Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2009 przeklęte mamidło powitajmy wiosnę szczęśliwe i radosne :) zrzućmy grube ciuchy! ruchy ruchy :D)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co lepic balwana Napisano Marzec 26, 2009 kiedy mamy pijawke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlackCoffee 0 Napisano Marzec 26, 2009 ja już od tygodnia noszę wiosenną kurtkę i utopiłam dwie marzanny na nk:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iaseczka owieczka 0 Napisano Marzec 26, 2009 Nowy topic wierszowany a tu człowiek niedoinformowany! U mnie śnieżek, u mnie mróz żeby ciepło było już! Nie dość że zimą się martwimy to jeszcze godzinę krócej śpimy! :-) Lusesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Marzec 26, 2009 jestem za!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 26, 2009 Cóż.. z Pijawą polepiłbym bałwana.. nawet w sweterku.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 27, 2009 ptaszydła świergają wesoło latają :P natchnienia mi brakuje coś cienko rymuję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Marzec 27, 2009 Pojawiłam się tutaj by zakomunikowac, że zapierdalam z buta do Pacanowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 29, 2009 pobieram zaliczkę i jutro ruszam w miasto mam ochotę na czekoladowe ciasto :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luska a w dupe pasem chcesz Napisano Marzec 29, 2009 ? ja ci dam ciasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 29, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luźne kokoty Napisano Marzec 30, 2009 nie mają nic do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach