Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizia pończoszankka

Dziewczyny, jakie pończochy?

Polecane posty

Gość fizia pończoszankka

Nie używam w ogóle pończoch i jestem nie w temacie. Bardzo prosze i radę, jakie pończochy lepsze - z pasem czy samonośne? Słyszałam, ze samonośne albo uwierają albo sienie trzymają?

Ja nosze tylko samonośne, z silikonowymi paskami. Nigdy mnie nie uwierały, nie spadły, nie odparzały skóry.

Gość z pasem jeśli nie masz ud jak
stal. bo wpijają się odrobinkę w ciało i widać zagłębienie przez tkaninę sukienki.

Gość z pasem jeśli nie masz ud jak
bo samonośne wpijają się... miało być;)

Gość patilllllka
ja nosze samonośne czesto i nie wpijaja mi sie i nigdy nie spadły bardzo je lubie i mysle że na qwesele tez takie kupie

Gość kupilam samonosne kiedys
do sukienki, nie znalam zadnej opinii na ich temat, nawet nie wiedzialam ze takie cudo istnieje i bylam bardzo zadowolona. wytrzymaly calego sylwestra a potem i bal maturalny i niejedna impreze. wciaz sa cale, chyba ze stali ;) silikonowi nie mam nic do zarzucenia, jak trzymal tak trzyma.

Gość kupilam samonosne kiedys
yyyy, nie maturalny a magistralny ;) heh

samonosne sa super jak dla mnie,nosze do kiecek. polecam. choc na slub sama mysle o pasie..ciekawsze ;)tylko jak to sie nosi??? czy to wygodne?

ja wole samonośne, bo są wygodniejsze i nie muszę się martwić o to czy się nie odepną i nie zsuną. poza tym jest problem z korzystaniem z toalety bo muszę wtedy zdjąć całą konstrukcję, a nie tylko majtki ;) te do pasa ubieram tylko na rozbierane randki :P