Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjhjkjhgjkghj

czy ktoś mi powie dlaczego ludzie z jakąkolwiek władzą robią wszystko żeby

Polecane posty

Gość ghjhjkjhgjkghj

uniemożliwić innym ludziom popełnienie BEZBOLESNEGO i SZYBKIEGO samobójstwa. Zauważcie, że nie chodzi tu o uniemożliwienie popełnienia samobójstwa w ogóle, bo tego na szczęście żadna władza nie jest w kontrolować. Chodzi o uniemożliwienie ludziom rozstania się z tym światem w godny i bezbolesny sposób.

Gość ghjhjkjhgjkghj
Tak na marginesie, mogę zrozumieć, że politycy mogą nie chcieć aby ich "poddani" masowo umierali, bo raz, że nie będą mieli kogo doić, dwa, że to źle w mediach wygląda... Ale moderatorki jakiegoś marginalnego forum??? Dlaczego wy kasujecie topiki o samobójstwach?? Tego nie pojmuję.

Gość gfhdgh
To powinno należeć do spraw osobistych każdego człowieka. Jeszcze swoje samobójstwo chciałbyś (czy chciała) zwalać na innych??! Ja z kolei nie rozumiem dlaczego samobójca robi wokół siebie szum, absorbuje innych (różne służby), nie potrafi być skuteczny a nawet swoją śmiercią stwarza zagrożenie dla innych (np spadając z mostu na czyjś samochód np z dzieckiem w środku).

Gość gfhdgh
Idź, kurwa, skacz, zamiast tu dupę zawracać. Tylko wybierz odpowiednio wysoki obiekt i sprawdź żebyś nie zaszkodził postronnym. Bo na razie strzępisz jęzor bez żadnego pożytku.

Gość ghjhjkjhgjkghj
"To powinno należeć do spraw osobistych każdego człowieka." No właśnie!! Ale nie róbmy z samobójstwa tematu tabu! To nie jest przestępstwo. Nie każdy jest też katolikiem więc wmawianie mi że będę się smażył w piekle jest naruszeniem zasady świeckiego państwa. "Jeszcze swoje samobójstwo chciałbyś (czy chciała) zwalać na innych??!" A w którym momencie to czynię?

Gość ghjhjkjhgjkghj
" Idź, k**wa, skacz, zamiast tu d**ę zawracać. Tylko wybierz odpowiednio wysoki obiekt i sprawdź żebyś nie zaszkodził postronnym. Bo na razie strzępisz jęzor bez żadnego pożytku." Namawianie do samobójstwa jest już z kolei PRZESTĘPSTWEM, które właśnie popełniłaś/eś.