Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata nr 1

Prośba do facetów na wiosnę FACECI PRZECZYTAĆ

Polecane posty

Gość agata nr 1

Mam taką prośbę w związku z nadchodzącą wiosną ponieważ niechlujstwo polskich mężczyzn mnie drażni -dzinsy pierze się przynajmniej raz na dwa tygodnie i nie chodzi sie w nich po kilka miesięcy ! -kupić sobie przynajmniej dobry zapach wg gustu za 200 zł, wtedy sie nie ulatnia szybko ,starczy na długo -nie pić codziennie piwa wieczorem tylko codziennie wieczorem spacer albo bieg -zmieniać skarpetki codziennie i bieliznę -buty tylko skórzane a skarpetki bawełniane to wtedy stopy nie cuchną i nie kisną we własnym pocie -krawaty w tym sezonie nosimy gładkie, na okazje błyszczące -regularnie chodzić do fryzjera i myć głowę codziennie -palenie papierosów jest niemodne i obciachowe narazie dzięki

Gość cssssk
Dołączam się do apelu!!!

Gość a ja dodam tylko jeszcze
że codziennie, oprócz głowy, myje się całą resztę. Zęby też.

Dzinsy piorę co tydzien Moj zpach Fahrenheit Piwa nie pije wogóle Bielizne i skarpetki zmieniam codziennie/bywa że majtki dwa razy dziennie/ Buty skórzane mam,a jakze.5 par.Tylko skórzane. Skarpetki noszę only bawełniane z podwójnym dnem frotte Krawatów niestety nie nosze/nie mój styl/ Głowę myje co drugi dzien: Fryzjer raz na 3 miesiące Niestety pale :o narazie dzieki

Gość Fahrenheit
zawsze mi jechał ogórkami.

Gość agata nr 1
ponawiam prośbę :-)

Gość ja teeeeeeeeeeeeeż

Gość Money
O co Ci chodzi? Spełniam wszystkie kryteria i dla normalnych facetów to standard. Co do krawatow, to óżne są modne. W przeciwieństwie do żałosnych Polek, faceci nie chodza ubrani jednakowo jak zdjęci z tej samej taśmy produkcyjnej. Polki wszystkie wygladają identycznie. Nie masz pojęcia jakie krawaty są modne. Lepiej się zajmij sobą siuchu. Kobietom takze przydałyby się te zasady.

Gość fafafaukyu
wieje nuda--> fehrenheit???? boszz dlaczego meżczyźni nie maja gustu???

Gość i spróbujcie tylko
wyjśc na ulice w sandałach i skarpetkach i koszulką wciągniętą w spodnie!!!!!!!!

Wieje nuda, jesli Fahrenheit jedzie ogorkami, to ja Ci sie oswiadczam wlasnie ;) Swoja droga, rozbrajaja mnie te tematy ''jaka/i to ja jestem higienicza/y"

Ależ te wasze apele na nic się zdadzą, bo niby do ilu osób one trafią? :) Poczekajcie jeszcze miesiąc, dwa i "nasi" chłopcy znowu masowo zaczną wychodzić z domu w sandałach, skarpetach i obowiązkowo (!) z plastikową torbą w dłoni! :D🖐️ Ach... aż się rozmarzyłam... :)🌼

Nie p****l , bo ja np. co chwila chodzę z całą swoją wielką rodziną i sąsiadami do Deichmanna a to chyba jest markowy sklep, prawda?! :classic_cool:

Gość poprostu
jakie wymagania, a co do mycia wlosow myje codziennie bo kiedys zelu do wlosow uzywalem i tak mi zostalo. a wy baby co ile mylecie glowe co tydz bo nie chcie wam sie tych kudłów myc... a wymagania normalen macie ale same ich nie spelniacie :P

Gość MNie by taki koles nie pasował
i tyle w tym temacie metro seksualni goście mnie nie pociagaja, poza tym jak bym kochała to mógłby i smierdzieć (feromony) i pachnieć (tez feromony)

Gość poprostu
to do mnie ??

Gość ghfgcjgj
Ze tak odbiegnę od tematu - fahrenheit jedzie niemiłosiernie ogórami i starym dziedem, ale wąchałyście męski Fahrenheit 32? Biały flakon? To jest piekny zapach dopiero, totalne przeciwienstwo!

Gość poprostu
osobiscie używam lacoste zielonego :) i mi odpowiada :)

Gość poprostu
pierdolice ma race :) hehe

ludzie, co to znaczy, ze jedzie ogorkami? tak Was boli zapach ogorkow? Dziwi mnie to nadal... A kolezanka co pisze o metro, chyba nie bardzo rozumie ten termin, metro to nie jest taki, co sie myje;) [choc dla mnie np. mycie wlosow codziennie to lekka przesada]

Gość poprostu
no kurde tak mi juz zostalo taki nawyk. to jest chwila moment pod prysznicem wzic szampon i juz... w cale nie uwazam sie za jakiegos pedzia

Gość skoro mycie wlosow codzien
to dla ciebie przesada to przepraszam ale chyba zbyt czysta to ty nie jestes,a w ogole co to za przyjemnosc chodzic z nieswiezymi wlosami.wybacz ale nie wierze ze twe wlosy na drugi dzien pachna tak jak w dniu umycia:) aaa i to wcale nie jest wysilek jakis umyc wlosy

Gość poprostu
widze ze ktos mnie rozumie :) to nie jest problem a poza tym uczucie czystosci jest lepsze od uczucia brudu :)

Gość poprostu
ale tak jest :P smigam see ya laski :)

Gość skoro mycie wlosow codzien
to raczej tylko w pl beda faceta za pedala uwazac gdy bedzie miec jakas fryzure ciekawa na glowie,plus do tego dopasowany sweter i jeansy. nie mieszkam w pl i tu praktycznie kazdy chlopak/facet bylby okreslony metroseksualnym-wg mnie to sie nazywa zadbanie

jesli dzien po umyciu wlosow macie 'uczucie brudu'... no coz, to jestem smierdzacy brudas, myje wlosy co drugi dzien, lepiej mnie unikac :D A co do kolegi metro - nie twierdze ze mycie wlosow co dzien czyni z Ciebie pedzia, w sumie u faceta to faktycznie nie jest 'trudne' - a mi sie normalnie nie chce tych dlugich kudlow myc i suszyc dzien w dzien [chyba, ze z jakiegos powodu sa faktycznie nieswieze], no brudas ze mnie niesamowity :P

Brudasy sa wszedzie, strzezcie sie :D Poprawiliscie mi humor na noc, fakt, wyszalm na zaniedbana wiesniare, ale coz... :)