykle "wtrancając" się między wódkę a zakąskę pozwolę sobie zapytać: No i po kiego ch*ja Wacława na erotycznym ten topik a jak napisze,ze lubie bzykac sie w deszczowa pogode - to gdzie mam napisac ? na meteorologicznym ? ;)

Gość prawiczek ekwilibrysta
:classic_cool: znaczy pani pogodynka ?

doznaję niebiańskich ograzmów gdy niż sprowadza na niebo piękne Culumbusy.

Mam wiatr w spodniach spowodowany znacznym skokiem ciśnienia :classic_cool:

od cebuli to się kuli :) a od kiełbasy to rosną .... wąsy :)

prozą życia są kobiety piszę wierszę dla podniety ! o !

gubię rymy patrzę w niebo bo kobiety mi potrzeba !

dobra dość pajacowania wracam do programu pisania

Goże mi! Panie Wołodyjowski, larum grają!

Program pisze! Wow. A o czym? Albo do czego? NIe wiem jak pytanie zadać.

Kobiety pozostanę dla mnie w sferze marzeń a szkoda bo jak nic przydałby się by zmienić losu mego stan i bieg wydarzeń smakowity i soczysty cyc

poukładajcie sobie wers 2 i 4 tak aby się rymował bo mnie już od tego boli głowa. to takie rymy częstochowskie są ;)

Rym raczej ekwilibrystyczny :D:D:D Ale i ten przyjmieny jako dowód Twego... Czego? W sumie. NIe mam pojęcia.