Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge sie zdecydowac

dziewczyny co myslicie o tym wózku?

Polecane posty

nie potrzebuje jeszcze spacerówki, ale coneco robi dobre wózki, wiec mysle, ze i parasolka sie sprawdzi :)

Gość oooollllljaaa
mam taki.To zależy dla jakiego dziecka go porzebujesz.Ja kupiłam dla starszego,na wyjazd.Ten wózek nie rozklada sie na płasko,małe nie zaśnie razcej w nim.Jest lekki,raczej solidny,nic się z nim nie stało.Dosc lekki.

dziecko ma 2 latka, przez zimę jeździła w dość starym i zniszczonym wózku, po bracie, ale teraz chciałabym jednak kupić coś lekkiego. Na ten drugi mnie nie stac, a nawet powiem szczerze mi sie nie podoba

Gość oooollllljaaa
moniqqq------mam go 2 lata i nic mu się nie stało.Wyglada na taki kruchy,ale jest naprawdę solidny.No i lekki.Sama zaproponowałaś wózek 2 razy droższy:oGdyby autorka miała kasę to pewnie by jeszcze fajniejszy wybrała.jak si nie ma kasy to trzeba za to co sie ma wybrać coś w miarę dobrego.

Gość srututututuru
dlaczego jak sie ma kase trzeba drozszy?mnie stac na drozszy a mam coneco v 4,jestem zadowolona i ten kupilabym bez wahania ,fajna kolorystyka

dziewczyny dzieki wielkie za pomoc zdecydowałam sie na niego

Gość Ja też mam taki
i jestem bardzo zadowolona z niego;)

Gość ooollllllllllljjjjjjjjjjaaaa
dlaczego?po kij 2 lletniemu dziecku rozkadany wózek na płasko?to nie jest juz dziecko które przesypia spacery.A jak by sie zdarzyło to rozkłada się do 30 stopni.

ale to ma byc wóżek dla 2 letniego dziecka ! to spokojnie moze byc zreszta takie dziecko bardzo sporadycznie spi na spacerze zreszta zapewne taki wzoek ma słózyc jak mam chce isc na zakupy czy cos załatwic bo tak 2 latek chce pobiegac a nie tylko siedziec

ja też mam taki wózek i jestem bardzo z niego zadowolona lekki zwinny i pod rękę z tym że nie rozłoży się go do spania:( ja w tamtym roku w sklepie płaciłam za niego 119zł jak go wypirę ręcznie w kilka minut wyschnie naprawdę jest dobry godny polecenia