Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grayna

Prosba dla wszystkich Kobiet Bardzo wazne !!!

Polecane posty

Gość Grayna

Witam wszystkie kobiety prosze was o pomoc a dokladnie o ocene moich prac. Jestem krawcowa z 25 letnim stazem i posiadam swoja pracownie kolo Warszawy dokladnie w Koby£ce. Chcia£abym sie dowiedziec czy podoba Wam sie moje szycie. Szyje wszystko na zamówienie od drobnych sukienek do profesjinalnych sukien slubnych za naprawde konkurencyjne ceny. Prosze nie myslec stereotypami ze nie op£aca sie szyc u krawcowej bo jak marzysz o sukni wieczorowej ale nigdy nie mog£as jej znalesc w sklepie ja spe£nie Twoje marzenie zapraszam na moja strone www.studiomodygrejs.pl .Dziekuje za poswiecony czas i do zabaczenia. Grazyna

już obejrzałam stronę, powiem Ci że bardzo zachęcająco wszystko wygląda;) Niedługo będę potrzebowała żakietu, więc na pewno się do Ciebie zgłoszę;)

Gość Grayna
Dziękuje bardzo i zapraszam co do pracowni to znajduje się niedaleko stacji PKP okolice bloków na Rumuńskiej na stronie www.studiomodygrejs.pl jest mapka zapraszam i czekam na komentarze.

Gość Fajnie to wygląda
ja mieszkałam jakiś czas temu w tych nowych bloczkach na Duńskiej , całkiem niedaleko ... szkoda ,że wtedy nie wiedziałam ,że takie cuda tam szyjesz ... teraz mieszkam w Katowicach to już niestety za daleko mam :(

Gość olscjoplska
Grayna :-) cwana z Ciebie osobka ;-) darmowa reklame sobie znalazłas ;-)

Gość Grayna
Muszę sobie jakoś radzić w tych trudnych czasach ;)

Bardzo super kurde wybiorę się do Ciebie masz oryginalne wzornictwo podoba mi się na Twojej stronie ta czerwona suknia bardzo fajna jaki to rozmiar??? Albo zadzwonię do Ciebie jutro kurde może znalazłam swoją krawcową hi hi bo mam wesele w czerwcu a nie mam w co się ubrać.

i to wszystko kobiety co z wami proszę o pomoc w ocenie i rady co chciałybyście żebym uszyła.

Gość marcepanowbrak
ja Ci powiem, ze jak robisz zakladke cennik , to dobrze byloby gdyby tam rzeczywiscie byly ceny chociaz takie wielkowe bo cos co dla ciebie jest rosadna cena...moze byc cala moja wyplata

Gość marcepanowbrak
widełkowe

Dobrze postaram sie wstawic ceny przykladowe choc uwierz ze naprawde nie jestem droga.Dziekuje za komentarze

Gość Grayna
Dziękuje

Gość a_b_c_
stroje ciezko mi ocenic, bo sa zupelnie nie w moim stylu, ale ratunku, popraw te ortografy w dziale \"uslugi\". \"znaleść\" -> \"znaleźć\", \"doractwem\" -> \"doradztwem\". i bedzie ok :)

Gość Grayna
Nie wiem o co chodzi przecież jest poprawnie ;)

HM a nie uważasz że sukienki krojem są do siebie bardzo podobne .Albo kokardka albo pasek z ( troche jarmarczną ) klamerką

Gość krytyczna i to bardzo
wygladaja na wykonane bardzo solidne i dokladnie z 3 bylabym nawet zadowolona podejrzewam,ze szyte wg gustu klientek, wiec o tym dyskutowac zbytnio nie bede, moge tylko zyczyc pan o lepszym guscie, zeby i Pani mogla sie wykazac czerwony i bialy komplecik oraz brazowa sukienka po odrzuceniu klamry- jak najbardziej klamry troche tandetne, ale znajac powszechny gust nie dziwie sie, ze sa zycze powodzenia

Gość krawcowa
wszystko "na jedno kopyto" jeśli to nie pani projekty tylko klijętek to ok. Są fatalne. troche inwenci twórczej. czy solidnie wykonane to ciężko stwierdzić zawsze o krawcowej świadczy środek bo to jest ukryte. powodzenie i mnustwo klijętek.

Gość Grayna
200 zl cena koncowa

Gość Grayna
do krawcowej Kobieto co z twoja ortografia !!!

Gość alekejeheg
bardzo fajne sukienki odezwe się jutro bo jedna mi się bardzo podoba